Publikováno Leden 29, 200718 r Dneska jsem seděl v dílně a přelejval rostlinej olej do kanystrů.Jak tak koukám na moji hapinu,říkám si,že bych ož měl taky sundat ty dveřní lišty.Takže jsem je sloupnul a ejhle. Bublinky plný vody.
Leden 29, 200718 r Autor čumím na to jako blázen ,ale je to na všech.Koukám jestli to užnebylo lakovaný,ale nebylo.
Leden 29, 200718 r no fakt pěkný, tak zkus reklamaci, pokud je ještě záruka by mě zajímala odpověd, třeba že to je naschvál zdrsněný, aby lišty držely lépe
Leden 30, 200718 r Takže pro jistotu lišty raději nesundávat !!!! Jinak to pivo na COčku je čep nebo lahváč ???
Leden 30, 200718 r Autor To jsem si ani nevšimnul že tam taky je.Mám nad garáží malou hospůdku ,tak jsem si kvůli pitnýmu režimu načepoval.
Leden 30, 200718 r Autor To není pod lepidlem ,ale uprostřed mezi Upraveno Leden 30, 200718 r od HANZI
Leden 30, 200718 r To není pod lepidlem ,ale uprostřed mezi počkej, vždyť ty lišty drží na autě oboustrnná páska, ne?
Leden 30, 200718 r Autor můj názor je ten, že černá lišta se na sluníčku ohřeje tak ,až se na laku pod ní udělaj pupínky.tam kde je lepicí páska nic,protože to odizoluje.Od spodu to není,protože po odloupnutí je tam pouse krásnej původní stříkačák bez rezu.
Leden 30, 200718 r JO ,pod páskou je to ok. takze to neni rez? Nezkoušel jsi to nějak propichovat, co to udělá? Je zduřelá barva, nebo i základ pod ní a hrozí, že se to začne loupat... A rez to tedy není, nebo jak...
Leden 30, 200718 r Autor Když to oloupnu ,tak je v některých kapička vody.No a pod ní čisťounkej základ.Dokonce bych se i snad vsadil ,že kdo má auto 03 ,tak to tam taky najde.
Leden 30, 200718 r No já jsem mě to stejný, když jsem sundal lišty.. akorát že jsme těch bublinek měl méně, zato zase ve 2x násobné velikoti!! Bublinky popraskaly a mě zůstala oloupaná barva.. Rok 2000... zřejmě daly lišty na né vyschnutý a vytvrdnutý lak
Únor 5, 200718 r jaj eště že sem fabku prodal tohle bych na relativně novém autě nečekal asi bych to šel omlátit o hlavu prvnímu servisu
Únor 6, 200718 r Když to oloupnu ,tak je v některých kapička vody.No a pod ní čisťounkej základ.Dokonce bych se i snad vsadil ,že kdo má auto 03 ,tak to tam taky najde. Taky jsem loupal, ale nic takovýho jsem tam nenašel. Lak O.K. r.v. 2003
Únor 6, 200718 r jaj eště že sem fabku prodal tohle bych na relativně novém autě nečekal asi bych to šel omlátit o hlavu prvnímu servisu U Seatu tě můžou potkat daleko horší věci. Myslím, že to není žádná výhra, prodat staré a koupit ještě starší.
Únor 6, 200718 r No já jsem mě to stejný, když jsem sundal lišty.. akorát že jsme těch bublinek měl méně, zato zase ve 2x násobné velikoti!! Bublinky popraskaly a mě zůstala oloupaná barva.. Rok 2000... zřejmě daly lišty na né vyschnutý a vytvrdnutý lak je to divné, byl jsem v MB na místě kde se přesně lepí lišty, tam se žádná kastle s nevytvrdnutým lakem dostat nemůže, divné
Listopad 24, 200717 r No, ještě že byla moje 2001 bouraná a má kolem dokola novou barvu..... až na 5. dveře, které pro změnu začínají kvést. A to začíná zima... :-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.