Publikováno před 9 hodiny9 hod Ahoj. Po 19 letech mám opět Škodu. A jsem velice spokojen. Až na jednu věc. Ten člověk, co vymyslel časovač na nezávislé topení je pravděpodobně debil. Normální člověk potřebuje mít auto vyhřáté od poondělí do pátku třeba v 7 ráno a pak v 17 večer. V aplikaci jsou tři časovače, ale aktivní může být jen jeden a to ještě tak debilně, že buď nezaškrtnu žádný den (předpokládám, že se to pak zapne každý den), anebo zvolím jeden den v týdnu. Nelze zaškrtnout víc dní najednou, nelze mít aktivních víc čacovačů najednou. Kdo proboha potřebuje teplé auto jen v pondělí ráno??? Nebo mi něco uniká? Na Webasto se dá přidat časovačů kolik chci a v každém si zaškrtnu kolik chci dní. Tohle mi prostě hlava nebere. Jednoduchá sw záležitost. Původně jsem nechápal, k čemu je extra dálkové ovládání na topení. Teď už vím... Simply clever... Jinak žádné další připomínky a celkově 9,9 z 10
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.