Publikováno před 10 hodiny10 hod Fujtajbl vespolek! Kdekdo řeší, co nejširšího a největšího muže na svou fáboru obout, ale já bych potřeboval podiskutovat problém z opačného spektra. Potřeboval bych totiž na svou trojkovou fáboru v MPIčku nazout malé a tenké 165/70 R14. Důvod je prostý - jezdil jsem tento rozměr na jedničkové fáboře, která už putovala do šmelcu. Zbyly mi po ní kvalitní zimní řetězy Thule v ceně víc než celé sady pneu. Jsem z hor, ty řetězy prostě potřebuju. Takže jsem si nechal sadu plecháčů 5Jx14 ET35, které obuju do fungl zimních pneu 165/70 R14. Takový je teda alespoň plán. Má otázka je, jestli tento rozměr lze na mém autě legálně provozovat. Našel jsem tabulku na autodocu, kde ten rozměr je mezi homologovanými, ale nevím, jak moc se tomu dá věřit.
před 2 hodiny2 hod Tema o zimnych pneu hz tu je, zbytocne dalsiahttps://forum.skodahome.cz/topic/131580-zimn%C3%AD-pneumatikyDalsia vec je to, ze by si sa mal riadit tym, co je v TP. Ja som na TSI mal najmensie 15" kvoli brzdam (185/60)
před 1 hodina1 hod Směroplatné je co máš v TP. Řeším to samé pro 44kw a je to dle TP možné, mám uveden rozměr 165/70 R14 M+S
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.