Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak mě ted napadlo že se tiu nikdo neznínil o další věci,která je potřeba a nelze samostatně koupit jako ND a to je:prodloužení šroubu...ruční brzda je přidělaná matkami,ale když monzujeme držák loketky,tak je závit krátký...k tomu je specialní matice,která pokračuje závitem...stejnou potřebujeme jak na F tak u OI...

Jen nechápu,proč se nedá koupit jako samostatný ND...to jako když jí třeba strhnu nebo stratím,tak si musím koupit celou loketku za cca 4 500Kč...?? :angry:

Zase jednou někdo přemýšlel.... :smich:

Vloženo
Tak mě ted napadlo že se tiu nikdo neznínil o další věci,která je potřeba a nelze samostatně koupit jako ND a to je:prodloužení šroubu...ruční brzda je přidělaná matkami,ale když monzujeme držák loketky,tak je závit krátký...k tomu je specialní matice,která pokračuje závitem...stejnou potřebujeme jak na F tak u OI...

Jen nechápu,proč se nedá koupit jako samostatný ND...to jako když jí třeba strhnu nebo stratím,tak si musím koupit celou loketku za cca 4 500Kč...?? :angry:

Zase jednou někdo přemýšlel.... :smich:

Ten šroub jde objednat samotnej, je nakreslenej v etce v octavii, stojí asi 145,-, :t ,,já si radši svařil dvě matky a šroub... B)

Vloženo

No tak je vidět jak jsou někteří autorizovaní prodejci profesionální,když ani nevědí co lze a co ne....byl jsem v autosalonu u nás a řekli mi že to zvlášt nelze....!!!!!

kreténi...at jdou prodávat rohlíky... :smich:

Tímto se omlouvám za špatné informace...(respektive za jejich neznalost) :angry:

Vloženo
No tak je vidět jak jsou někteří autorizovaní prodejci profesionální,když ani nevědí co lze a co ne....byl jsem v autosalonu u nás a řekli mi že to zvlášt nelze....!!!!!

kreténi...at jdou prodávat rohlíky... :smich:

Tímto se omlouvám za špatné informace...(respektive za jejich neznalost) :angry:

Musím se "nás" (prodejců) zastat,, :huh: ,nikdo přece nemůže vědět všechno, třeba já se specializuju na fábii, kolegyně dělá příslušenství o kterým já nevím skoro nic,,, :unsure: proto je výhoda těchto for, kde si můžeme poradit.. -_- jedinou chybou tvýho prodejce asi byla neochota to vůbec zkusit hledat u tý octavie,, :ph34r: ,a to je důvod k zamyšlení, jestli nezměnit autosalon B)

btw: volal jsem na ty šrouby k loketce ve fabii i do MB a taky nevěděli, že je to v octavii (mluvil jsem s člověkem co dělá katalog na fábku) :)

Vloženo

No to máš sice pravdu,ale za ty prachy co chtějí za služby,tak by taky podle toho měly vypadat.... :p A u nás je jen jeden autosalon Škody.... :angry: stavím se tam a asi jim povím aby se ten člověk naučil hledat v Etce a pokud jsem mu říkal že v Octavii je tenhle díl taky,tak mu to mělo dojít...nebo má omezené myšlení... :smich:

Vloženo

Já už je mám zajištěný od toho maníka co mám držák za 300Kč adaptéry v ceně... :palec2: jen se stavím v tom salonu a řeknu jim to číslo,aby neklamaly ostatní zákazníky...

Vloženo
:o  mas to na obrazkach ne... pozice GGGGGGGGGGGGG

mrkni jak to vypada, pak zajdi do zelezarstvi a kup si to tam, ve Skodarne za to das 300 a v kovomatu 20

kde ten kovomat je.

kdekoliv - jsou to normalizovaný díly

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...