Mikša86 Vloženo před 13 hodinami Vloženo před 13 hodinami Zdravím ,potřebuji poradit ohledně hučení od přední nápravy u vozu škoda rapid 1.2 TSI 77kw ložiska na kolech jsou vyměněný a furt to hučí Citovat
VeteranChild Vloženo před 9 hodinami Vloženo před 9 hodinami Ahoj, téma jsem přejmenoval, aby název odpovídal probíranému problému. Co si má kdo představit pod názvem "Rapid"? Možná hloupá myšlenka, ale nemůžou být na vině přímo kola (pneu)? Jinak mě napadají třeba poloosy a brzdy. Citovat
Mikša86 Vloženo před 8 hodinami Autor Vloženo před 8 hodinami Zdravím,Pneu jsou nový ,a ještě jsem je různě přehazoval na autě ,brzdy jsou nové a poloosy bez vůle Citovat
roman63 Vloženo před 8 hodinami Vloženo před 8 hodinami To, že jsou pneumatiky nové ještě neznamená, že nemohou hučet. O jaké pneumatiky se jedná? Citovat
Mikša86 Vloženo před 7 hodinami Autor Vloženo před 7 hodinami Pneumatiky nexen ,dával jsem tam i zimní a furt stejny Citovat
roman63 Vloženo před 6 hodinami Vloženo před 6 hodinami Původní Nexeny jsem letos vyměnil za Lassa Revola a auto je rapidně tišší a komfortnější. Citovat
ben06 Vloženo před 5 hodinami Vloženo před 5 hodinami (editace) Nové ložiska, nové pneu a co tak převodovka? Koupil jsem manželce F3 1.0mpi 2020 pouze 85.000km, když taky začala hučet. Dal jsem auto na špalky a nechal točit kola ve vzduchu a stále hukot. Samozřejmě zkoušel jsem přehazovat zimní/letní a přední/zadní. Nakonec se převodovka vyměnila a hned dostala novou náplň, asi ložiska diferenciálu. Editováno: před 3 hodinami, autor: ben06 Citovat
ben06 Vloženo před 5 hodinami Vloženo před 5 hodinami Dala se převodovka s 55.000km a novým olejem a je OK jinak bych to nepsal Citovat
ben06 Vloženo před 3 hodinami Vloženo před 3 hodinami Samozřejmě to nemusí být problém převodovky, je třeba to naposlouchat. Byl jsem v AS a dalším servise a moje teorie se potvrdila po výměně převodovky v AS. Mě už irituje na mém Rapidu hučení ještě origo 16" Dunlopů a na foru se to dlouho taky řeší, na zimních 15" Nokianech je to úplně jiný komfort. Citovat
Mikša86 Vloženo před 2 hodinami Autor Vloženo před 2 hodinami Od pneumatik to určitě není to vím ,je to takové jiné hučení a jde to od přední nápravy, když jsem seděl vzadu tak jsem to slyšel o hodně míň Citovat
roman63 Vloženo před 40 minut Vloženo před 40 minut Ben06 má pravdu, může to být i převodovkou resp. ložisky u diferáku => Podívej se kolik je oleje v převodovce. Citovat
ben06 Vloženo před 9 minut Vloženo před 9 minut U mě byl nájezd pouhých 85.000km a únik nebyl zřetelný. Na náhradní převodovce se rovnou vyměnil olej a dle servisu nevypadal dobře. Určitě bych doporučil origo olej VW, ale není levný, už pár šetřílků dalo levnější náhradu a na forech, když jsem hledal rozumy už fňukali, že jim odešly synchrony. To hučení asi bude rébus. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.