dandoo Vloženo 11. Únor 2007 Vloženo 11. Únor 2007 no ide upravit aj drziak z golfu, ktory mam pocit je totozny s octI vid ako sme to poriesili na nasledujucich obrazkoch... http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=7043&st=75&hl= Citovat
Gil Vloženo 11. Únor 2007 Vloženo 11. Únor 2007 no ide upravit aj drziak z golfu, ktory mam pocit je totozny s octIvid ako sme to poriesili na nasledujucich obrazkoch... http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=7043&st=75&hl= No tomu říkám "bastlení" a pokud je možno koupit držák na fábku nevidím důvod to takhle flikovat (finančně asi taky žádná hitparáda) Citovat
Maverick Vloženo 11. Únor 2007 Vloženo 11. Únor 2007 no ide upravit aj drziak z golfu, ktory mam pocit je totozny s octIvid ako sme to poriesili na nasledujucich obrazkoch... http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=7043&st=75&hl= No tomu říkám "bastlení" a pokud je možno koupit držák na fábku nevidím důvod to takhle flikovat (finančně asi taky žádná hitparáda) Souhlas, mam naprosto stejny nazor. Citovat
TiGeRZ Vloženo 11. Únor 2007 Vloženo 11. Únor 2007 a já ho měl zadarmo vypada to byt ciste zelezo bez nateru....treba to natriet Citovat
Tomas_ek Vloženo 11. Únor 2007 Vloženo 11. Únor 2007 deset let ty L profily ležely na půdě rezavý, tak co bych to měnil ...stejně to není vidět Citovat
najmis Vloženo 11. Únor 2007 Vloženo 11. Únor 2007 a já ho měl zadarmo JJ tohle umělecké dílo z rezavých L profilu je neocenitelné.... Citovat
najmis Vloženo 13. Únor 2007 Vloženo 13. Únor 2007 Tak mě ted napadlo že se tiu nikdo neznínil o další věci,která je potřeba a nelze samostatně koupit jako ND a to je:prodloužení šroubu...ruční brzda je přidělaná matkami,ale když monzujeme držák loketky,tak je závit krátký...k tomu je specialní matice,která pokračuje závitem...stejnou potřebujeme jak na F tak u OI... Jen nechápu,proč se nedá koupit jako samostatný ND...to jako když jí třeba strhnu nebo stratím,tak si musím koupit celou loketku za cca 4 500Kč...?? Zase jednou někdo přemýšlel.... Citovat
OloZX6R Vloženo 13. Únor 2007 Autor Vloženo 13. Únor 2007 Tak mě ted napadlo že se tiu nikdo neznínil o další věci,která je potřeba a nelze samostatně koupit jako ND a to je:prodloužení šroubu...ruční brzda je přidělaná matkami,ale když monzujeme držák loketky,tak je závit krátký...k tomu je specialní matice,která pokračuje závitem...stejnou potřebujeme jak na F tak u OI...Jen nechápu,proč se nedá koupit jako samostatný ND...to jako když jí třeba strhnu nebo stratím,tak si musím koupit celou loketku za cca 4 500Kč...?? Zase jednou někdo přemýšlel.... Ten šroub jde objednat samotnej, je nakreslenej v etce v octavii, stojí asi 145,-, ,,já si radši svařil dvě matky a šroub... Citovat
OloZX6R Vloženo 13. Únor 2007 Autor Vloženo 13. Únor 2007 A nejhezčí držák má Zagorka, ,,a byl určitě hodně levnej hlavně že funguje a ušetřenospousta peněz.. Citovat
Tomas_ek Vloženo 13. Únor 2007 Vloženo 13. Únor 2007 prodloužení šroubu sem taky kupoval zvlášť za 150 káčé a kdo je chytrej, tak si to koupí v železářství za korun deset Citovat
najmis Vloženo 13. Únor 2007 Vloženo 13. Únor 2007 No tak je vidět jak jsou někteří autorizovaní prodejci profesionální,když ani nevědí co lze a co ne....byl jsem v autosalonu u nás a řekli mi že to zvlášt nelze....!!!!! kreténi...at jdou prodávat rohlíky... Tímto se omlouvám za špatné informace...(respektive za jejich neznalost) Citovat
OloZX6R Vloženo 13. Únor 2007 Autor Vloženo 13. Únor 2007 No tak je vidět jak jsou někteří autorizovaní prodejci profesionální,když ani nevědí co lze a co ne....byl jsem v autosalonu u nás a řekli mi že to zvlášt nelze....!!!!!kreténi...at jdou prodávat rohlíky... Tímto se omlouvám za špatné informace...(respektive za jejich neznalost) Musím se "nás" (prodejců) zastat,, ,nikdo přece nemůže vědět všechno, třeba já se specializuju na fábii, kolegyně dělá příslušenství o kterým já nevím skoro nic,,, proto je výhoda těchto for, kde si můžeme poradit.. jedinou chybou tvýho prodejce asi byla neochota to vůbec zkusit hledat u tý octavie,, ,a to je důvod k zamyšlení, jestli nezměnit autosalon btw: volal jsem na ty šrouby k loketce ve fabii i do MB a taky nevěděli, že je to v octavii (mluvil jsem s člověkem co dělá katalog na fábku) Citovat
najmis Vloženo 13. Únor 2007 Vloženo 13. Únor 2007 No to máš sice pravdu,ale za ty prachy co chtějí za služby,tak by taky podle toho měly vypadat.... A u nás je jen jeden autosalon Škody.... stavím se tam a asi jim povím aby se ten člověk naučil hledat v Etce a pokud jsem mu říkal že v Octavii je tenhle díl taky,tak mu to mělo dojít...nebo má omezené myšlení... Citovat
najmis Vloženo 13. Únor 2007 Vloženo 13. Únor 2007 číslo dílu toho nástavce šroubu...bylo by...? Díky. Citovat
Tomas_ek Vloženo 13. Únor 2007 Vloženo 13. Únor 2007 mas to na obrazkach ne... pozice GGGGGGGGGGGGG mrkni jak to vypada, pak zajdi do zelezarstvi a kup si to tam, ve Skodarne za to das 300 a v kovomatu 20 Citovat
RomanR25 Vloženo 13. Únor 2007 Vloženo 13. Únor 2007 (editace) číslo dílu toho nástavce šroubu...bylo by...?Díky. Adaptér 8X25 / 1J0 711 354 jinak mám. Editováno: 13. Únor 2007, autor: RomanR25 Citovat
RomanR25 Vloženo 13. Únor 2007 Vloženo 13. Únor 2007 mas to na obrazkach ne... pozice GGGGGGGGGGGGGmrkni jak to vypada, pak zajdi do zelezarstvi a kup si to tam, ve Skodarne za to das 300 a v kovomatu 20 kde ten kovomat je. Citovat
najmis Vloženo 13. Únor 2007 Vloženo 13. Únor 2007 Já už je mám zajištěný od toho maníka co mám držák za 300Kč adaptéry v ceně... jen se stavím v tom salonu a řeknu jim to číslo,aby neklamaly ostatní zákazníky... Citovat
Tomas_ek Vloženo 13. Únor 2007 Vloženo 13. Únor 2007 mas to na obrazkach ne... pozice GGGGGGGGGGGGGmrkni jak to vypada, pak zajdi do zelezarstvi a kup si to tam, ve Skodarne za to das 300 a v kovomatu 20 kde ten kovomat je. kdekoliv - jsou to normalizovaný díly Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.