Tangerín Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 Jestli máš toto, udělej těch fotek hodně Pač mi dost leží v hlavě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 nejhezčí je jen zvýrazněná odtrhová hrana tohle mega křídlo bych nedával Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 Nj, ale to jsem nikde na sedana neviděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 4. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2008 tak upravit třeba to ze Supa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 4. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2008 Věčné to dilema Kláco...Taky si kolikrát říkám, že jsem měl nechat kufr tak, ale zase se najdou dny, kdy se mi zdá, že tam to křídlo patří. Hodím sem fotečku sedana Codyho, který křídlo nemá, a myslím, že vypadá taky O.K. sem sí říkal, že to auto je mi povědomé protože Cody byl myslim jedinej koho znám, kerej měl na sedanovi duplex výfuk...jinak k věci....nevím jak je to stará fotka, ale Cody tam křídlo měl !! a měl tam to, co ukazuje tangerín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tondas2 Vloženo 4. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2008 (editace) Jestli máš toto, udělej těch fotek hodně Pač mi dost leží v hlavě Edit: necituj příspěvky s obrázkama Jo přesně tohle křídlo mám dokonce i ve stříbrné metle ,zítra tady opravdu bude ,dneska jsem nějak nestíhal. Editováno: 6. Říjen 2008, autor: Standis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubox Vloženo 4. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2008 A čo tak toto troj bodové, nádhera na sedana. Nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 4. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2008 (editace) Trojbod se mi nelíbí, hlavně ty kraje toho křídla. U mě je na druhým místě ještě toto, takový jednoduchý a elegantní Ty kraje křídla prostě u mě musí dolíhat k víku a né odstávat od něj Editováno: 4. Říjen 2008, autor: Tangerín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 a mě se třeba líbí tohle...je dělany na všechny "vozidla s kufrovou zádí" kdybych měl sedana tak si ho tam hned prsknu.. (jsem velkej fanda skylinu z Fast&Furious) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 A čo tak toto troj bodové, nádhera na sedana. Nie? o kridle taky uvazuju, ale jak nekdo muze takhle zhnusit auto to je maras..... .....mluvim o te fotce.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 To Krtek: Tak si ho dej na střechu, to nevadí, že nemáš kufr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 to OranžofýAutoSkufrem: no to bych pak mohl s tím jezdit aji po hypernově...takovej nakupní vozík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tondas2 Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 Jo přesně tohle křídlo mám dokonce i ve stříbrné metle ,zítra tady opravdu bude ,dneska jsem nějak nestíhal. Tak tady jsou slíbené fotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 Díky, vypadá to pěkně U mě je tohle asi TOP 1, akorát cena docela mazec, když k tomu připočtu ještě min. litr za lak. Uvidíme časem, jestli se pro něco rozhodnu, ale něco mi tam taky chybí Třeba křidýlko z OII RS je moc pěkný, akorát otázka, jestli by tam sedělo a jak to vypadalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 myslím že křídlo z OIIRS by tam páslo akorát bys musel trochu upravit dosedací plochy, kámoš taky upravoval na OI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tondas2 Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 Díky, vypadá to pěkně U mě je tohle asi TOP 1, akorát cena docela mazec, když k tomu připočtu ještě min. litr za lak. Uvidíme časem, jestli se pro něco rozhodnu, ale něco mi tam taky chybí Třeba křidýlko z OII RS je moc pěkný, akorát otázka, jestli by tam sedělo a jak to vypadalo. No já to lakoval sám v garáži ale to byli jatka příšte raději zaplatím v lakovně .Celý den práce já přiotrávenej protože jsem se tam musel zabednit kvůli mouchám .No nakonec to vyšlo ale těch pár ušetřených korun za to nestojí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 jasný,tak to by mě i nenapadlo. Nemám doma ani potřebný vybavení..i když prostor by byl a né málo Ale naštěstí znám lidi, co jsou v tomhle dobří a cenově velice přístupní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 kurňa co se to to probírá..ňáké spešl mega ultra křídlo na naše fast sedany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Co Peťo chystáš se na křídlo ? Myslím ,že by tangerinkovi slušelo co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 jj Míro, asi by to po tom chipu chtělo nějaký pořádný fast and furious na kufr, aby nám to teď v zátáčkách líp sedělo a neustřeloval zadek Lugo, no tak poohlížím se a sbírám inspiraci Časem možná něco koupím, ale teď to není prioritou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 Další křídla, snad se Fru Fru nebude zlobit A pak ještě foto od Luga z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 Asi bych volil co má frufru, i když to druhý má taky něco co do sebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 jj...taky bych sáhl po tom bez té středové podpěrky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.