Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

To je škandalnííí!!! Sů to hazly. kol119

dík za obr.

no ide upravit aj drziak z golfu, ktory mam pocit je totozny s octI

vid ako sme to poriesili na nasledujucich obrazkoch...

http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=7043&st=75&hl=

No tomu říkám "bastlení" a pokud je možno koupit držák na fábku nevidím důvod to takhle flikovat (finančně asi taky žádná hitparáda)

no ide upravit aj drziak z golfu, ktory mam pocit je totozny s octI

vid ako sme to poriesili na nasledujucich obrazkoch...

http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=7043&st=75&hl=

No tomu říkám "bastlení" a pokud je možno koupit držák na fábku nevidím důvod to takhle flikovat (finančně asi taky žádná hitparáda)

Souhlas, mam naprosto stejny nazor.

Zítra budu mít držák za 300Kč..!!!!! :smich::band

a já ho měl zadarmo :p

post-6-1171225545.jpg

vypada to byt ciste zelezo bez nateru....treba to natriet -_-

deset let ty L profily ležely na půdě rezavý, tak co bych to měnil :D ...stejně to není vidět ;)

JJ tohle umělecké dílo z rezavých L profilu je neocenitelné.... :smich::smich::band

opravdu bomba :palec2:

Tak mě ted napadlo že se tiu nikdo neznínil o další věci,která je potřeba a nelze samostatně koupit jako ND a to je:prodloužení šroubu...ruční brzda je přidělaná matkami,ale když monzujeme držák loketky,tak je závit krátký...k tomu je specialní matice,která pokračuje závitem...stejnou potřebujeme jak na F tak u OI...

Jen nechápu,proč se nedá koupit jako samostatný ND...to jako když jí třeba strhnu nebo stratím,tak si musím koupit celou loketku za cca 4 500Kč...?? :angry:

Zase jednou někdo přemýšlel.... :smich:

• Autor
Tak mě ted napadlo že se tiu nikdo neznínil o další věci,která je potřeba a nelze samostatně koupit jako ND a to je:prodloužení šroubu...ruční brzda je přidělaná matkami,ale když monzujeme držák loketky,tak je závit krátký...k tomu je specialní matice,která pokračuje závitem...stejnou potřebujeme jak na F tak u OI...

Jen nechápu,proč se nedá koupit jako samostatný ND...to jako když jí třeba strhnu nebo stratím,tak si musím koupit celou loketku za cca 4 500Kč...?? :angry:

Zase jednou někdo přemýšlel.... :smich:

Ten šroub jde objednat samotnej, je nakreslenej v etce v octavii, stojí asi 145,-, :t ,,já si radši svařil dvě matky a šroub... B)

• Autor

A nejhezčí držák má Zagorka, :smich: ,,a byl určitě hodně levnej B) hlavně že funguje a ušetřenospousta peněz.. -_-

prodloužení šroubu sem taky kupoval zvlášť za 150 káčé a kdo je chytrej, tak si to koupí v železářství za korun deset ;)

No tak je vidět jak jsou někteří autorizovaní prodejci profesionální,když ani nevědí co lze a co ne....byl jsem v autosalonu u nás a řekli mi že to zvlášt nelze....!!!!!

kreténi...at jdou prodávat rohlíky... :smich:

Tímto se omlouvám za špatné informace...(respektive za jejich neznalost) :angry:

• Autor
No tak je vidět jak jsou někteří autorizovaní prodejci profesionální,když ani nevědí co lze a co ne....byl jsem v autosalonu u nás a řekli mi že to zvlášt nelze....!!!!!

kreténi...at jdou prodávat rohlíky... :smich:

Tímto se omlouvám za špatné informace...(respektive za jejich neznalost) :angry:

Musím se "nás" (prodejců) zastat,, :huh: ,nikdo přece nemůže vědět všechno, třeba já se specializuju na fábii, kolegyně dělá příslušenství o kterým já nevím skoro nic,,, :unsure: proto je výhoda těchto for, kde si můžeme poradit.. -_- jedinou chybou tvýho prodejce asi byla neochota to vůbec zkusit hledat u tý octavie,, :ph34r: ,a to je důvod k zamyšlení, jestli nezměnit autosalon B)

btw: volal jsem na ty šrouby k loketce ve fabii i do MB a taky nevěděli, že je to v octavii (mluvil jsem s člověkem co dělá katalog na fábku) :)

No to máš sice pravdu,ale za ty prachy co chtějí za služby,tak by taky podle toho měly vypadat.... :p A u nás je jen jeden autosalon Škody.... :angry: stavím se tam a asi jim povím aby se ten člověk naučil hledat v Etce a pokud jsem mu říkal že v Octavii je tenhle díl taky,tak mu to mělo dojít...nebo má omezené myšlení... :smich:

číslo dílu toho nástavce šroubu...bylo by...?

Díky.

:o mas to na obrazkach ne... pozice GGGGGGGGGGGGG

mrkni jak to vypada, pak zajdi do zelezarstvi a kup si to tam, ve Skodarne za to das 300 a v kovomatu 20

číslo dílu toho nástavce šroubu...bylo by...?

Díky.

Adaptér 8X25 / 1J0 711 354 jinak mám.

Upraveno od RomanR25

:o mas to na obrazkach ne... pozice GGGGGGGGGGGGG

mrkni jak to vypada, pak zajdi do zelezarstvi a kup si to tam, ve Skodarne za to das 300 a v kovomatu 20

kde ten kovomat je.

Já už je mám zajištěný od toho maníka co mám držák za 300Kč adaptéry v ceně... :palec2: jen se stavím v tom salonu a řeknu jim to číslo,aby neklamaly ostatní zákazníky...

:o  mas to na obrazkach ne... pozice GGGGGGGGGGGGG

kde ten kovomat je.

kdekoliv - jsou to normalizovaný díly

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.