Octavius84 Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 Nevite nekdo jestli a pripadne jak se da rozebrat predni panel Climatronicu, zasekavaji se mi tlacitka pro usmerneni proudeni vzduchu. Asi to bude zasrany nebo neco...Tak bych to potreboval vycistit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 Nevite nekdo jestli a pripadne jak se da rozebrat predni panel Climatronicu, zasekavaji se mi tlacitka pro usmerneni proudeni vzduchu. Asi to bude zasrany nebo neco...Tak bych to potreboval vycistit jde to snadno. vyhod ramecek, pak vysroubujes 4 torxy, odpojis konektory, a vzadu climatroniku je myslim 6 torxu. a muzes cistit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 26. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2007 Nevite nekdo jestli a pripadne jak se da rozebrat predni panel Climatronicu, zasekavaji se mi tlacitka pro usmerneni proudeni vzduchu. Asi to bude zasrany nebo neco...Tak bych to potreboval vycistit jde to snadno. vyhod ramecek, pak vysroubujes 4 torxy, odpojis konektory, a vzadu climatroniku je myslim 6 torxu. a muzes cistit jo jo dik, a myslis ze by ta zatuhlost mohla byt tim...ja doufam ze jo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 27. leden 2007 Sdílet Vloženo 27. leden 2007 Rozdělěj to a hned uvidíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 27. leden 2007 Sdílet Vloženo 27. leden 2007 Nevite nekdo jestli a pripadne jak se da rozebrat predni panel Climatronicu, zasekavaji se mi tlacitka pro usmerneni proudeni vzduchu. Asi to bude zasrany nebo neco...Tak bych to potreboval vycistit jde to snadno. vyhod ramecek, pak vysroubujes 4 torxy, odpojis konektory, a vzadu climatroniku je myslim 6 torxu. a muzes cistit jo jo dik, a myslis ze by ta zatuhlost mohla byt tim...ja doufam ze jo... muze tam byt bordel.. vycisti a uvidis hned. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 (editace) mas tam plastove hmatniky, potom vodivu gumu a ta sa pritlaca na kontakty plosneho spoja. takze si to otvor a vycisti. pozor na vodive casti na gume, ked ich znicis stratia schopnost spinat plosky na plosaku. guma sa da dobre umyt teplou vodou, bez chemikalii Editováno: 28. leden 2007, autor: Tunak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.