speculant Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Poradte ktore kupit? Goodyear Excellence alebo Bridgestone Turanza ER300 chcem ich v 195/50 R15. Ktore su tichsie? A kolko km ktore vydrzia? Ma niekto konkretne skusenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Osobně jsem jezdil na Goodyearech ale typ Eagle Ventura,byly to super pneu na vodě i na suchu,,,byl jsem s nima moc spokojenej,, . V práci hodně často měníme na O2 pneu bridgestone všechny druhy.. .vypadá to, že málo vydrží a nebo že všichni řidiči O2 jsou dravci a auta strašně silný.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 Vydrz bohuzel nedokazu posoudit, ale mel jsem na Roomsteru prave ER300 v rozmeru 195/55R15 a byl jsem maximlane spokojenej. Na vode, na suchu, parada. Negativum byla snad jen vyssi hlucnost, ale to je silne subjektivni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 (editace) Možná trošku pomůže toto a nebo tohle (tady si musíš naklikat, že chceš letní atd.). Ale není tam bohužel rozměr 195/50 R15. Editováno: 1. Únor 2007, autor: rkonf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 Ja by som siel do tych Bridgestone Turanza ER300.Pozeral som nejake testy su lepsie ako Goodyear. Ale aj tak je to subjektivny pocit tych jazdcov.Urcite neprehlupis ak by si aj Goodyear kupil. Ja osobne budem davat tiez na jar 195/50 R 15 ale mal som dobru ponuku na Dunplop tak som zobral tie. 4ks=4500Sk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 Ja by som siel do tych Bridgestone Turanza ER300.Pozeral som nejake testy su lepsie ako Goodyear. Ale aj tak je to subjektivny pocit tych jazdcov.Urcite neprehlupis ak by si aj Goodyear kupil.Ja osobne budem davat tiez na jar 195/50 R 15 ale mal som dobru ponuku na Dunplop tak som zobral tie. 4ks=4500Sk. Majovi neverte,on cely zivot jazdi na Matadoroch.Btw Bridgestone jasna volba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snike Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 Dle testů lépe vycházejí Bridgestone Turanza ER300. Taky mne čeká koupě nového letního obutí. Jezdil jsem na GoodYear HydraGrip a plná spokojenost. Do čeho půjdu ještě nevím, budu to řešit později. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 Ja by som siel do tych Bridgestone Turanza ER300.Pozeral som nejake testy su lepsie ako Goodyear. Ale aj tak je to subjektivny pocit tych jazdcov.Urcite neprehlupis ak by si aj Goodyear kupil.Ja osobne budem davat tiez na jar 195/50 R 15 ale mal som dobru ponuku na Dunplop tak som zobral tie. 4ks=4500Sk. Majovi neverte,on cely zivot jazdi na Matadoroch.Btw Bridgestone jasna volba ty cikula jedna si si asi slabo vsimal na ciernom boli Bridgestony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 jednu sadu Bridgestone jsem ojezdil (75.000km) - Potenza a další bude opět Bridgestone, jen nevím jestli Turanza nebo Potenza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 Jak tohle tema souvisi s podvozkem u fabie???? Presouvam do Ostatni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 takle - nápravy, tlumiče, pružiny, kola ....... to je co ,proč by se nemohl právě v podvozku zeptat na gumy ? tady bych to rozhodně nehledal , se trochu zamysli co přesouváš a proč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 Excellence jsou hodne dobre gumy, nicmene s vydrzi je to tak jako u vsech dobrych gum, ktere jsou vyrabeny s hlavnim durazem na bezpecnost, slabsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 culdo, kdyz nekdo vybira pneumatiky, nema to podle me v tematu o podvozku fabie co delat. Kdyz chce poradit s vyberem pneumatik, tak jsou tady jina, vhodnejsi temata. Je mi jasne, ze se to tezko chape, ale je to zkratka tak. Smir se s tim P.S.: Stejne tak bych se v interieru mohl zeptat kdo nosite jake boty pri rizeni a pritom je to tema spis pro lamparnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 (editace) culdo, kdyz nekdo vybira pneumatiky, nema to podle me v tematu o podvozku fabie co delat. Kdyz chce poradit s vyberem pneumatik, tak jsou tady jina, vhodnejsi temata. Je mi jasne, ze se to tezko chape, ale je to zkratka tak. Smir se s tim P.S.: Stejne tak bych se v interieru mohl zeptat kdo nosite jake boty pri rizeni a pritom je to tema spis pro lamparnu. Martine, ono je to asi tak, v popisu podvozku jsou uvedené kola, v popisu ostatní je vše co není jinde a týká se fábií, ten člověk je tu krátce a tak se asi řídil popiskem, vidím kola, jdu tam - celkem to chápu, takže trocha bližšího vysvětlení resp. poučení by měla zaznít: téma se týká kol, pneu, ale jaksi obecnějšího charakteru - výběr značky, proto je vhodné umístit tento dotaz do sekce ostatní a proto je přesunutý Editováno: 4. Únor 2007, autor: JaKr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 jakr: Ano, souhlasim. Ale kola = odjakziva disky + pneu. Navic jsem speculantovi poslal i SZ, kde jsem mu vysvetloval duvod, proc vyber pneu neni vhodne tema do podvozku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 o.k. samozřejmě se mi nelíbí jeho chování založení dalšího kiž přesunutého tématu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speculant Vloženo 4. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 Martinoslav: Poslal si mi SZ, ale az potom ked som Ti sam napisal ze preco si mi zmazal temu. To ze si ju presunul beriem, ked su tu take pravidla v poriadku ale ked nieco presunies daj vediet aj tomu kto temu zalozil ze ju presuvas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 speculant: Ale ja jsem ti psal email, ze jsem ti presunul tema... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speculant Vloženo 4. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 martinoslav: bohuzial ziadny som nedostal... keby som ho dostal tak sa nepitam kto mi zmazal tema... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 V tom pripade si zkontroluj, jestli jsi na forum zadal aktivni email. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speculant Vloženo 4. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 "Navic jsem speculantovi poslal i SZ, kde jsem mu vysvetloval duvod, proc vyber pneu neni vhodne tema do podvozku". TAK AKO SI MI POSLAL TUTO SPRAVU, SI MI MAL AKO PRVU POSLAT AJ INFORMACIU O TOM ZE SI TU TEMU PRESUNUL. KEBY TO TAK BOLO TAK SI TU ODPUSTIM TUTO TRAPNU KONVERZACIU, KTORA VOBEC NERIESI MOJU TEMU OHLADNE PNEU... PS: NEZABUDNI MI ZASE ZVYSIT VYSTRAHU (zatial mam len 33%) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 (editace) Pane Dokonaly, pridavam se k Culdovi a myslim si , ze pokud muzou byt v Podvozcich resene plechace a alu, tak nevim proc ne pneu, mno mozna ze ty mas jeste drevene loukote Jinak jeste k Tve dokonalosti-nedokonalosti, na strane 3 je spousta vyvesenych temat ohledne pneumatik Takze, bud to srovnej, nebo trosku pribrzdi Editováno: 4. Únor 2007, autor: Grygy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 (editace) Grygy: A co kdybys misto kecani zkusil pridat ruku k dilu, co? Navrhuju te za moderatora a ukaz co v tobe je... A koukej se snazit, protoze i moderatori muzou dostat varovani. Editováno: 5. Únor 2007, autor: Grygy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 "Navic jsem speculantovi poslal i SZ, kde jsem mu vysvetloval duvod, proc vyber pneu neni vhodne tema do podvozku". TAK AKO SI MI POSLAL TUTO SPRAVU, SI MI MAL AKO PRVU POSLAT AJ INFORMACIU O TOM ZE SI TU TEMU PRESUNUL. KEBY TO TAK BOLO TAK SI TU ODPUSTIM TUTO TRAPNU KONVERZACIU, KTORA VOBEC NERIESI MOJU TEMU OHLADNE PNEU...PS: NEZABUDNI MI ZASE ZVYSIT VYSTRAHU (zatial mam len 33%) Ty to ale vubec nechapes. Zpravu jsem ti posilal, ale do mailu. To, ze ti zprava neprisla, neni moje chyba. Nastav si do profilu email, na kterem jsi aktivni a pak si tady nestezuj. A varovani sam moc dobre vis, za co jsi dostal.... Nemam duvod ti ho ted zvysovat jen kvuli tomu, ze se mnou nesouhlasis. Az zase provedes nejakou hovadinu, tak ho dostanes, to se nemusis bat. A rozhodne nejsem jediny, kdo tady muze varovani udelovat, tak pozor na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speculant Vloženo 5. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Hovadiny robis Ty!! Keby si nespravil tu hovadinu ze si tu temu presunul aj napriek tomu ze bola v pohode, bolo by vsetko OK a tato debata o nicom by nebola!! To staci viac na tvoje odpovede nereagujem... PS: mam pocit ze tu niesom sam kto ma taky nazor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.