ReWegar Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 (editace) Zdravim Rad bych se dotazal jak, pripadne kde nakupujete veci pro vase auticko Mylim takove ty veci jako jelenice, houba, skrabka na led/snih, vesticka, naradi, podlozka pod znacku. Proste takove male veciciky kolem auta. Vyuzivate nejakej webshop nebo radeji zajdete do kamenaku. Pripadne mate nejaky webshop pripadne Prazsky kamenak k doporceni? Diky Editováno: 30. leden 2007, autor: ReWegar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 jsem na tohle ještě asi zastaralej, ale takovíhle věci si kupuju v kameňáku(neco i na pumpě-třeba), ale takoví věci co mi doporučej kuci v servisech apod.(prostě oskoušený) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 (editace) Jak co, ale hlavně ne v Hyper apod., tam je to sice za půl, ale většinou to po pár dnech můžeš vyhodit. Má zkušenost. A při ceně dobírky se myslím nevyplatí tyhle drobnosti brát přes net. Editováno: 30. leden 2007, autor: mischicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 nikdy nie v hypermarkete. napr. vosk turtle wax, destilovanu vodu olej, chladiacu, do ostrekovacou v predajni autodoplnkov, cistic na interie v skodovke. zasadne len dobre a kvalitne veci ))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marvin Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 Nevím, co máte proti hypermarketům - třeba se tam občas dají sehnat za pár korun docela zajímavé věci. Pokud jim přivezou vodu do ostřikovačů -20 °C, tak bych byl blázen, kdybych si ji při své spotřebě (cca 2 lt/měsíc) ten pětilitrový kanystr za těch 79,- Kč nevzal. Zase tam mají ale spoustu jiných ptákovin za úplně děsný ceny. Houbičky, destilku apod. v drogerii. Autokosmetiku nevím, u auta akorát jednou za rok nechám umejt motor Vercajk v klasickém železářství a dost si vybírám (když vám servis není ochoten vyjít vstříct a vyměnit olej v sobotu - tak holt to chce alespoň dobré nářadí) Náhradní díly, náplně a ostatní (stěrače apod.) u nás ve kvelbu - jsou milý, ochotný a na ksicht mi už dávají občas i slevu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 Nevím, co máte proti hypermarketům - třeba se tam občas dají sehnat za pár korun docela zajímavé věci. Pokud jim přivezou vodu do ostřikovačů -20 °C, tak bych byl blázen, kdybych si ji při své spotřebě (cca 2 lt/měsíc) ten pětilitrový kanystr za těch 79,- Kč nevzal. Zase tam mají ale spoustu jiných ptákovin za úplně děsný ceny.Houbičky, destilku apod. v drogerii. Autokosmetiku nevím, u auta akorát jednou za rok nechám umejt motor Vercajk v klasickém železářství a dost si vybírám (když vám servis není ochoten vyjít vstříct a vyměnit olej v sobotu - tak holt to chce alespoň dobré nářadí) Náhradní díly, náplně a ostatní (stěrače apod.) u nás ve kvelbu - jsou milý, ochotný a na ksicht mi už dávají občas i slevu Myslím, že to poznáš časem, že těch -20° nebylo úplně košér-buď to odnesou ostřikovače nebo to jen bude mrznout dřív nebo tak něco, nejde věci dělat nekonečně levně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marvin Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 Myslím, že to poznáš časem, že těch -20° nebylo úplně košér-buď to odnesou ostřikovače nebo to jen bude mrznout dřív nebo tak něco, nejde věci dělat nekonečně levně... nevím, najel jsem 4 sezony, prolil jsem asi 30 lt, a ono nic - když se to vezme, že je to jenom voda s tím aby nezamrzala (bez "jaru" a "okeny"), čili něco na bázi alkoholu, tak ta cena odpovídá. Nevoní to, neleští to okna, dokonce to ani neodpuzuje kapky (déšť). Ale při ceně 16 Kč/lt se mi to při mém provozu vyplatí. Těch -20 °C stačí - v nádržce a motorku to nepromrzne, což je hlavní, ostřikovačům je to jedno ( a ještě mi nepromrzly). A aby mi to vonělo, tak nebudu přece kupovat origo Škoda o 110 Kč dráž. Nejdražší na té vodičce do ostřikovačů je stejně logistika a doprava. Je to moje auto a budu si tam lejt co chci ... já ti taky tu "svojí" vodu do ostřikovačů nevnucuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 Nevím, co máte proti hypermarketům - třeba se tam občas dají sehnat za pár korun docela zajímavé věci. Pokud jim přivezou vodu do ostřikovačů -20 °C, tak bych byl blázen, kdybych si ji při své spotřebě (cca 2 lt/měsíc) ten pětilitrový kanystr za těch 79,- Kč nevzal. Zase tam mají ale spoustu jiných ptákovin za úplně děsný ceny.Houbičky, destilku apod. v drogerii. Autokosmetiku nevím, u auta akorát jednou za rok nechám umejt motor Vercajk v klasickém železářství a dost si vybírám (když vám servis není ochoten vyjít vstříct a vyměnit olej v sobotu - tak holt to chce alespoň dobré nářadí) Náhradní díly, náplně a ostatní (stěrače apod.) u nás ve kvelbu - jsou milý, ochotný a na ksicht mi už dávají občas i slevu Myslím, že to poznáš časem, že těch -20° nebylo úplně košér-buď to odnesou ostřikovače nebo to jen bude mrznout dřív nebo tak něco, nejde věci dělat nekonečně levně... ja som naposledy kupoval na OMV nemrznucu tusim na -27 3L za cca 120-130sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ReWegar Vloženo 30. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2007 Ja prave uvazuju o vetsim nakupu autodoplnku ruzneho druhu proto mne zajimalo zda nevite treba o nejakem vetsim obchode kde bych nasel vse co mne napadne . Nebo zadna takova specilaka neni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 ja nakupuji autokosmetiku u dealera - ne vzdy je to levne a tak pri placeni nekdy rdasi zavru oci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Nevím, co máte proti hypermarketům - třeba se tam občas dají sehnat za pár korun docela zajímavé věci. Pokud jim přivezou vodu do ostřikovačů -20 °C, tak bych byl blázen, kdybych si ji při své spotřebě (cca 2 lt/měsíc) ten pětilitrový kanystr za těch 79,- Kč nevzal. Zase tam mají ale spoustu jiných ptákovin za úplně děsný ceny.Houbičky, destilku apod. v drogerii. Autokosmetiku nevím, u auta akorát jednou za rok nechám umejt motor Vercajk v klasickém železářství a dost si vybírám (když vám servis není ochoten vyjít vstříct a vyměnit olej v sobotu - tak holt to chce alespoň dobré nářadí) Náhradní díly, náplně a ostatní (stěrače apod.) u nás ve kvelbu - jsou milý, ochotný a na ksicht mi už dávají občas i slevu Myslím, že to poznáš časem, že těch -20° nebylo úplně košér-buď to odnesou ostřikovače nebo to jen bude mrznout dřív nebo tak něco, nejde věci dělat nekonečně levně... ja som naposledy kupoval na OMV nemrznucu tusim na -27 3L za cca 120-130sk mam ju tiez. a jej vona nieje taka prenikava ako u Tesco vody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marvin Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 jsem zvědavej na ten kauf ... woda Yetti - 5lt za 79,90,- .. uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.