Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Jsem čerstvě po pravidelný prohlídce (Superb 2.0 TDI, 147kw), po 5 letech měnili brzdovou kapalinu. Od tý doby je pedál brzd měkčí a pružnější a hlavně se silou dá prošlápnout až na doraz (to před tím nešel). Nedá se ani napumpovat tak, jako předtím (s každým šlápnutím zabíral výš a výš). Teď jsem tam s tím byl zpět, zkontrolovali to a prý je to u nafťáku normální, ale teda vůbec z toho nemám dobrý pocit (je to normálně auto jarov, tak velkej autorizák). Při nižších rychlostech to brzdí dobře, ale na dálnici už si říkám, že kdybych chtěl brzdit naplno, tak to prostě prošlápnu a trochu potenciálu brždění prostě mít k dispozici nebudu. Co vy na to?

Vloženo

Kapalina je nad úrovní toho žlutýho sítka, tak to by mělo být OK. Že to je zavzdušněný jsem jim tvrdil taky. Ale prý nejzkušenější technik to dal na zvedák, odpustil brzdovku, kdyby tam byla bublina a tvrdí že to je normální u dieselu. V pedálu změna žádná

Vloženo (editace)

Normální to určitě není. Buď odešli manžety v hlavním brzdovém válci (čemuž nevěřím) a nebo a to spíš, že je to špatně odvzdušněné.

Editováno: , autor: roman63

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...