Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Dobrý den,

mám superb 3 2021, čili verze facelift a chtěl bych se zeptat na profil adaptivního podvozku a jeho nastavení i po vypnutí zapalování. Pokud třeba nastavím režim Comfort, tak vždy po vypnutí motoru jsem na normálním režimu a musím režim nastavit. Našel jsem návod jak nastavit profil sedačky s podvozkem, konkrétně tak, že nastavím režim na komfort, na sedačce řidiče dám set a třeba číslo jedna, po vstupu do vozu a nastartování, zmáčknutí jedničky bych měl mít jak uloženou polohu sedadla, tak i jízdní režim, což takto nefunguje, také chci třeba v rádiu nastavi jen FM bez DAB, v nastavení rádia dám, že stanice mají být pouze FM, po vypnutí vozu je vždy v nastavení zpět FM/DAB, či když nastavím jen FM tak uložená Evropa2 má vždy v závorce DAB, takže nerozumím těmto nastavením, může to být nějaká závada s uložením těchto funkcí do paměti, jako že toto nefunguje? děkuji velice za názor.

Vloženo

Už jsem to cetl, ale je to auto z roku 2016 a pak že pánovi na navigaci sviti režim a i tlacitko, mi nesvítí na navigaci ani tlacitko. Uvidime, treba se jeste někdo ozve, že to tak má také.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...