Jakub - škodík Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 Ahoj, jen tak jsem pokukoval a napadlo mě 1,8 turbo 4x4 - máte s tím někdo nějaké zhušenosti - jízdní vlatnosti, poruchovost, 4x4, spotřeba, akcelerace, v-max, atd ... Koupím si určitě RS, ale zajímalo by mě to. Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 a proč si nedovezeš R32 někde byli pakety na 700PS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 http://www.eiptuning.com/eip/r32_turbo_stage_04.html jel jsem jen se sérií a byl to zážitek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 Ahoj, jen tak jsem pokukoval a napadlo mě 1,8 turbo 4x4 - máte s tím někdo nějaké zhušenosti - jízdní vlatnosti, poruchovost, 4x4, spotřeba, akcelerace, v-max, atd ... Koupím si určitě RS, ale zajímalo by mě to. Dík. http://www.vyzkouseno.cz/showcar.php?id=95672 tahleta vypadá celkem dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub - škodík Vloženo 29. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2007 a proč si nedovezeš R32 někde byli pakety na 700PS Já jsem tak nějak škodovkovej - Octavia je Octavia. Na 1,8 je super pojistka a motor se dá taky slušně nařachnout. Dále seženeš spoustu věcí a dílů za hubičku. A hlavně jsou super ksichty lidí co maj ty 3 a 4 litry - jak čuměj, že jim ujede blbá Octavie - a to jak na srazech tak na silnici. Jinak R32 v základu je 4x4 250 PS a jak v Týnci tak i v Mimoni na tom byl stejně jako já a Vláďa s našema Octama. A hlavně mě Octa slouží někdy jako závoďák, někdy jako náklaďák a hlavně jako rodinný auto - což mi třeba R32 nedokáže splnit ( např. už vidim jak do něj cpu kočárek ). Koukal jsem třeba i po Superbech 2,8 30V V6 - ale opět - zbytečně vysoká pojistka a spotřeba, výkon defakto žádnej a zrychlení a v-max skoro jak O II RS 2,0 Tdi - čož mě nějak neuspokojuje. Prostě 1,8 turbo je 1,8 turbo - z mého pohledu ten nejlepší kompromis všeho. Takže pro mě jasná volba - Octavia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 proti gustu žádnej dišputát jsem právě myslel že bys ju chtěl na max. a právě že slušně upravená 1.8T je stejná jak série R32 ale jak říkáš s tím 3 dvířkem a kočárkem nic nenaděláš a taky ta cena R32 je úplně nekde jinde nehledě na to že je jich strašně málo, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub - škodík Vloženo 29. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2007 Ahoj, jen tak jsem pokukoval a napadlo mě 1,8 turbo 4x4 - máte s tím někdo nějaké zhušenosti - jízdní vlatnosti, poruchovost, 4x4, spotřeba, akcelerace, v-max, atd ... Koupím si určitě RS, ale zajímalo by mě to. Dík. http://www.vyzkouseno.cz/showcar.php?id=95672 tahleta vypadá celkem dobře Dík za nabídku - taky koukám jak můžu, ale jsem docela náročnej. Nemá climatronik, výhřev sedaček, alu RS a hlavně 2001 seženeš už okolo 240 tis. Za 270 tis koupíš už krásnou 2002 nebi i slušnou 2003. Jukni na s-auto, tipcar, vyzkoušeno, atd. Já čekám na peníze od pojišťovny a mám možnost opět předváděčku - ale čekám na peníze - do půjčky ani do leasingu nejdu a peníze teď momentálně dohromady nedám. Takže musim ještě počkat - ale už mě to velice se... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub - škodík Vloženo 29. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2007 proti gustu žádnej dišputát jsem právě myslel že bys ju chtěl na max. a právě že slušně upravená 1.8T je stejná jak série R32 ale jak říkáš s tím 3 dvířkem a kočárkem nic nenaděláš a taky ta cena R32 je úplně nekde jinde nehledě na to že je jich strašně málo, Přesně tak - cena, pojistka a náklaďák z toho neuděláš. Mít peníze tak by byl dobrej jeko auto na blbnutí. Ale zase trřeba AUDI RS4 2,7 biturbo - no a kde je R32. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 njn RS4 a kde jsou všechny ostatní civilní auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub - škodík Vloženo 29. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2007 njn RS4 a kde jsou všechny ostatní civilní auta RS4 2,7 biturbo - řekl bych r.v. tak 1999 - 2002 a cena jak za Octavii RS - do 300 tis koupíš suprovku v plné palbě. Ale to už jsme jinde - takže se vrátim na zem a budu koukat po O I RS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 http://www.vyzkouseno.cz/showcar.php?id=96572 S touhle si taky někdo docela vyhrál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš 1,8 20V 92kw Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 a proč si nedovezeš R32 někde byli pakety na 700PS Já jsem tak nějak škodovkovej - Octavia je Octavia. Na 1,8 je super pojistka a motor se dá taky slušně nařachnout. Dále seženeš spoustu věcí a dílů za hubičku. A hlavně jsou super ksichty lidí co maj ty 3 a 4 litry - jak čuměj, že jim ujede blbá Octavie - a to jak na srazech tak na silnici. Jinak R32 v základu je 4x4 250 PS a jak v Týnci tak i v Mimoni na tom byl stejně jako já a Vláďa s našema Octama. A hlavně mě Octa slouží někdy jako závoďák, někdy jako náklaďák a hlavně jako rodinný auto - což mi třeba R32 nedokáže splnit ( např. už vidim jak do něj cpu kočárek ). Koukal jsem třeba i po Superbech 2,8 30V V6 - ale opět - zbytečně vysoká pojistka a spotřeba, výkon defakto žádnej a zrychlení a v-max skoro jak O II RS 2,0 Tdi - čož mě nějak neuspokojuje. Prostě 1,8 turbo je 1,8 turbo - z mého pohledu ten nejlepší kompromis všeho. Takže pro mě jasná volba - Octavia. taktak mam to sice bez turba ale plně s tebou souhlasim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hunter1 Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 jj 1,8T je fakt super motor. A to mám holátko bez úprav. Je tichej a když potřebuju tak i jede. A tu malinko vyšší spotřebu přežiju, za ten pocit při sešlápnutí plynu to stojí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Mara53 Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 jj 1,8T je fakt super motor. A to mám holátko bez úprav. Je tichej a když potřebuju tak i jede. A tu malinko vyšší spotřebu přežiju, za ten pocit při sešlápnutí plynu to stojí. tak,tak, moje řeč... A s tou spotřebou je to fakt - před koupí jsem se jí trochu obával .. ale autí jezdí jak šinkazen a spotřeba je přijatelná - až jsem z počátku byl vyvalenej, příjemně překvapenej - známý, co mi ji sehnal, se mě po měsíci ptal jestli taky jezdím za 10??? tak jsem se mu vysmál - s manželkou a mým malým prckem - 1/2 ročním - mimochodem dodatečná gratulace Henselovi - jezdím v průměru okolo 7,5l/100km. Ale když jedu sám .. to psát nebudu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 jj 1,8T je fakt super motor. A to mám holátko bez úprav. Je tichej a když potřebuju tak i jede. A tu malinko vyšší spotřebu přežiju, za ten pocit při sešlápnutí plynu to stojí. tak,tak, moje řeč... A s tou spotřebou je to fakt - před koupí jsem se jí trochu obával .. ale autí jezdí jak šinkazen a spotřeba je přijatelná - až jsem z počátku byl vyvalenej, příjemně překvapenej - známý, co mi ji sehnal, se mě po měsíci ptal jestli taky jezdím za 10??? tak jsem se mu vysmál - s manželkou a mým malým prckem - 1/2 ročním - mimochodem dodatečná gratulace Henselovi - jezdím v průměru okolo 7,5l/100km. Ale když jedu sám .. to psát nebudu ... To je zajímavý,já když jedu sám tak mám taky větší spotřebu než když jedu plně obsazenej.Nevíš kde je chyba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.