Návštěvník Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 Viděl jsem r. 97 1,6 74KW/el.zrcatka,okna a nemela ABS je to možné?díky za odpoveď Já má octu ročník 99 motor 1.6/74kW GLX bez klimy, ABS, EDS, vyhřívání sedaček atd. Takový ohulený auto ... jj GLX je takova hola vybavicka vse v el...ale klima,abs, nikde...... Ja mam GLX 74KW - vse v el. a ABS/EDS - taky oboje sedacky bedrni a vejska, no spise co nemam - ostrik pred. svetel a sibr- Jinak to vse mela SLX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 Davaly se na 99 rok zadni lampy co sou na faceliftu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 Davaly se na 99 rok zadni lampy co sou na faceliftu ? Ne_e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 Davaly se na 99 rok zadni lampy co sou na faceliftu ? Tak to je jasné, že ne. Ale jde to lehce předělat. Hledej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 (editace) Jen sem se informoval Vim ze to jde predelat - taky se nato chystam az nasetrim chechtaky Jinak tatin ma rv 99 a ma tam ABS ... Editováno: 3. Únor 2007, autor: Planeta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 (editace) Mam 74kW MR98 a ABS mam, ale je to SLX, akorat si vubec nedokazu vybavit, jestli sme ho nechavali davat za priplatek, ale mam pocit, ze ne, ze to u SLX uz bylo, i s EDS. Tenkrat se do Octavek vic nedavalo, nez tam mam, az o rok a pul pozdejs najednou bylo veci, jen automat sem vynechal Jen tak btw, je tu nejakej podobnej magor, co ma klimu a za priplatek sibr? Mam totez co Ty, a asi i stejnou barvu, prisel jsem k tomu ale taky nevinne. Jo a vyhrivany sedacky jsem si dodelaval Editováno: 3. Únor 2007, autor: Galaxy64 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 (editace) Mam 74kW MR98 a ABS mam, ale je to SLX, akorat si vubec nedokazu vybavit, jestli sme ho nechavali davat za priplatek, ale mam pocit, ze ne, ze to u SLX uz bylo, i s EDS. Tenkrat se do Octavek vic nedavalo, nez tam mam, az o rok a pul pozdejs najednou bylo veci, jen automat sem vynechal Jen tak btw, je tu nejakej podobnej magor, co ma klimu a za priplatek sibr? Mam totez co Ty, a asi i stejnou barvu, prisel jsem k tomu ale taky nevinne. Jo a vyhrivany sedacky jsem si dodelaval Jestli mas tu barvu, co mas v avataru, tak mame jinou Ja k ty vybave prisel vinne, mame se s autem radi, jsem totiz 1. majitel Akorat teda vyhrivany sedacky nemam Spis jsem chtel dodelat bocni bagy, ale zatim na to porad nedoslo, protoze by to znamenalo novejsi sedacky a tim padem by se cena navysila o precalouneni nebo o potahy, coz nemam, zatim Editováno: 3. Únor 2007, autor: krysarr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 já 1,6, 74 kw, okna v el. komplet, mechanic klima a ABS nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
destructor Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 pro zajímavost, mám toto ... 1.6 / 74 / 1999 E0A = žádné akční provedení 1D0 = Bez závěsného zařízení 3BS = Vnější zpětné zrcátko vlevo, elektricky seřiditelné, vyhřívané, asferické 3AF = Vnější zpětné zrcátko vpravo, elektricky seřiditelné, vyhřívané, konvexní 1KG = Bubnové brzdy zadní 6FB = Vnější zpětné zrcátko v barvě vozu 1AH = Antiblokovací systém ABS s elektronickou uzávěrkou diferenciálu EDS 3FA = Bez střešního okna (plná střecha) 1N6 = Posilovač řízení 1NL = Se zakrytím pro kola z lehké slitiny H6S = Pneumatiky 195/65 R15 V 4UE = Airbag pro řidiče a spolujezdce 4R4 = Elektrické ovládání oken s pojistkou proti sevření 3NW = Zadní sedadlo a opěradlo dělené, sklopné a s loketní opěrkou 3QT = 3-bodový samonavíjecí bezpečnostní pás vpředu, při nehodě napínaný, výškově seříditelný 4X0 = Bez bočního airbagu 4A3 = Vyhřívání předních sedadel s oddělenou regulací 8L3 = Střešní anténa J1L = Baterie 280A (60Ah) 7AA = S imobilizérem (bez alarmu) 8GD = Alternátor 90A 6Y0 = Bez varovného zařízení překročení rychlosti 9AB = Klimatizace s mechanickou regulací 8RM = 8 reproduktorů (pasivní) 7Q0 = Bez navigačního přístroje 8AA = Bez rádia 8QH = Klíček se světlem bez kryptokódu 8X0 = Bez omývacího zařízení světlometu 4F1 = Centrální zamykání B01 = Země typových zkoušek-Německo 1GA = Tlumení přední-Basis 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.