Stikler Vloženo 20. Června Vloženo 20. Června Ahoj. Mám několik dotazů k bufíku od Webasto..... Koupil jsem Škoda superb 3 2017 a chtěl bych ovládat nezávislé topení na dálku. Žádný funkční kontakt na Webasto cz jsem nenašel..... Z toho, co jsem vyzkoumal, tak mám dvě možnosti....ovladač nebo aplikace Thermoconnect. Aplikaci jsem zkoušel, ale chce nějaký QR kód, který by měl být pod kapotou, ale není tam, tak nevím co s tím. S tím ovladačem zase nevím jestli to bude fungovat, když koupím jen ovladač. Potřebuji k tomu ještě něco? Předem děkuji Citovat
arpi11 Vloženo 20. Června Vloženo 20. Června Cau, jestli jsi koupil superba s nezavislym topenim, tak bys k tomu mel mit ovladac. Ten funguje dobre i na vetsi dalku (50m), aspon u mne. Kdybys chtel koupit novy ovladac, tak musi byt sparovany s tvym webastem a to si myslim dela pres ODIS. Nekde tady na foru je napsany postup, jak priradit novy ovladac. A uplne na dalku to je pres apku skoda connect. Tam bys to mel mit hned na prvni strane. Citovat
japok Vloženo 20. Června Vloženo 20. Června Jestli nemáš Škoda connect tak se dá použít i toto https://www.danhag.de/app-steuerung/skoda/skoda-superb/10/skoda-superb-iii-app-steuerung-standheizung?number=6224-141 Citovat
Deliberator Vloženo 23. Června Vloženo 23. Června Koupit ovladac na bazosi, pan te s parovanim navede... kdyz tak muzu dat kontakt. Nevim zda 2017 uz mela ovladani auta aplikaci v zakladu. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.