Přejít na obsah

Autodoplnky

ReWegar

Doporučené příspěvky

Zdravim

Rad bych se dotazal jak, pripadne kde nakupujete veci pro vase auticko

Mylim takove ty veci jako jelenice, houba, skrabka na led/snih, vesticka, naradi, podlozka pod znacku. Proste takove male veciciky kolem auta.

Vyuzivate nejakej webshop nebo radeji zajdete do kamenaku.

Pripadne mate nejaky webshop pripadne Prazsky kamenak k doporceni?

Diky

Editováno: , autor: ReWegar
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím, co máte proti hypermarketům - třeba se tam občas dají sehnat za pár korun docela zajímavé věci. Pokud jim přivezou vodu do ostřikovačů -20 °C, tak bych byl blázen, kdybych si ji při své spotřebě (cca 2 lt/měsíc) ten pětilitrový kanystr za těch 79,- Kč nevzal. Zase tam mají ale spoustu jiných ptákovin za úplně děsný ceny.

Houbičky, destilku apod. v drogerii.

Autokosmetiku nevím, u auta akorát jednou za rok nechám umejt motor :)

Vercajk v klasickém železářství a dost si vybírám (když vám servis není ochoten vyjít vstříct a vyměnit olej v sobotu - tak holt to chce alespoň dobré nářadí)

Náhradní díly, náplně a ostatní (stěrače apod.) u nás ve kvelbu - jsou milý, ochotný a na ksicht mi už dávají občas i slevu :)

Odkaz ke komentáři

Nevím, co máte proti hypermarketům - třeba se tam občas dají sehnat za pár korun docela zajímavé věci. Pokud jim přivezou vodu do ostřikovačů -20 °C, tak bych byl blázen, kdybych si ji při své spotřebě (cca 2 lt/měsíc) ten pětilitrový kanystr za těch 79,- Kč nevzal. Zase tam mají ale spoustu jiných ptákovin za úplně děsný ceny.

Vercajk v klasickém železářství a dost si vybírám (když vám servis není ochoten vyjít vstříct a vyměnit olej v sobotu - tak holt to chce alespoň dobré nářadí)

Náhradní díly, náplně a ostatní (stěrače apod.) u nás ve kvelbu - jsou milý, ochotný a na ksicht mi už dávají občas i slevu :)

Myslím, že to poznáš časem, že těch -20° nebylo úplně košér-buď to odnesou ostřikovače nebo to jen bude mrznout dřív nebo tak něco, nejde věci dělat nekonečně levně...

Odkaz ke komentáři

Myslím, že to poznáš časem, že těch -20° nebylo úplně košér-buď to odnesou ostřikovače nebo to jen bude mrznout dřív nebo tak něco, nejde věci dělat nekonečně levně...

nevím, najel jsem 4 sezony, prolil jsem asi 30 lt, a ono nic - když se to vezme, že je to jenom voda s tím aby nezamrzala (bez "jaru" a "okeny"), čili něco na bázi alkoholu, tak ta cena odpovídá. Nevoní to, neleští to okna, dokonce to ani neodpuzuje kapky (déšť). Ale při ceně 16 Kč/lt se mi to při mém provozu vyplatí.

Těch -20 °C stačí - v nádržce a motorku to nepromrzne, což je hlavní, ostřikovačům je to jedno ( a ještě mi nepromrzly). A aby mi to vonělo, tak nebudu přece kupovat origo Škoda o 110 Kč dráž.

Nejdražší na té vodičce do ostřikovačů je stejně logistika a doprava.

Je to moje auto a budu si tam lejt co chci ... já ti taky tu "svojí" vodu do ostřikovačů nevnucuju.

Odkaz ke komentáři

Náhradní díly, náplně a ostatní (stěrače apod.) u nás ve kvelbu - jsou milý, ochotný a na ksicht mi už dávají občas i slevu  :)

ja som naposledy kupoval na OMV nemrznucu tusim na -27 3L za cca 120-130sk

Odkaz ke komentáři

Náhradní díly, náplně a ostatní (stěrače apod.) u nás ve kvelbu - jsou milý, ochotný a na ksicht mi už dávají občas i slevu  :)

ja som naposledy kupoval na OMV nemrznucu tusim na -27 3L za cca 120-130sk

mam ju tiez. a jej vona nieje taka prenikava ako u Tesco vody.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...