Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dobrý den,

mám superb 3 2021, čili verze facelift a chtěl bych se zeptat na profil adaptivního podvozku a jeho nastavení i po vypnutí zapalování. Pokud třeba nastavím režim Comfort, tak vždy po vypnutí motoru jsem na normálním režimu a musím režim nastavit. Našel jsem návod jak nastavit profil sedačky s podvozkem, konkrétně tak, že nastavím režim na komfort, na sedačce řidiče dám set a třeba číslo jedna, po vstupu do vozu a nastartování, zmáčknutí jedničky bych měl mít jak uloženou polohu sedadla, tak i jízdní režim, což takto nefunguje, také chci třeba v rádiu nastavi jen FM bez DAB, v nastavení rádia dám, že stanice mají být pouze FM, po vypnutí vozu je vždy v nastavení zpět FM/DAB, či když nastavím jen FM tak uložená Evropa2 má vždy v závorce DAB, takže nerozumím těmto nastavením, může to být nějaká závada s uložením těchto funkcí do paměti, jako že toto nefunguje? děkuji velice za názor.

• Autor

Už jsem to cetl, ale je to auto z roku 2016 a pak že pánovi na navigaci sviti režim a i tlacitko, mi nesvítí na navigaci ani tlacitko. Uvidime, treba se jeste někdo ozve, že to tak má také.

Po faceliftu si to rezim nepamatuje.

Resenim je parametrizace, coz uz nejde udelat klasickou diag na koleni.

Ja kvuli tomu jel do Strakonic, vcetne trvaleho vypnuti StartStop, a zavirani kufru z kabiny a i dalkacem. 

• Autor

To jsem potřeboval slyšet díky moc za informaci.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.