Boris1801 Vloženo Úterý v 17:51 Vloženo Úterý v 17:51 (editace) Zdravim. Chcem sa spýtat. Mam problem pri prudkom pridani(ak chcem niekoho predbehnut). Ze mi vyhodi zhruba pri 2000 ot/min poruchu travel assist a start stop system. Dnes som bol v autorizaku a spravili aktualizaciu softweru a vymenili baterku za original + nakodovanie. Cestou zo servisu uz som nepostrehol tento problem ale nasli kovove sponky na palivovom filtri a podla vyhadrenia servisu moze byt problem s nejakym vysokotlakovym cerpadlom. Preto sa chcem spytat ci uz niekto mal nejaky podobny problem.predpokladana oprava zo strany servisu mi povedali ze cca 5000€ je to realne?. Za odpoved a rady Vam vopred dakujem. Auticko ma najazdenych 148000km. Pred dvoma mesiacmi meneny olej, vsetky filtre a rozvody a mechanik vtedy sponky v palive nevidel ziadne. Dakujem. Škoda Octavia 2.0tdi 110kw rok 2020. Editováno: Úterý v 18:11, autor: Pawouk Upraven název tématu Citovat
Vápno Vloženo Středa v 15:08 Vloženo Středa v 15:08 Lesklý prášek na dně nádobky s palivovým filtrem, je tady u těch aut normální… je to snad u každého CR Citovat
Boris1801 Vloženo před 14 hodinami Autor Vloženo před 14 hodinami Dakujem za odpoved. Tak aky moze byt teda iny problem ked mam poruchu travel assist a start stop? Citovat
Pawouk Vloženo před 14 hodinami Vloženo před 14 hodinami Jedno téma ti snad musí stačit. Duplicitní dotaz jsem smazal. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.