misapietro Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 ahoj, dneska jsem vyndaval rádio a vyndal jsem i spínač na otevření nádrže, ASR a rozmrazení zadního okna. A našel jsem tam jeden samotnej kabel. Nevíte někdo co by to mohlo být? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 mám to taky,myslím jestli to nebude k výbavě s navi nebo tak něco,mj.i pod popelníkem je taky smotaný kabel,nikdo není schopen říci nač to tam je ani ve škodovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 (editace) ahoj, dneska jsem vyndaval rádio a vyndal jsem i spínač na otevření nádrže, ASR a rozmrazení zadního okna. A našel jsem tam jeden samotnej kabel. Nevíte někdo co by to mohlo být? Děkuji Editováno: 2. Únor 2007, autor: Remus by skoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.