Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Poraďte prosím jak nastavit (jde-li to) aby mi blinkry potvrzovali svým bliknutím zamknutí a odemknutí auta ale pouze při ovládání dálkovým ovladačem a při otevírání klíčkem ne. Pokud Vagem nastavím aby blikal při odemčení a zamčení tak to bude blikat při použití DO i klíčku a když to vypnu tak to nejde zase nikdy.

Upraveno od maja19

Podle mě nejde nastavit. Spíná to jeden signál a nedovedu si představit jak by to rozeznal (klíč nebo dálka)

Možná se pletu, ale když zamykáš klíčkem tak to snad nebliká, ne?

• Autor

Nevím. Vím jen že u některých to tak funguje. Ve vagu, alespoň myslím.

• Autor
Možná se pletu, ale když zamykáš klíčkem tak to snad nebliká, ne?

mě to právě bliká a potřebuji aby to neblikalo.

tím blikáním se hrozně drancuje baterka, já to proto radši nezamykám skoro vůbec.

• Autor
tím blikáním se hrozně drancuje baterka, já to proto radši nezamykám skoro vůbec.

:D Tak to se divím, že ještě máš auto. Já to prostě potřebuju kvůli Athosu.

Ti říkám, mám taky athose, a normálně to při uzamčení dálkou blikne jednou a při odemčení dvakrát. Klíčem to stejně neodemkneš, pač bys musel nejdřív mobilem, nebo přes net deaktivovat alarm, jinak by po otevření začal pískat alarm. A navíc, ten alarm potřebuje bliknutí těvh blinkrů ;)

Upraveno od quicksilver

• Autor

Ti říkám, mám taky athose, a normálně to při uzamčení dálkou blikne jednou a při odemčení dvakrát. Klíčem to stejně neodemkneš, pač bys musel nejdřív mobilem, nebo přes net deaktivovat alarm, jinak by po otevření začal pískat alarm. A navíc, ten alarm potřebuje bliknutí těvh blinkrů ;)

Ano, potřebuje bliknutí blinkrů aby se odblokoval alarm. Při DO mi to tak dělá a je to OK.Bohužel mi blikne i při odemknutí klíčem v zámku a to není dobré.

Ano, potřebuje bliknutí blinkrů aby se odblokoval alarm. Při DO mi to tak dělá a je to OK.Bohužel mi blikne i při odemknutí klíčem v zámku a to není dobré.

Aha tak to mi neblikne.....ale jak to má být zapojené nevím, Zkus napsat Vašovi, třeba bude vědět :palec2:

Poraďte prosím jak nastavit (jde-li to) aby mi blinkry potvrzovali svým bliknutím zamknutí a odemknutí auta ale pouze při ovládání dálkovým ovladačem a při otevírání klíčkem ne. Pokud Vagem nastavím aby blikal při odemčení a zamčení tak to bude blikat při použití DO i klíčku a když to vypnu tak to nejde zase nikdy.

Mně to bliká jen při zamknutí a odemknutí dálkou,klíčem to nebliká.Mám r.v.98.Při zamknutí to blikne 4x a při odemknutí 1x

mě se zdá že to správně má blikat při DO a na klíč ne

pokud to bliká i na klíč tak bych to svedl na alarm (pokud tam je)

počet bliknutí jde nastavovat

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.