Deliberator Vloženo 16. Června Vloženo 16. Června Panove prosim netusite nekdo jakou duhovyrobu pruzin pro Sportlina Tdi dsg 4x4 koupit? Idealne s nejakym odkazem... potazmo co stoji original? jdu menit neco na podvozku, tak zvazuju udelat i pruziny. predem dekuju... Citovat
denial Vloženo 17. Června Vloženo 17. Června cekni, ci ti toto pomoze https://www.briskoda.net/forums/topic/510961-2023-280ps-lk-replaced-2016-220ps-style/page/3/#comment-5854160 1 Citovat
Deliberator Vloženo 17. Června Autor Vloženo 17. Června @denial diky, ale Eibachy tam prave mam, a je moc nizke... uz jsem na to stary, proto hledam neco origo... a sportline mi prijde tak akorat. Citovat
Deliberator Vloženo Čtvrtek v 17:53 Autor Vloženo Čtvrtek v 17:53 Tak dnes jsem vyrazil pruziny Eibach a namontoval tam origo pruziny Sportline. podvozek je adaptivni. vypada to, ze kombinace pruzin sportline + adaptivniho podvozku je to, jak to melo puvodne z fabriky vyjet. Spokojenost. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.