Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Auto mám od nova 4 roky najeto 60tis.  včera se mi rozsvítila kontrolka poruchy motoru (grilované kuře).  Diagnostika mi ukázala poruchu katalyzátoru NOx řady válců - účinnost velmi nízká-nahodilá závada. Tak nevím jestli odešel katalyzátor nebo nějaká sonda. Poruchu jsem vymazal a kontrolka motoru zatím nesvítí najel jsem asi 20 km. Máte někdo zkušenost, jak to řešit? Nejraději bych byl, kdyby to bylo už OK...ale asi marně :)

Vloženo

pojde novy dpf s katom a je to vybavene , ak je sporadicka mozn o zacat normalne jazdit lebo 15tis rocne na dizel je proste pruser  a pouzivat aditiva plus to poriadne prebehnut , vacsinou je to potom ok 

Vloženo (editace)

Jsem objednaný na servis za 10 dní, zatím dovolenou po ČR prý mohu absolvovat. Jsem zvědavý, jestli se kontrolka při regeneraci znovu rozsvítí. Technik říkal, že by to měl být senzor NOX. Naštěstí se dělá v druhovýrobě ( 4 tis.) , katalyzátor, s největší pravděpodobností, by to být neměl, tam je cena 60 tis...

Editováno: , autor: provit

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...