divx Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Chlapy ja mam jeste takovy mensi problem pri pusteni tepleho vzduchu mi to strasne malo fouka a pritom studeny fici az moc Filtr na vymeniku je novy ale to vubec nepohlo je to porad stejny nevite nekdo v cem je problem predem dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 24. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2007 Pleas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 Prohledej to tu, někde se to řešilo, myslím klapka vnější/vnitřní okruh? Použij funkci hledat, hledat příspěvky kdykoliv a zvol kde hledat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 26. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2007 tak jsem to tu prolezl a nic jsem nenasel poradte prosim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 26. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2007 PPs: klapka okruhu si myslim ze funguje dobre kdyz ju zavru tak je slyset jak ventylator jak zacne vic hucet ale z topeni to fouka stejne nerad bych to rozdal a neco zkurvil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 No on když vzduch prochází žebrováním radiátoru, tak mu to žebrování klade nějaký odpor, takže to že se sníží ychlost je běžné, záleží na tom, jak hodně se to sníží. Je možné že žebra jsou zanešená nějakou nečistotou.Anebo se tam něco vzpříčilo. Případně vyměnit kabinovej filtr uplně, u mě to pomohlo,jednu dobu se větrák dost ozýval a výměnou kabinového filtru to přestalo.Byl moc ucpaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 27. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2007 NO na stupen rychlosti 4 me to na okno sotva fouka proti ridicovi skoro vubec a na pravo u spolujezdce to na to okno fouka trosku vic ja na to mrknu a uvidim co ajak zatim dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pindero Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 Vyměň si pylový filtr a pojede ti to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 4. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 ten uz mam davno vymenenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 4. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 jo a stejne to nepomohlo je to divny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiko Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 j Já mám stejni problem jako ty mam 1,6 55kw dám tě vědět jak to budu řešit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 j Já mám stejni problem jako ty mam 1,6 55kw dám tě vědět jak to budu řešit Ten samej problém, vyřešil jsem to vyhozením origo filtru (ani novej nepomohl) a dal jsem tam uhlíkovej filtr co se dává do digestoří. Vystřihl jsem o kus větší obdélník a přicvakl ho tím plastovým rámečkem, drží dobře a z jednoho kusu za 100,- (už nevím přesně) to mám tak na čtyři výměny. A fouká to o poznání líp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiko Vloženo 10. Únor 2007 Sdílet Vloženo 10. Únor 2007 dal jsem tam novej za130kč a už jet bez problemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 20. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 u me filtr nepomohl je to nejekx divny ja se na to budu muset lip kouknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píst Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Já bych nejprve zkusil ten pilový filtr oddělat a pustit větrák bez něho. Když ti to nebude dostatečně foukat ani na 4, tak máš zalepené lamely radiátorku topení, nebo závadu na klapce vnitřní cirkulace nebo přímo v motorku. Rozdělat a vyzkoušet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.