kanky Vloženo Pátek v 12:20 Vloženo Pátek v 12:20 (editace) Tak tady to bude lepší než to řešit v kodování... K tématu plachtění: Jak psal Altra, že se mu plachtění zapne v každém režimu DSG (2019), když tedy pomalu sundá nohu z plynu. Mám taky 2019 a NIKDY se mi plachtění v žádném režimu nezapne, kromě režimu eco - tam ano. A to ještě musím pomalu sundat nohu z plynu. Když plyn pustím rychle, zůstane zařazená rychlost!!! Pokusím se v long coding plachtění pro ostatní režimy zapnout, protože na mých trasách bych ho uvítal, a navic bych byl rád aby mi fáro nebouralo fasádu když blbec zapomenu dát P a vystoupím z auta 😮💨 Jak je videt stejný rok výroby a chování dsg pokaždé jinak. ________________________________________________________ Pokračuji z TOHOTO tématu. Řeším aby Scala s dsg pokud náhle vystoupím z auta a nepřepnu do P, tak se auto rozjede DOPŘEDU a před "vratama" nezastaví a bum. Nechávám před barákem totiž běžet motor než otevřu vrata a zajedu domů (dochlazení turba, nemusím znova startovat... atd. ) Chci vypnout tzv. režim plazení popř. aby při volnoběhu vždy skočil neutrál popř. donutit auto aby před překážkou zabrzdilo samo. -FA (front asist) bohužel reaguje brzděním před překážkou až od 5km/h výš. Když jede auto pomaleji tak nezabrzdí a nechá předek nabourat. A nikde v coding jsem bohužel nenašel jak FA donutit aby fungoval již od 0km/h. -elektronickou brzdu Scala bohužel nemá -manévrovací brzdu mám aktivovanou, ale ta auto taky nezastaví. - zátěžák v sedačce řidiče asi není a pokud ano, nezabrání plazení. - rozepnutí pásů a otevření dveří řidiče Scale taky nevadí a plazí se dál... a bum - ručku kterou dávám před dveřmi (dost zataženou) dsg přemůže, natož na sněhu... Ono u manuálu jak je spojka, tak tam prostě nikdy nevystoupíte s běžícím motorem bez vyřazení. Ale dsg už mě 2x vypeklo 🤦 🤦🤦 Nějaké nápady? (krom toho, že su debil a nevypnu motor nebo nedám P) Editováno: Pátek v 17:23, autor: kanky Citovat
VeteranChild Vloženo Pátek v 13:13 Vloženo Pátek v 13:13 S tím, že bude lepší pokračovat mimo téma o kódování souhlasím. 👍 Ale spíš než to míchat mezi asistenční systémy, vytvořil jsem pro tuto problematiku nové téma ve společné motorové sekci. 1 Citovat
kanky Vloženo Sobota v 06:34 Autor Vloženo Sobota v 06:34 (editace) No jo, ale když nad tím tak přemýšlím a povede se nakódovat plachtění i v normálním režimu dsg a před barákem nohou zabrzdím, tak tam zase skočí rychlost 😮💨🤦 Editováno: Sobota v 16:09, autor: kanky Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.