Tissot Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 No unas posypuju solou ale je to zmiesanina soli a kamienkov... sol sa rozpusti ale kamienky ostavaju... este ze mame pozinkovane plechy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 24. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2007 Teď jsem koukal na zprávy a fakt nechápu ty kecy kamioňáků,který nadávaj na silničáře že neodklízej sníh a přitom maj na autech letní galuzky.Vysral bych se na ně,ať si koupěj hrabla ono to není asi zase taková prdel mít autodopravu, vim, že tatíkovo znamej říkal, že to jsou tak ukrutný palby, za ty zimáky na kamiony, že se mu to vubec nevyplatí, protože mu nikdo nezaplatí tak, aby to prostě neřešil. hlavně ten řidič kamionu to, jaký má gumy asi moc neovlivní jinak koukám, že nejenže jsou na Slovensku garanční prohlídky skoro zdarma, ale ani když tam nasněží, tak to nikomu nedělá problémy, narozdíl od situace u nás...zvláštní. No, moment, mám za to, že zimáky, jako známe ze svých aut, se na kamiony vůbec nevyrábějí. no prej vyrabi, ale jsou drahy jak svine a nikomu se nevyplatí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 Teď jsem koukal na zprávy a fakt nechápu ty kecy kamioňáků,který nadávaj na silničáře že neodklízej sníh a přitom maj na autech letní galuzky.Vysral bych se na ně,ať si koupěj hrabla ono to není asi zase taková prdel mít autodopravu, vim, že tatíkovo znamej říkal, že to jsou tak ukrutný palby, za ty zimáky na kamiony, že se mu to vubec nevyplatí, protože mu nikdo nezaplatí tak, aby to prostě neřešil. hlavně ten řidič kamionu to, jaký má gumy asi moc neovlivní jinak koukám, že nejenže jsou na Slovensku garanční prohlídky skoro zdarma, ale ani když tam nasněží, tak to nikomu nedělá problémy, narozdíl od situace u nás...zvláštní. No, moment, mám za to, že zimáky, jako známe ze svých aut, se na kamiony vůbec nevyrábějí. no prej vyrabi, ale jsou drahy jak svine a nikomu se nevyplatí Jj, vyrabi, Nova sice rika, ze nevyrabi.... akorat jsou drahy, protoze to nikdo nechce, a pak to takhle vypada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaKLE Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 Zpět k tématu. Dneska jsem si konečně trochu zajezdil se zadkem v akceleračním smyku! Moc pěkný! Jen mě trochu rozhazuje ten rachot ze zadního diferáku nebo HALDEX spojky nebo co já vím. V pondělí jde auto znovu do servisu, aby ho mohli projet a přesně popsat závadu pro Mladou Boleslav. Skoro mám strach jim to tam nechat, aby to v tomhle počasí nenabořili. Kámošovi tam nabourali auto když s ním jeli na svačinu (samo že na zkušební jízdu). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 jel jsem 100 km do Prahy 4 hodiny a zpátky 2,5 hodiny. Utahanej jsem byl jak po cestě v létě k moři. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoro55 Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 Tak jsem se dnes také sklouzl při cestě domů v Praze. Zajel jsem na parkoviště, parkrát jsem se otočil s ESP i bez - paráda. Pak jsem jel domů a rozsvítila se mi kontrolka ABS i ESP (samozřejmě přestalo vše fungovat) Myslel jsem že jsou přehřátý brzdy, ale ty byly studený. Tak asi hydraulika od ABS. V garáži jsem to nechal asi 3 h. Pak jsem zapnul zapalování a svítila furt . Vzal jsem Noťas a VAG a vypsalo to několik závad: - datovy BUS pohonu: neverohodne sdeleni od ridici jednotky sloupku rizeni - ABS snimac otacek kola vzadu vpravo-mechanicka chyba - sporadicka - ABS snimac otacek kola vzadu vlevo-mechanicka chyba - sporadicka - centralni ridici jednotka komfortniho systemu - zadny signal Vyresetoval jsem je a svítila pořád. Až když jsem vyjel ven a dupnul na brzdy, tak zhasla. Myslel jsem že mně klepne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poolcze Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 Je to moje prví zima s novou OII a chová se krásně na sněhu, byl jsem fakt překvapen. Akorát ta rychlost tam není vůbec znát, tak se musím krotit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 24. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2007 Kámošovi tam nabourali auto když s ním jeli na svačinu (samo že na zkušební jízdu). to si děláš prdel?????????? tak to bych jim asi urval kule ale připadám si jak pošuk, šel jsem se protáhnout do fitka a když jsem jel domu, vyrazil jsem ještě na 30km dlouhou snowtour Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlik Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 Snowtour.. No ráno jsem dával auto do servisu, cesta normálně trvá pár minut, jenže kolony všude, max rychlost 15 km/h.. stojím si pěkně v koloně a kolem v odstavným pruhu projel Touareg, asi měl radost z toho že má 4x4 a jak se krásně brodí sněhem, když všichni stojí v koloně.. po 1 km řidič stál na silnici a jeho autíčko pěkně na boku v příkopu. Jo frajeřina to je dřina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 Snowtour.. No ráno jsem dával auto do servisu, cesta normálně trvá pár minut, jenže kolony všude, max rychlost 15 km/h.. stojím si pěkně v koloně a kolem v odstavným pruhu projel Touareg, asi měl radost z toho že má 4x4 a jak se krásně brodí sněhem, když všichni stojí v koloně.. po 1 km řidič stál na silnici a jeho autíčko pěkně na boku v příkopu. Jo frajeřina to je dřina. Tak tos me dostal, tak to ma byt, kdyz neveme nikoho s sebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 ale připadám si jak pošuk, šel jsem se protáhnout do fitka a když jsem jel domu, vyrazil jsem ještě na 30km dlouhou snowtour Neboj, nejsi zdaleka sam, tedka nemuzu, sem marod a cucim na to z okna, ale jinak jezdim taky po vsech certech, obzvlast v noci Ted jen smutne cucim pres sklo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 25. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2007 v noci je to skvělý. tak přeju brzký uzdravení ten sníh určitě zas brzo sleze ad Touareg- ono je to pokušení, mít takovýhle auto a stát v koloně, jenže chce to asi trochu tý disiplíny(na druhou stranu nikdo nemůžem vědět, jestli opravdu neměl nějakej pádnej důvod chvátat) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 Ahojte. Zatim to je parada venku, ale az prestane snezit a ti hnupi to zacnou solit, tak to bude totalne na ho*no! Vcera z prace jak jsem jel, tak jsem si udelal taky malou snowtour, ale hlavne dneska rano jsem si to maximalne uzival, pac k tem 40cm co napadli vcera pripadlo pres noc dalsich 20 centaku a silnice byla jen tak lehce odhrnuta, tak to byla prava parada. Akorat ty kamiony, autobusy a favority mi kazili radost, pac stali vsude po ceste a nemohli se ani rozjet. Jinak v jedne vraccece jsem to trosku prehnal s ruckou a zadek mi az moc predbehl predek a uz jsem se tocil. Ale v nic se nestalo na silnici jsem to udrzel a nic nejelo (kdyby jelo, tak to ani nezkousim) Uz se tesim na odpoledne az pojedu z prace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 (editace) Marios, co to čtu ? Ty taky děláš takový věci na silnici ? Onehdy v září, jak jsi psal, tak jsem myslel, že jseš nesmiřitelnej kritik takových "pirátů". A přitom ty se točíš schválně na silnici, jak čamrda. Počkej, až si to přečte Mad Mike, ten ti to nandá. Editováno: 25. leden 2007, autor: jirkaK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 v noci je to skvělý. tak přeju brzký uzdravení ten sníh určitě zas brzo sleze ad Touareg- ono je to pokušení, mít takovýhle auto a stát v koloně, jenže chce to asi trochu tý disiplíny(na druhou stranu nikdo nemůžem vědět, jestli opravdu neměl nějakej pádnej důvod chvátat) Jojo, presne, je prazdno a carojezdci jsou schovany, to vylozene miluju, jen ty podminky nejsou moc casty A diky za prani! tenhle snih jsem nestih, snad v sobotu, jestli napadne tour. - jj, pravda, jenze jaxe rika, chvatej pomalu, takhle nedochvatal nikam, a vo vo vo tom to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 25. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2007 Jirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 včera najeto asi 400km, poprvý s OII 1.9TDi DSG na sněhu a byl jsem příjemně překvapen. V sobotu kondiční jízdy s FRS do Mimoně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 (editace) v noci je to skvělý. tak přeju brzký uzdravení ten sníh určitě zas brzo sleze ad Touareg- ono je to pokušení, mít takovýhle auto a stát v koloně, jenže chce to asi trochu tý disiplíny(na druhou stranu nikdo nemůžem vědět, jestli opravdu neměl nějakej pádnej důvod chvátat) Ono v takový koloně asi nikdo nestojí jen tak, že neví co s časem Jinak včera taky první sníh s O IIa prostě Editováno: 25. leden 2007, autor: Jirik.DC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 25. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2007 Ono v takový koloně asi nikdo nestojí jen tak, že neví co s časem nechápu, co tím myslíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 To jen,jak psal Pavlik o tom Touaregu, který jako jediný spěchal odstavným pruhem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 Snowtour.. No ráno jsem dával auto do servisu, cesta normálně trvá pár minut, jenže kolony všude, max rychlost 15 km/h.. stojím si pěkně v koloně a kolem v odstavným pruhu projel Touareg, asi měl radost z toho že má 4x4 a jak se krásně brodí sněhem, když všichni stojí v koloně.. po 1 km řidič stál na silnici a jeho autíčko pěkně na boku v příkopu. Jo frajeřina to je dřina. To já jsem zase našel ve škarpě Land Rouvra taková ostuda. To bych to tam nechal zapadnout s 4x4. Jinak se v tom sněhu jezdí parádně hlavně jsou super schrabaný chodníky porjíždět těmi hromadami sněhu co shrabou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 25. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2007 To jen,jak psal Pavlik o tom Touaregu, který jako jediný spěchal odstavným pruhem.. tj, ale nemuzes vědět, proč ten člověk chvátá, ono nejde paušálně říct, že ten kdo všechny objíždí je blbec zabiak- nedejbože, kdyby tam byl nějakej kus betonu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 To jen,jak psal Pavlik o tom Touaregu, který jako jediný spěchal odstavným pruhem.. tj, ale nemuzes vědět, proč ten člověk chvátá, ono nejde paušálně říct, že ten kdo všechny objíždí je blbec zabiak- nedejbože, kdyby tam byl nějakej kus betonu No,co si budeme povídat,lidi s takovejma autama většinou k doktorovi nespěchaj.Ale vím hovno,třeba opravdu měl něco,co by ho omluvilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 třeba oběd na stole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 třeba oběd na stole .To sedí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.