Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Tak už 3tí den se mi auto nepřipojuje na net v důsledku čehož nejde mj. auto z aplikace odemykat/zamykat a na infotainmentu nehrají žádná internetová rádia/streamy. Zkoušel jsem v mobilu vypnout aplikaci MySkoda, následně jí i přeinstaloval, v autě 2x restartoval infotainment a nic. Závada je nahlášena od včera na Škoda lince vč. odpovědního e-mailu s požadovanými screenshoty a taky nic. Do továrního nastavení se mi infotainment dávat nechce, abych si pak vše zase personalizoval, ale asi nebude zbytí. Kdybych měl aspoň jistotu, že to pomůže. Doteď (3 měsíce) to víceméně fungovalo korektně..

Editováno: , autor: Takii
Vloženo (editace)

Máš to nový auto v záruce. Řeš to se servisem. Může být problém na OCU jednotce resp ICAS jak tomu říkají... Tyhle elektrický jebky jsou jeden velkej problém. 

Editováno: , autor: lucky.jack
Vloženo (editace)

Tak jsem to nějak "opravil" sám. 

Napřed jsem zkusil dát infotainment do továrního nastavení což skončilo chybovou hláškou, že to momentálně nelze provést z vozidla (zřejmě kvůli tomu, že nebylo auto online). Tak jsem ještě zkusil přepnout profil ze mne na hosta a u hosta jsem schválně zadal režim soukromí (bez připojení). Posléze jsem přepnul zpět na profil "Já" a najednou bylo vozidlo opět online, začala hrát netová rádia. Jen aplikace furt hlásila "žádné připojení", tak tu jsem ještě jednou přeinstaloval a už to zase vše funguje korektně. 

Takže výše případná rada pro elroqáře a enyaqáře, kdyby vám přestal jít net v autě..

Editováno: , autor: Takii

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...