Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím fachmani, nenašiel by sa tu prosím niekto, kto by mi dokázal na zakázku vyrobiť káblový zväzok na originálne zapojenie ťažného a poradiť, akú presne riadiačku si mám zohnať (pripadne mi ju predať)? Ťažné už mám, ale s takou zjednodušenou elektroinštaláciou od svetiel a mám aj origo cúvacie senzory. Takže keď jazdím s nosičom na biky (80% času) tak stále pri cúvaní pištia. Potrebujem, aby sa odpájali. Cena nie je problém, hľadám poriadne a funkčné, nie lacné riešenie. Nainštalovať si to zvládnem sám, skúsenosti s tým mám. Vopred ďakujem!

Vloženo

Trošku pochybuju, že se ti někdo bude dělat s nějakou origo instalací. Buď sháněj na vrakáči auto s patřičnou výbavou a z toho vzít co potřebuješ. Nebo koupit neorigo, značkovou univerzální sadu s jednotkou na odpojování PDC. Na trhu je jich několik.

Vloženo

K odpojení senzorů bude potřeba nějaká řídící jednotka i když si ji na vrakáči seženeš tak se s tím asi nikdo nebude potit. Na F1 a O1 bez senzorů jsem si připravenou typovou kabeláž nacvakal taky sám, ale u Rapida se senzory a hlídáním žárovek to už nedám a u F3 sice bez senzorů taky. 

Vloženo

Veď tiež to nechcem zadarmo samozrejme... ide skôr o to, že je strašný problem zohnať materiál. Ja by som si to podľa dielenskej príručky aj nacvakal, ale ked 1 pin stojí v pohode aj 1-2€ uz nakrimplovaný s 10cm kábla pri kupe bežným smrteľníkom na kusy... a dopátrať sa aké piny a konektory mi to vlastne treba... tak som dúfal, že to nejaký šikovný autoelektrikár s prístupom k materiálu za veľkoobchodné ceny a s praxou dokáže raz dva dať dokopy a ja mu za to aj kilečko s radosťou zaplatím, lebo keby sa s tým trápim sám, nič by som neušetril.

Budem samozrejme vďačný aj za akékoľvek info, lebo som oslovil aj firmy, čo sa tým zaoberajú a dostal som info, že vraj software môjho auta odpajanie PDC nepodporuje a spraviť sa to nedá. To mi nepríde byť správne, lrbo samotna riadiačka PDC má možnosť nakódovať prítomnosť ťažného... proste je to zložité, dúfal som, že narazím na niekoho, kto je v tom doma. Ako vravím, zadarmo to nechcem.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...