Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Jestli máš toto, udělej těch fotek hodně :) Pač mi dost leží v hlavě ;)

post-8288-1223050436_thumb.jpg

nejhezčí je jen zvýrazněná odtrhová hrana ;) tohle mega křídlo bych nedával ;)

post-6682-1223050646.jpg

Nj, ale to jsem nikde na sedana neviděl :(

tak upravit třeba to ze Supa ;)

Věčné to dilema Kláco...

Taky si kolikrát říkám, že jsem měl nechat kufr tak, ale zase se najdou dny, kdy se mi zdá, že tam to křídlo patří.

Hodím sem fotečku sedana Codyho, který křídlo nemá, a myslím, že vypadá taky O.K. :palec2:

sem sí říkal, že to auto je mi povědomé :D protože Cody byl myslim jedinej koho znám, kerej měl na sedanovi duplex výfuk...jinak k věci....nevím jak je to stará fotka, ale Cody tam křídlo měl !! a měl tam to, co ukazuje tangerín :)

Jestli máš toto, udělej těch fotek hodně :) Pač mi dost leží v hlavě ;)

Edit: necituj příspěvky s obrázkama

Jo přesně tohle křídlo mám dokonce i ve stříbrné metle ,zítra tady opravdu bude ,dneska jsem nějak nestíhal.

Upraveno od Standis

A čo tak toto troj bodové, nádhera na sedana. Nie?

post-22667-1223144853_thumb.jpg

Trojbod se mi nelíbí, hlavně ty kraje toho křídla. U mě je na druhým místě ještě toto, takový jednoduchý a elegantní :) Ty kraje křídla prostě u mě musí dolíhat k víku a né odstávat od něj ;)

post-8288-1223148449_thumb.jpg

Upraveno od Tangerín

a mě se třeba líbí tohle...je dělany na všechny "vozidla s kufrovou zádí" lol kdybych měl sedana tak si ho tam hned prsknu.. (jsem velkej fanda skylinu z Fast&Furious) :smich:

A čo tak toto troj bodové, nádhera na sedana. Nie?

o kridle taky uvazuju, ale jak nekdo muze takhle zhnusit auto to je maras..... :aggressive: .....mluvim o te fotce....

To Krtek: Tak si ho dej na střechu, to nevadí, že nemáš kufr lol

to OranžofýAutoSkufrem: no to bych pak mohl s tím jezdit aji po hypernově...takovej nakupní vozík :smich:

Jo přesně tohle křídlo mám dokonce i ve stříbrné metle ,zítra tady opravdu bude ,dneska jsem nějak nestíhal.

Tak tady jsou slíbené fotky.

post-2876-1223234278_thumb.jpg

post-2876-1223234287_thumb.jpg

post-2876-1223234300_thumb.jpg

post-2876-1223234310_thumb.jpg

post-2876-1223234321_thumb.jpg

post-2876-1223234331_thumb.jpg

post-2876-1223234338_thumb.jpg

post-2876-1223234348_thumb.jpg

post-2876-1223234355_thumb.jpg

Díky, vypadá to pěkně :palec2: U mě je tohle asi TOP 1, akorát cena docela mazec, když k tomu připočtu ještě min. litr za lak. Uvidíme časem, jestli se pro něco rozhodnu, ale něco mi tam taky chybí :feve: Třeba křidýlko z OII RS je moc pěkný, akorát otázka, jestli by tam sedělo a jak to vypadalo.

myslím že křídlo z OIIRS by tam páslo ;) akorát bys musel trochu upravit dosedací plochy, kámoš taky upravoval na OI :)

Díky, vypadá to pěkně :palec2: U mě je tohle asi TOP 1, akorát cena docela mazec, když k tomu připočtu ještě min. litr za lak. Uvidíme časem, jestli se pro něco rozhodnu, ale něco mi tam taky chybí :feve: Třeba křidýlko z OII RS je moc pěkný, akorát otázka, jestli by tam sedělo a jak to vypadalo.

No já to lakoval sám v garáži ale to byli jatka příšte raději zaplatím v lakovně .Celý den práce já přiotrávenej protože jsem se tam musel zabednit kvůli mouchám .No nakonec to vyšlo ale těch pár ušetřených korun za to nestojí.

jasný,tak to by mě i nenapadlo. Nemám doma ani potřebný vybavení..i když prostor by byl a né málo :) Ale naštěstí znám lidi, co jsou v tomhle dobří a cenově velice přístupní :)

kurňa co se to to probírá..ňáké spešl mega ultra křídlo na naše fast sedany :palec2::palec2:

Co Peťo chystáš se na křídlo ? Myslím ,že by tangerinkovi slušelo co ? ;)

jj Míro, asi by to po tom chipu chtělo nějaký pořádný fast and furious na kufr, aby nám to teď v zátáčkách líp sedělo a neustřeloval zadek lol:smich:

Lugo, no tak poohlížím se a sbírám inspiraci ;) Časem možná něco koupím, ale teď to není prioritou :)

Další křídla, snad se Fru Fru nebude zlobit :)

post-8288-1223539133_thumb.jpg

post-8288-1223539142_thumb.jpg

post-8288-1223539151_thumb.jpg

A pak ještě foto od Luga z mobilu ;)

post-8288-1223539311_thumb.jpg

post-8288-1223539316_thumb.jpg

jj...taky bych sáhl po tom bez té středové podpěrky...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...
[[Template core/front/widgets/relatedContent is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.