Publikováno před 10 hodiny10 hod Ahoj všem, řešil někdo úbytek chladící kapaliny? Ne pokaždé, ale vždy po pár dnech trochu ubyde, dá se říct, že těsně pod čidlo. Po otevření nadobky se kousek vrátí. Rád bych porovnal příznaky a potvrdil tak doměnku že jde o chladič sání. Motor 110Kw DFGA. Nájezd 165 000 Díky
před 10 hodiny10 hod Zdravím, kupoval jsem auto s 13 tis a ted pri 25 jsem si pri dolivani ostřikovačů všiml že taky je to tesne pod min. Tak uz tam asi mesic dolivám (celkem asi 3/4 l ) a vždy je presne na MAX a po pár dnech je to už pod ryskou. Takže nevím jestli mi to uniká nebo se to někdo schovává.... Jaká je vaše teorie s chaldičem sání? A vy kapalinu doplnujete? Pripadne jak často?
před 8 hodiny8 hod Do chladiče se dá podívat endoskopickou kamerou. Jinak se moc otestovat nedá, resp. ne v domácích podmínkách. Pakliže bude únik přes chladič, je uvnitř vidět očištěná část žeber.
před 7 hodiny7 hod Autor 52 minut zpět, lucky.jack řekl:Do chladiče se dá podívat endoskopickou kamerou. Jinak se moc otestovat nedá, resp. ne v domácích podmínkách. Pakliže bude únik přes chladič, je uvnitř vidět očištěná část žeber.Koukal jsem, bohužel mam jen nějakou z ali a nedokažu ji tam na ty žebra natočit, takže koukam jen kolmo na spodek toho chladiče a tan je prostě mastnej, nic vic jsem neviděl
před 7 hodiny7 hod Autor 2 hodin zpět, FrontVypla řekl:Zdravím, kupoval jsem auto s 13 tis a ted pri 25 jsem si pri dolivani ostřikovačů všiml že taky je to tesne pod min. Tak uz tam asi mesic dolivám (celkem asi 3/4 l ) a vždy je presne na MAX a po pár dnech je to už pod ryskou. Takže nevím jestli mi to uniká nebo se to někdo schovává.... Jaká je vaše teorie s chaldičem sání? A vy kapalinu doplnujete? Pripadne jak často?Ano dolývám, vždy jen pád dcl, vždy je kousek pod čidlo. Chladič sání mě to kdysi dělal u trojkový octy, tady je stejný systém. Voda mizela velmi podobně, jěn nevím jestli tam byl tenkrát trochu tlak, tak chci porovnat příznaky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.