drass Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 da se dodelat automaticke zapinani steracu? Teda ked prsi tak hore pri spatnam zrkadle je senzor a sam urcuje kedy zopne stierace.Da sa to niak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 ano dá potřebuješ senzor deště jinej úchyt zrcátka nějky dráty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 (editace) myslim ze to ide, potrebujes snimac dazda, ktory sa pripaja na cyklovac stieracov - DB O1 schema cislo 56 strana 56/2 Vasa, bol si rychlejsi Editováno: 1. Únor 2007, autor: Tunak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 (editace) jo,origo škoda tuším 4000kč!vyplatí se to?kdo to má neprodá! http://www.maxi-l.cz/ teda pokud už to nemáš doma zkus tady. Editováno: 2. Únor 2007, autor: octaviaman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drass Vloženo 2. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 4000 je trosku dost za jeden snimac a par metrou kablu ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 Já to mám a raději bych místo toho raději klasický cyklovač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 prodával jsem loni dva po 1000,- s kroužkem, lepkou, kabeláží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladaTP Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 4000 je trosku dost za jeden snimac a par metrou kablu ne? To je asi jako 12000 za tempomat :-( Ale s tim nic nenadelame... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 Já to mám a raději bych místo toho raději klasický cyklovač co sa ti na tom nepaci? je to zapnte stale? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 Já to mám a raději bych místo toho raději klasický cyklovač co sa ti na tom nepaci? je to zapnte stale? Já to tam mám taky už z výroby a klasickej cyklovač mi taky přijde lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drass Vloženo 3. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 Keby to niekto nahodou mal tak to zoberem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 no mě právě cyklovač na koktě přijde nic moc, u feldy jsem si sám mohl nastavit interval dle potřeby, ale tady mám jen ty 3 bo 4 polohy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 Nejakou dobu jsem ted jezdil se Superbem co ma senzor na sterace. Docela se mi to zalibilo a navic mam rad tyhle blbosti ;-) Z toho co tady ctu zjistuju, ze se puvodni cyklovac menit nemusi...je to tak? Staci tedy zavest kablik od senzoru ke stavajicimu cyklovaci nebo je jeste potreba nejaka RJ? Jak se provadi montaz toho senzoru? Musi se nejak sundat drzak zrcatka a vymenit za jiny? Delal to uz nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 (editace) Nejakou dobu jsem ted jezdil se Superbem co ma senzor na sterace. Docela se mi to zalibilo a navic mam rad tyhle blbosti ;-) Z toho co tady ctu zjistuju, ze se puvodni cyklovac menit nemusi...je to tak? Staci tedy zavest kablik od senzoru ke stavajicimu cyklovaci nebo je jeste potreba nejaka RJ? Jak se provadi montaz toho senzoru? Musi se nejak sundat drzak zrcatka a vymenit za jiny? Delal to uz nekdo? asi takto: nejprv si obstaráš nové přední sklo s držákem na senzor a zrcátko, pak ho tam necháš dát, sundáš horní obložení A sloupku, spodek palubky u řidiče, natáhneš kabeláž 1x kostra, 2x do cyklovače, dáš zrcátko se senzorem a vyměníš cyklovač za cyklovač s číslem: 192, toť vše PS: kabeláž a cyklovač 192 tu teď mám pokud máš ďubku ve skle, vyměň ho na pojištovnu za sklo na senzor a máš to vychytaný Editováno: 10. Prosinec 2007, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 asi takto:nejprv si obstaráš nové přední sklo s držákem na senzor a zrcátko, pak ho tam necháš dát, sundáš horní obložení A sloupku, spodek palubky u řidiče, natáhneš kabeláž 1x kostra, 2x do cyklovače, dáš zrcátko se senzorem a vyměníš cyklovač za cyklovač s číslem: 192, toť vše PS: kabeláž a cyklovač 192 tu teď mám pokud máš ďubku ve skle, vyměň ho na pojištovnu za sklo na senzor a máš to vychytaný To se musi menit komplet sklo jo? Myslel jsem ze to jde jen dodelat..tak do toho se mi moc nechce... :-) a zrctako musi jit taky jiny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 jak už je psáno potřeba je vyměnit přední okno!!! čidlo plasty kolem zrcátka vodicí kanálek a zrcátko kabeláž a hlavně jednotku sakum to na něco příde..... montoval jsem to celkem na 3 auta a zatím spokojenost....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 To se musi menit komplet sklo jo? Myslel jsem ze to jde jen dodelat..tak do toho se mi moc nechce... :-) a zrctako musi jit taky jiny? sklo je v pohodě, pokud ho máš připojištěný, pokud o to hodně stojíš, seš si jistej, že to pojišťovna proplatí, tak si to sklo nějak zařiď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 Tak v tom pripade asi pockam az se mi nekde podari rozflakat sklo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.