Přejít na obsah

Ukazatel dojezdu

MELLO

Doporučené příspěvky

V návodu na obsluhu píšou ( všiml jsem si toho až včera, když jsem jen tak pro zajímavost četl asi po 150té) že ukazatel dojezdu má ukazovat v krocích 5km, mě ale ukazuje po 10km. Lišilo se to podle roku výroby nebo typu nebo motorizace? Jak to máte vy?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 7 let později...

Zdravím všechny nenašel jsem žádné téma co by se tykalo mého problému.Mám Fabii 1.9 sdi rok 2001 nebyl v ni palubní počítač.Jelikož jsem eletrikář a mam relativně dobré znalosti z vagem a vag tacho. Tak jsem si palubní počítač dodělal (nové budíky pačka s pp kabeláž a čidlo teploty).Po sparování s imo.vše funkční.Před vyměnou budiku jsem měl v nadrži cca 20L.nafty dal jsem starší budiky s pp vše ukazovalo stejně jen dojezd mi ukazoval 150 km.Teďka jsem těsně před rezervou a dojezd pořád ukazuje 150km až 160km podle stylu jizdy.Od dodělaneho pc jsem ještě netankoval.tak že nevim jestli se to nahodou nezvedne.Nemate s tím nějaké zkušenosti?? Nebo nevíte jak počítá dojezd??

Odkaz ke komentáři

dojazd počíta zo spotreby a množstva nafty v nádrži... spotreba sa dá cez VAG korigovať +/- 15% a množstvo paliva v nádrži sa tiež dá korigovať.

najlepšie bude ak si natankuješ plnú, vyjazdíš, znova dotankuješ plnú a spočítaš si spotrebu a potom vagom nakalibruješ presnú spotrebu. Dojazd sa samotný ovplyvniť zrejme nedá...

Odkaz ke komentáři

Tak zkusil jsem vyměnit ještě jedny budíky s pp a stále stejný problém dojezd je pořád na 150 km.Vím že se to vagem dá korigovat ale to je relativně zanedbatelné.Za chvíli mi pískne rezerva tak sice nerad budu jezdit na ni a jak budu mít skoro nulu tak natankuju plnou a uvidím co to udělá.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...