vlabar Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Napadlo mne dodelani ASR do Octavie. Mam solo 25 pinove ABS. Jak na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 jednoduše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlabar Vloženo 31. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2007 aaaaaaaaaaaaaa, jak tedy .... Staci pouze ABS+ASR jednotka, prepinovat konektor a hotovo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 a ty teda rovnou na 75 pin ? jj přepinovat dodělat spínání dobře ovzdušnit a jedééém a nehrabééém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlabar Vloženo 31. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2007 a ty teda rovnou na 75 pin ? jj přepinovat dodělat spínání dobře ovzdušnit a jedééém a nehrabééém Uz hledam v el. schematech rozdilu ... děkujííííííííí Si proste nedam pokoj ... na kolik se asi takova jednotka ceni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 1500-2500 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 nezapomen to sem pak hodit i s fotkama jak se to dělá já mám sice EDS ale ....! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 a co dodelat ESP, mam ASR 09/01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 a co dodelat ESP, mam ASR 09/01 jj to by mne taky zajimalo, jestli jde dodelat??? mam taky ''jen'' ASR.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 všechno jde ale u ESP je cena už dost vysoká brzdovej válec s čidlem tlaku 1000,- jednotka ESP 2000,- duosenzor příčného a rotačního zrychlení 1500,- nějakej ten kabel a konektor a práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 všechno jdeale u ESP je cena už dost vysoká brzdovej válec s čidlem tlaku 1000,- jednotka ESP 2000,- duosenzor příčného a rotačního zrychlení 1500,- nějakej ten kabel a konektor a práce takze komplet nekde kolem 6 - 7T ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 tak nějak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 tak nějak tak ja ti dam vedet, az budu mit cestu na Moravu!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drass Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 A co tak dodelat EDS mam 20.12 00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drass Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 mzslel som elektricku uzavierku diferencialu da sa to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 i EDS jde vyměn jednotku zjistit rozdíly v zapojení/případně přepinovat a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 btw vyplato se to ESP dodelat?? co vy nato?? Vaso?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 pokud mám ASR je v něm automaticky EDS? na sněhu to občas při rozjezdu vydávalo zvuky, jako kdyby kolo zahráblo na aschvaltu a myslím že to dělá EDS ale nejsem si jist Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaD Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 (editace) pokud mám ASR je v něm automaticky EDS?na sněhu to občas při rozjezdu vydávalo zvuky, jako kdyby kolo zahráblo na aschvaltu a myslím že to dělá EDS ale nejsem si jist mám ABS/ASR/EDS a při rozjezdu mi to místo hrabání taky vydává takové křupání (kovový lupnutí, jak když někde přeskočí zuby na věnci). Když jsem to slyšel poprvé, tak jsem se lek, že mi praskla poloosa. Editováno: 1. Únor 2007, autor: MaD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 tož to bude asi ono Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 btw vyplato se to ESP dodelat?? co vy nato?? Vaso?? jezdil jsem A4 qwatro a tam to bylo super kámoš to má v GIV 150PS PD a ted po zimě říkal že je to super (využívá plně 150PS ) v octavii jsem neměl možnost (byl u toho majitel) to aktivovat (dostat do smyku) jinak známej má BMW X3 a jezdí do přírody venčit pejska a vždy si to užívá s vyplím ESP (u BMW je to myslím jinak nazvany) a jednou ho zapl a vletěl kdesi do křoví a celej bok podřel takže pokud chcete dělat hodně velký blbyny tak raši vypnout a nebo nechat zaply a nesnažit se moc elektronice pomáhat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saty Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 (editace) mám ABS/ASR/EDS a při rozjezdu mi to místo hrabání taky vydává takové křupání (kovový lupnutí, jak když někde přeskočí zuby na věnci). Když jsem to slyšel poprvé, tak jsem se lek, že mi praskla poloosa. Jo tak to jak mi udelalo poprve tak taky jsem se lekl, jinak mam EDS+ASR+ESP Editováno: 1. Únor 2007, autor: Saty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 Co takhle dodělání ASR, případně ESP na 4x4 ? je to složitější než na předohrab? jinak ten kovovej zvuk - jo je fakt hnusnej... je to EDS... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 no s Haldexem to půjde po CANu takže tam by neměl být problém a navíc je rotační zrychlení u pravého A sloupku a ísto duosenzoru je jen příčný zrychlení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 a ASR u 4x4 je myslím zbytečný - je tam dobrá trakce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.