Publikováno před 4 hodiny4 hod Ahoj, pls dokáže mi někdo poradit, jestli se dá udělat něco s "pantem" krytky nabíjení akumulátoru, který je v přední masce, a který mi zůstává neustále ve vycvaknuté poloze a tedy dvířka nabíjení mi zůstávají stále otevřená. Krytka mi nejde dostat do "zamčené" polohy. Ten pant ji neustále otevírá. Nevím proč, možná mi něco nedochází, něco dělám špatně, ale od včera, aniž bych si byl něčeho vědomý, mi najednou pant zůstává stále vytažený. Předtím fungoval v režimu zacvaklý/vycvaklý, jako na skříních, teď se ale do stavu zacvaklý nedá dostat. Je ten pant rozbitý a je potřeba výměna? Dá se s tím něco udělat v domácích podmínkách?Moc děkuji za rady
před 1 hodina1 hod Cau,na foru se uz resil problem se zaviranim nadrze. Je to na stejnem principu. Zkus pohledat. Doufam ze ti to pomuze. Jestli si pamatuji, tak tam strikl neco, aby se to nesekalo.Tady jsem nasel jeste video ohledne zamku...https://www.youtube.com/watch?v=cmuF21KrB8w Upraveno před 1 hodina1 hod od arpi11
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.