Přejít na obsah

Poradte co kupit?

speculant

Doporučené příspěvky

Osobně jsem jezdil na Goodyearech ale typ Eagle Ventura,byly to super pneu na vodě i na suchu,,,byl jsem s nima moc spokojenej,, B) . V práci hodně často měníme na O2 pneu bridgestone všechny druhy.. :ph34r: .vypadá to, že málo vydrží a nebo že všichni řidiči O2 jsou dravci a auta strašně silný.. :smich:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja by som siel do tych Bridgestone Turanza ER300.Pozeral som nejake testy su lepsie ako Goodyear. Ale aj tak je to subjektivny pocit tych jazdcov.Urcite neprehlupis ak by si aj Goodyear kupil.

Ja osobne budem davat tiez na jar 195/50 R 15 ale mal som dobru ponuku na Dunplop tak som zobral tie. 4ks=4500Sk. :)

Odkaz ke komentáři

Ja by som siel do tych Bridgestone Turanza ER300.Pozeral som nejake testy su lepsie ako Goodyear. Ale aj tak je to subjektivny pocit tych jazdcov.Urcite neprehlupis ak by si aj Goodyear kupil.

Ja osobne budem davat tiez na jar 195/50 R 15 ale mal som dobru ponuku na Dunplop tak som zobral tie. 4ks=4500Sk. :)

Majovi neverte,on cely zivot jazdi na Matadoroch.Btw Bridgestone jasna volba ;)

Odkaz ke komentáři

Majovi neverte,on cely zivot jazdi na Matadoroch.Btw Bridgestone jasna volba ;)

ty cikula jedna :) si si asi slabo vsimal na ciernom boli Bridgestony :blbec:

Odkaz ke komentáři

culdo, kdyz nekdo vybira pneumatiky, nema to podle me v tematu o podvozku fabie co delat. Kdyz chce poradit s vyberem pneumatik, tak jsou tady jina, vhodnejsi temata. Je mi jasne, ze se to tezko chape, ale je to zkratka tak. Smir se s tim :palec:

P.S.: Stejne tak bych se v interieru mohl zeptat kdo nosite jake boty pri rizeni a pritom je to tema spis pro lamparnu.

Odkaz ke komentáři

culdo, kdyz nekdo vybira pneumatiky, nema to podle me v tematu o podvozku fabie co delat. Kdyz chce poradit s vyberem pneumatik, tak jsou tady jina, vhodnejsi temata. Je mi jasne, ze se to tezko chape, ale je to zkratka tak. Smir se s tim :palec:

P.S.: Stejne tak bych se v interieru mohl zeptat kdo nosite jake boty pri rizeni a pritom je to tema spis pro lamparnu.

Martine, ono je to asi tak, v popisu podvozku jsou uvedené kola, v popisu ostatní je vše co není jinde a týká se fábií, ten člověk je tu krátce a tak se asi řídil popiskem, vidím kola, jdu tam - celkem to chápu,

takže trocha bližšího vysvětlení resp. poučení by měla zaznít:

téma se týká kol, pneu, ale jaksi obecnějšího charakteru - výběr značky, proto je vhodné umístit tento dotaz do sekce ostatní a proto je přesunutý

Editováno: , autor: JaKr
Odkaz ke komentáři

"Navic jsem speculantovi poslal i SZ, kde jsem mu vysvetloval duvod, proc vyber pneu neni vhodne tema do podvozku". TAK AKO SI MI POSLAL TUTO SPRAVU, SI MI MAL AKO PRVU POSLAT AJ INFORMACIU O TOM ZE SI TU TEMU PRESUNUL. KEBY TO TAK BOLO TAK SI TU ODPUSTIM TUTO TRAPNU KONVERZACIU, KTORA VOBEC NERIESI MOJU TEMU OHLADNE PNEU...

PS: NEZABUDNI MI ZASE ZVYSIT VYSTRAHU (zatial mam len 33%)

Odkaz ke komentáři

Pane Dokonaly, pridavam se k Culdovi a myslim si , ze pokud muzou byt v Podvozcich resene plechace a alu, tak nevim proc ne pneu, mno mozna ze ty mas jeste drevene loukote lol

Jinak jeste k Tve dokonalosti-nedokonalosti, na strane 3 je spousta vyvesenych temat ohledne pneumatik :palec2::palec2: Takze, bud to srovnej, nebo trosku pribrzdi :blbec:

Editováno: , autor: Grygy
Odkaz ke komentáři

"Navic jsem speculantovi poslal i SZ, kde jsem mu vysvetloval duvod, proc vyber pneu neni vhodne tema do podvozku". TAK AKO SI MI POSLAL TUTO SPRAVU, SI MI MAL AKO PRVU POSLAT AJ INFORMACIU O TOM ZE SI TU TEMU PRESUNUL. KEBY TO TAK BOLO TAK SI TU ODPUSTIM TUTO TRAPNU KONVERZACIU, KTORA VOBEC NERIESI MOJU TEMU OHLADNE PNEU...

PS: NEZABUDNI MI ZASE ZVYSIT VYSTRAHU (zatial mam len 33%)

Ty to ale vubec nechapes. Zpravu jsem ti posilal, ale do mailu. To, ze ti zprava neprisla, neni moje chyba. Nastav si do profilu email, na kterem jsi aktivni a pak si tady nestezuj.

A varovani sam moc dobre vis, za co jsi dostal.... Nemam duvod ti ho ted zvysovat jen kvuli tomu, ze se mnou nesouhlasis. Az zase provedes nejakou hovadinu, tak ho dostanes, to se nemusis bat. A rozhodne nejsem jediny, kdo tady muze varovani udelovat, tak pozor na to.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...