Host MichalF Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 Nezkousel nekdo cipla FRS vs nechipnuta ORS ? Taky by me zajimalo jaka bude FII RS ... 125kW co je v octuli to by byl masakr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 Nezkousel nekdo cipla FRS vs nechipnuta ORS ?Taky by me zajimalo jaka bude FII RS ... 125kW co je v octuli to by byl masakr no to bych musel dat cipnout pritelky fabii a svou octu bych musel nechat bez cipu a to se mi nechce!!! jinak F RS II bude asi velky peklo, sem zvedavej, jestli nechaj diesel, nebo benzin...hm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub - škodík Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 Prováděl jsem to tak cca 5x - F RS vs Mondeo - auta jedou obě stejně tak do 200 km/h - záleží pouze na řidiči - super honička. Ale nad 200 mondeo jede pořád dál a F RS slušně ztrácí. Při dosažení tachometrových 225 - 230 Km/h v mondeu je F RS už pouze ve zpětném zrcátku. F RS se sice drží, ale na to aby dojela už prostě nemá. A nevim kolik F RS dle tachometru jede - to mondeo víc jak 230 neumí ani z kopce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 Prováděl jsem to tak cca 5x - F RS vs Mondeo - auta jedou obě stejně tak do 200 km/h - záleží pouze na řidiči - super honička. Ale nad 200 mondeo jede pořád dál a F RS slušně ztrácí. Při dosažení tachometrových 225 - 230 Km/h v mondeu je F RS už pouze ve zpětném zrcátku. F RS se sice drží, ale na to aby dojela už prostě nemá. A nevim kolik F RS dle tachometru jede - to mondeo víc jak 230 neumí ani z kopce. ja sem jel zatim ve F RS nejvic tachometrovejch 225km, ale myslim, ze by udelala v klidu 230 tachometrovejch, bohuzel mi tam nejakej blbecek chtel predjizdet a tak sem musel zbrzdit....maybe next time! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 Tak to já mám jiný zkušenosti,mám Octu v kombajnu 96 kW a mondeo mě nedohnalo.A to si myslím,že FRS mě musí zákonitě naprášit vzhledem k váze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub - škodík Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 jde taky o to, s kym si zavodil, jestli tu RSu ridil nejakej duchodce, nebo jestli byla nalozena plne rodinou, ktera jede na dovolenou, tak pak ti verim, ze ji ztrapnil uplne priserne!!!! Už si viděl závodníka důchodce, nebo vola co závodí s rodinou? To si děláš srandu. Pokud jsem s někym blbnul, tak to byl vždycky magor jako já. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 jde taky o to, s kym si zavodil, jestli tu RSu ridil nejakej duchodce, nebo jestli byla nalozena plne rodinou, ktera jede na dovolenou, tak pak ti verim, ze ji ztrapnil uplne priserne!!!! Už si viděl závodníka důchodce, nebo vola co závodí s rodinou? To si děláš srandu. Pokud jsem s někym blbnul, tak to byl vždycky magor jako já. proto tam byl 3x tendle smile ze to jako nebylo mysleny uplne vazne!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub - škodík Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 Tak to já mám jiný zkušenosti,mám Octu v kombajnu 96 kW a mondeo mě nedohnalo.A to si myslím,že FRS mě musí zákonitě naprášit vzhledem k váze Co tam mělo za motor to mondeo? TDCI má 66kW, 85 kW, 96 kW 310Nm a 96 kW 330Nm. Dle označení na štítku nepoznáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub - škodík Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 jde taky o to, s kym si zavodil, jestli tu RSu ridil nejakej duchodce, nebo jestli byla nalozena plne rodinou, ktera jede na dovolenou, tak pak ti verim, ze ji ztrapnil uplne priserne!!!! Už si viděl závodníka důchodce, nebo vola co závodí s rodinou? To si děláš srandu. Pokud jsem s někym blbnul, tak to byl vždycky magor jako já. proto tam byl 3x tendle smile ze to jako nebylo mysleny uplne vazne!!! Hele zkus to schválně kolik z ní vyždímeš. To mondeo na 230 končí. Ovšem pokud jedeš 200 a šlápneš na plyn tak plynule přidává až na doraz - a neni to žádný přemlouvání. Už si zkusil V-max nečiplý O RS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 Tak to já mám jiný zkušenosti,mám Octu v kombajnu 96 kW a mondeo mě nedohnalo.A to si myslím,že FRS mě musí zákonitě naprášit vzhledem k váze Co tam mělo za motor to mondeo? TDCI má 66kW, 85 kW, 96 kW 310Nm a 96 kW 330Nm. Dle označení na štítku nepoznáš. právě žě taky 96 kw.Honili jsme se v Německu na dálnici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 jinak mě ta Octa za 225 nepustí a to otáčky zdaleka nejsou v červeným Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 jde taky o to, s kym si zavodil, jestli tu RSu ridil nejakej duchodce, nebo jestli byla nalozena plne rodinou, ktera jede na dovolenou, tak pak ti verim, ze ji ztrapnil uplne priserne!!!! Už si viděl závodníka důchodce, nebo vola co závodí s rodinou? To si děláš srandu. Pokud jsem s někym blbnul, tak to byl vždycky magor jako já. proto tam byl 3x tendle smile ze to jako nebylo mysleny uplne vazne!!! Hele zkus to schválně kolik z ní vyždímeš. To mondeo na 230 končí. Ovšem pokud jedeš 200 a šlápneš na plyn tak plynule přidává až na doraz - a neni to žádný přemlouvání. Už si zkusil V-max nečiplý O RS? jj ja to zkusim, no z ORS sem jel na tacho 265km/h skoro plnej tachometr.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub - škodík Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 jde taky o to, s kym si zavodil, jestli tu RSu ridil nejakej duchodce, nebo jestli byla nalozena plne rodinou, ktera jede na dovolenou, tak pak ti verim, ze ji ztrapnil uplne priserne!!!! Už si viděl závodníka důchodce, nebo vola co závodí s rodinou? To si děláš srandu. Pokud jsem s někym blbnul, tak to byl vždycky magor jako já. proto tam byl 3x tendle smile ze to jako nebylo mysleny uplne vazne!!! Hele zkus to schválně kolik z ní vyždímeš. To mondeo na 230 končí. Ovšem pokud jedeš 200 a šlápneš na plyn tak plynule přidává až na doraz - a neni to žádný přemlouvání. Už si zkusil V-max nečiplý O RS? jj ja to zkusim, no z ORS sem jel na tacho 265km/h skoro plnej tachometr.... To je mazec, co ? A když se jí pomůže tak to jde ještě o 10 víc. Pak už seš omezenej otáčkama - převodovkou. Otáčky se daj posunout, ale nemusej to vydržet ventily - chce to pak silnější pružiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub - škodík Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 z ORS sem jel na tacho 265km/h skoro plnej tachometr.... Proto mám budíky do 300 km/h. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub - škodík Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 Abych potěšil majitele F RS - musim dodat, že čiplá F RS má výrazně navrch oproti zmiňovanému mondeu. Ta F RS co zde máme je jedna z prvních a čip je tam na 117 kW a nikdy nejela rychlejš jak 235. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 jde taky o to, s kym si zavodil, jestli tu RSu ridil nejakej duchodce, nebo jestli byla nalozena plne rodinou, ktera jede na dovolenou, tak pak ti verim, ze ji ztrapnil uplne priserne!!!! Už si viděl závodníka důchodce, nebo vola co závodí s rodinou? To si děláš srandu. Pokud jsem s někym blbnul, tak to byl vždycky magor jako já. proto tam byl 3x tendle smile ze to jako nebylo mysleny uplne vazne!!! Hele zkus to schválně kolik z ní vyždímeš. To mondeo na 230 končí. Ovšem pokud jedeš 200 a šlápneš na plyn tak plynule přidává až na doraz - a neni to žádný přemlouvání. Už si zkusil V-max nečiplý O RS? jj ja to zkusim, no z ORS sem jel na tacho 265km/h skoro plnej tachometr.... To je mazec, co ? A když se jí pomůže tak to jde ještě o 10 víc. Pak už seš omezenej otáčkama - převodovkou. Otáčky se daj posunout, ale nemusej to vydržet ventily - chce to pak silnější pružiny. jj mas pravdu, uz takhle sem byl s otackama celkem na hrane, myslim, ze 270 by udelala, ale na tech zimakach se to nechtel hrotit este dal... no na jare snad prijde chip atd...tak uvidime, co dal!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub - škodík Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 jj mas pravdu, uz takhle sem byl s otackama celkem na hrane, myslim, ze 270 by udelala, ale na tech zimakach se to nechtel hrotit este dal... no na jare snad prijde chip atd...tak uvidime, co dal!!! Pokud chceš pořádně čipovat tak nešetři. Nejlepší je cimbu. Nabízej čip na 139 kW ale udělaj i čip na míru okolo 160 kw odbržděnejch. Sportmotor jsou kopíráci - slíběj ti 154 kW ( neodbržděnejch ) ale nezaručej ti je. Ptal jsem se jestli když pojedu od nich rovnou na brzdu - jestli mi změřej jejich 154 kW který bych jim tvrdě zaplatil. No a v tu chvíli se začal krouti - že prej záleží na stavu motoru a bůh ví na čem. Pokud někdo dělá čip tak ho musí stavu motoru přizpůsobit. Oni jen kopčej co někde koupily. A pokud tam dáš třeba lepší svody, vejfuk nebo turbo nebo tak něco - tak to neuměj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 (editace) Hele, nevim, v serii jsem mel problem jen s Hondou Acord ropak 2.2 a to si myslim, ze uz je uplne nekde jinde nez Mondeo.S tim Acordem Jsme se tahali, on me dojizdel na rovinach a z kopce a ja ho dotahoval do kopcu. Ale nerikam, ze jsi ho neztrapnil, mohla k tomu vest spousta jinych faktoru, treba to mel pujcene a nevedel ze to je 6kvalt Editováno: 2. Únor 2007, autor: Grygy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 (editace) Nezkousel nekdo cipla FRS vs nechipnuta ORS ?Taky by me zajimalo jaka bude FII RS ... 125kW co je v octuli to by byl masakr Pokud te uspokoji srovnani chipla FRS a chiple klasicke 1.8T tak to vypadalo behem jizdy asi tak ze ...kdyz sme oba naplno vyjeli ze semaforu, tak tvrde ztracel na moje prvni dva kvalty tj. cca do mojich 120 tacho, pak se priblizil ale nemel sanci dojet...ve vysokych rychlostech kdyz jsme oba radili, tak od tech 170 na 200 na ctyrku ztratil hodne a pak uz byl uplne amen....a opravdu vydatne zacal ztracel pri 220 tacho Pokud bychom ale zkouseli pruzne zrychleni tak by asi v nekterych usecich sel minimalne na moji uroven neli predemne, protoze jsme se rozjizdeli pres mesto a tam mu to ocividne od dvou tisic akcelerovalo daleko lip nez me. Kazdopadne po tehle strkanici a asi 60 km takovedle jisty po dalnici mi muj palubak ukazal skoro 13 a jeho byl na 8.-) A po tedle zkusenosti jsem se rozhodl si koupit na dlouhe jezdeni fabii .-)) Editováno: 2. Únor 2007, autor: Hoblik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 Nezkousel nekdo cipla FRS vs nechipnuta ORS ?Taky by me zajimalo jaka bude FII RS ... 125kW co je v octuli to by byl masakr Pokud te uspokoji srovnani chipla FRS a chiple klasicke 1.8T tak to vypadalo behem jizdy asi tak ze ...kdyz sme oba naplno vyjeli ze semaforu, tak tvrde ztracel na moje prvni dva kvalty tj. cca do mojich 120 tacho, pak se priblizil ale nemel sanci dojet...ve vysokych rychlostech kdyz jsme oba radili, tak od tech 170 na 200 na ctyrku ztratil hodne a pak uz byl uplne amen....a opravdu vydatne zacal ztracel pri 220 tacho Pokud bychom ale zkouseli pruzne zrychleni tak by asi v nekterych usecich sel minimalne na moji uroven neli predemne, protoze jsme se rozjizdeli pres mesto a tam mu to ocividne od dvou tisic akcelerovalo daleko lip nez me. Kazdopadne po tehle strkanici a asi 60 km takovedle jisty po dalnici mi muj palubak ukazal skoro 13 a jeho byl na 8.-) A po tedle zkusenosti jsem se rozhodl si koupit na dlouhe jezdeni fabii .-)) Hezky srovnani ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub - škodík Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 jj mas pravdu, uz takhle sem byl s otackama celkem na hrane, myslim, ze 270 by udelala, ale na tech zimakach se to nechtel hrotit este dal... no na jare snad prijde chip atd...tak uvidime, co dal!!! Natoč nějaké video - alespoň mobilem. Záběr na silnici, do budíků a tak - ať nemůže mít nikdo žádný připomínky. Tak jak jsme to dělali mi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 Nezkousel nekdo cipla FRS vs nechipnuta ORS ?Taky by me zajimalo jaka bude FII RS ... 125kW co je v octuli to by byl masakr Pokud te uspokoji srovnani chipla FRS a chiple klasicke 1.8T tak to vypadalo behem jizdy asi tak ze ...kdyz sme oba naplno vyjeli ze semaforu, tak tvrde ztracel na moje prvni dva kvalty tj. cca do mojich 120 tacho, pak se priblizil ale nemel sanci dojet...ve vysokych rychlostech kdyz jsme oba radili, tak od tech 170 na 200 na ctyrku ztratil hodne a pak uz byl uplne amen....a opravdu vydatne zacal ztracel pri 220 tacho Pokud bychom ale zkouseli pruzne zrychleni tak by asi v nekterych usecich sel minimalne na moji uroven neli predemne, protoze jsme se rozjizdeli pres mesto a tam mu to ocividne od dvou tisic akcelerovalo daleko lip nez me. Kazdopadne po tehle strkanici a asi 60 km takovedle jisty po dalnici mi muj palubak ukazal skoro 13 a jeho byl na 8.-) A po tedle zkusenosti jsem se rozhodl si koupit na dlouhe jezdeni fabii .-)) Hezky srovnani ;-) :-) Hold nekdo me za muj nazor nemusi mit rad...ale hold ropak je auto s rozumu, a benzin je auto pro radost..i kdyz maji oba stejny vykon treba. Ale neni nic lepsiho nez zaradit za dve a nechat si promasirovat krcni svaly .))u ropaka to vetsinou je tak ze kde nic tu nic najednou sleha jako kravo , ale ta sleha pak pada.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 Nezkousel nekdo cipla FRS vs nechipnuta ORS ?Taky by me zajimalo jaka bude FII RS ... 125kW co je v octuli to by byl masakr Pokud te uspokoji srovnani chipla FRS a chiple klasicke 1.8T tak to vypadalo behem jizdy asi tak ze ...kdyz sme oba naplno vyjeli ze semaforu, tak tvrde ztracel na moje prvni dva kvalty tj. cca do mojich 120 tacho, pak se priblizil ale nemel sanci dojet...ve vysokych rychlostech kdyz jsme oba radili, tak od tech 170 na 200 na ctyrku ztratil hodne a pak uz byl uplne amen....a opravdu vydatne zacal ztracel pri 220 tacho Pokud bychom ale zkouseli pruzne zrychleni tak by asi v nekterych usecich sel minimalne na moji uroven neli predemne, protoze jsme se rozjizdeli pres mesto a tam mu to ocividne od dvou tisic akcelerovalo daleko lip nez me. Kazdopadne po tehle strkanici a asi 60 km takovedle jisty po dalnici mi muj palubak ukazal skoro 13 a jeho byl na 8.-) A po tedle zkusenosti jsem se rozhodl si koupit na dlouhe jezdeni fabii .-)) Hezky srovnani ;-) :-) Hold nekdo me za muj nazor nemusi mit rad...ale hold ropak je auto s rozumu, a benzin je auto pro radost..i kdyz maji oba stejny vykon treba. Ale neni nic lepsiho nez zaradit za dve a nechat si promasirovat krcni svaly .))u ropaka to vetsinou je tak ze kde nic tu nic najednou sleha jako kravo , ale ta sleha pak pada.... S tím bych tak moc nesouhlasil,měl jsem možnost se svézt v naftovým BMW,trojková řada,kombik,třílitr a 1,8T to v klidu nechá daleko za sebou.Myslím že i OI RS by měla problémy se udržet.Je mi jasný,že je to jiná cenová kategorie,je to funglovka a stála 1,4 mil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 (editace) Nezkousel nekdo cipla FRS vs nechipnuta ORS ?Taky by me zajimalo jaka bude FII RS ... 125kW co je v octuli to by byl masakr To mondeo by nemelo sanci proti FRS, alespon co jsem se jednou projel, je to moc tezky, ale na dalnici ma vyhodu ze je to sedan... To michal co jsem se pri ceste z moravy honil s jednou ORS I, tak na prednizdeni me to tahlo vice, ale ve finale me trochu ujizdel, takze asi tak... ... a co jsem jel v OI 96@124kw vs ORSI serie, tak to bylo tak nasteno, ORS spise stracela, ale ne zase nejak extremne.. To hobik u nafty taky zalezi jak mas udelanej soft, muzes mit treba od 3200-4600ot. porad stejnej vykon... treba jako maj nove bavory 320tusim.. Editováno: 3. Únor 2007, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 Nezkousel nekdo cipla FRS vs nechipnuta ORS ?Taky by me zajimalo jaka bude FII RS ... 125kW co je v octuli to by byl masakr To mondeo by nemelo sanci proti FRS, alespon co jsem se jednou projel, je to moc tezky, ale na dalnici ma vyhodu ze je to sedan... To michal co jsem se pri ceste z moravy honil s jednou ORS I, tak na prednizdeni me to tahlo vice, ale ve finale me trochu ujizdel, takze asi tak... ... a co jsem jel v OI 96@124kw vs ORSI serie, tak to bylo tak nasteno, ORS spise stracela, ale ne zase nejak extremne.. To hobik u nafty taky zalezi jak mas udelanej soft, muzes mit treba od 3200-4600ot. porad stejnej vykon... treba jako maj nove bavory 320tusim.. Souhlasim ale porovnamvam klasicke komercni chipy ala pasova vyroba.....-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.