MirekM Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 Nadzvedavate pri sklapeni bocnich zrcatek telo zrcatka (odlehceni pruziny) nebo jen jej sklopite vodorovnou silou ve smeru sklapeni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 Nadzvedavate pri sklapeni bocnich zrcatek telo zrcatka (odlehceni pruziny) nebo jen jej sklopite vodorovnou silou ve smeru sklapeni? Rovnou sklápím a nic nenadzvedávám,myslím,že jim to nemůže uškodit.Mám sice Octu,ale zrcátka jsou stejný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 jen vodorovnou silou, myslím že je to tak i konstrukčně myšlený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 jirka3 a Bohosu ti odpovedali, zamykám toto téma PS: nadvyhnutím speťátka pružine neodlahčíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MirekM Vloženo 4. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 Dotaz na ty, co meli rozebrany sklapeci mechanizmus bocnich zrcatek: Asi jsem spatne pochopil prodejce Fabie pri instruktazi, z ktere jsem si odnesl nasledujici postup pri sklapeni bocnich zrcatek - tlacit zrcatko nahoru pri sklapeni. Zil jsem v domeni, ze snizuji pritlak pruziny na treci plochy a sklopeni by melo jit lehceji. Na muj vcerejsi dotaz jste odpovedeli, ze zrcatka netlacite nahoru pri sklapeni, pouze je sklopite vodorovnou silou. Co jsem mohl timto asi nevhodnym postupem pri sklapeni v zrcatku poskodit? Uchyt zrcatka ve dverich jsem nevyhnul :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 (editace) nič, je to celé dosť pevný mechanizmus Edit: pre orientačné info ako asi vyzerá ten klb a struna... Editováno: 6. Únor 2007, autor: profor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.