George Couser Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 Tak co, bude si dávat do FI v budoucnu palubovku z FII? Jako se dělo u Favoritu/Felicie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 Tak co, bude si dávat do FI v budoucnu palubovku z FII? Jako se dělo u Favoritu/Felicie... A myslí si snad někdo že je stejný rozdíl v zástavbě mezi F I a F II jako je to u dvojčat Fav a Fel ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 Xp3: a ty vis ze se to neda ,ze to neni stejne ? (krome sw samozrejme) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CZ_Mike Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 to nemusíte čekat na FII, stačí si sehnat palubku z Roomstera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 bylo by to trochu divný,FI ma podle me skvelou palubku .. Jediná co se mi libi a pak ještě v OII ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liapor Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 Mě se ta palubka z F II nějak nelíbí....sem spokojenej s tou co mám......hmmm to bych radši chtěl koženej volant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 20. Únor 2016 Sdílet Vloženo 20. Únor 2016 Tak jde tam palubka z f2/roomster? nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.