Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím fachmani, nenašiel by sa tu prosím niekto, kto by mi dokázal na zakázku vyrobiť káblový zväzok na originálne zapojenie ťažného a poradiť, akú presne riadiačku si mám zohnať (pripadne mi ju predať)? Ťažné už mám, ale s takou zjednodušenou elektroinštaláciou od svetiel a mám aj origo cúvacie senzory. Takže keď jazdím s nosičom na biky (80% času) tak stále pri cúvaní pištia. Potrebujem, aby sa odpájali. Cena nie je problém, hľadám poriadne a funkčné, nie lacné riešenie. Nainštalovať si to zvládnem sám, skúsenosti s tým mám. Vopred ďakujem!

Trošku pochybuju, že se ti někdo bude dělat s nějakou origo instalací. Buď sháněj na vrakáči auto s patřičnou výbavou a z toho vzít co potřebuješ. Nebo koupit neorigo, značkovou univerzální sadu s jednotkou na odpojování PDC. Na trhu je jich několik.

K odpojení senzorů bude potřeba nějaká řídící jednotka i když si ji na vrakáči seženeš tak se s tím asi nikdo nebude potit. Na F1 a O1 bez senzorů jsem si připravenou typovou kabeláž nacvakal taky sám, ale u Rapida se senzory a hlídáním žárovek to už nedám a u F3 sice bez senzorů taky. 

• Autor

Veď tiež to nechcem zadarmo samozrejme... ide skôr o to, že je strašný problem zohnať materiál. Ja by som si to podľa dielenskej príručky aj nacvakal, ale ked 1 pin stojí v pohode aj 1-2€ uz nakrimplovaný s 10cm kábla pri kupe bežným smrteľníkom na kusy... a dopátrať sa aké piny a konektory mi to vlastne treba... tak som dúfal, že to nejaký šikovný autoelektrikár s prístupom k materiálu za veľkoobchodné ceny a s praxou dokáže raz dva dať dokopy a ja mu za to aj kilečko s radosťou zaplatím, lebo keby sa s tým trápim sám, nič by som neušetril.

Budem samozrejme vďačný aj za akékoľvek info, lebo som oslovil aj firmy, čo sa tým zaoberajú a dostal som info, že vraj software môjho auta odpajanie PDC nepodporuje a spraviť sa to nedá. To mi nepríde byť správne, lrbo samotna riadiačka PDC má možnosť nakódovať prítomnosť ťažného... proste je to zložité, dúfal som, že narazím na niekoho, kto je v tom doma. Ako vravím, zadarmo to nechcem.

• 3 týdny později...
  • Autor

Zdravím opäť, pánstvo. Po preštudovaní DP,  čo som mal spraviť hneď, som zistil, že F1 podľa všetkého ani origo RJ ťažného nemá. Odpajanie PDC realizuje spínač F216 v 13 pólovej zásuvke prívesu na aute. Aj som to otestoval a funguje to podľa diagnostiky, len neviem zohnať takú zasuvku, čo by taký spínač mala. Nemáte niekto prosím produktové číslo alebo info, kde sa da zohnať? Vopred ďakujem.

9122_tazne.png

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.