Publikováno před 2 hodiny2 hod Zdravím , idem sa sem popýtať zopár vecí ohľadom motora, Rozbila sa mi počas dochádzania do prace olejová vaňa (vysvetlím neskôr ) a začal mi vytekať olej “. Vozidlo mi ukázalo poruchu olejového čerpadla. Chcel som zastaviť na mieste kde je svetlo a skontrolovať to. Po pár metroch mi už vozidlo zhaslo motor samo. V servise mi chcel kamarát najprv otočiť kľukou no už mu to nešlo. On mi servis robiť nato nechcel takže som Vozidlo odtiaľ preč. Chcem sa vás spýtať mal niekto podobný problém ? Poprípade čo všetko môže byt v háji ? Mal niekto podobný problém ? Som v tomto antitalent. Ďakujem za vaše odpovede
před 1 hodina1 hod Co chceš slyšet? Když se rozsvítí červená kontrolka mazání motoru musíš ho neprodleně vypnout. V manuálu to nepíšou? Sháněj druhý motor, nebo auto bohužel.
před 33 minuty33 min Motor zadřený, ko. Tohle je tak zásadní pochybení, že se divím, že máš vůbec papíry.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.