Rosťa85 Vloženo před 6 hodinami Vloženo před 6 hodinami Dobrý den, mám superb 3 2021, čili verze facelift a chtěl bych se zeptat na profil adaptivního podvozku a jeho nastavení i po vypnutí zapalování. Pokud třeba nastavím režim Comfort, tak vždy po vypnutí motoru jsem na normálním režimu a musím režim nastavit. Našel jsem návod jak nastavit profil sedačky s podvozkem, konkrétně tak, že nastavím režim na komfort, na sedačce řidiče dám set a třeba číslo jedna, po vstupu do vozu a nastartování, zmáčknutí jedničky bych měl mít jak uloženou polohu sedadla, tak i jízdní režim, což takto nefunguje, také chci třeba v rádiu nastavi jen FM bez DAB, v nastavení rádia dám, že stanice mají být pouze FM, po vypnutí vozu je vždy v nastavení zpět FM/DAB, či když nastavím jen FM tak uložená Evropa2 má vždy v závorce DAB, takže nerozumím těmto nastavením, může to být nějaká závada s uložením těchto funkcí do paměti, jako že toto nefunguje? děkuji velice za názor. Citovat
Rosťa85 Vloženo před 32 minut Autor Vloženo před 32 minut Už jsem to cetl, ale je to auto z roku 2016 a pak že pánovi na navigaci sviti režim a i tlacitko, mi nesvítí na navigaci ani tlacitko. Uvidime, treba se jeste někdo ozve, že to tak má také. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.