Peterer Vloženo 11. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 (editace) krmeni z ruky... Pěkný fotoseriál, ještě, že jsem se nenarodil jako jiný živočišný druh... Ale jak se tak dívám na našeho lumpa, tak to někdy není špatné Editováno: 11. Březen 2007, autor: Peterer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 krmeni z ruky... Pěkný fotoseriál, ještě, že jsem se nanarodil jako jiný živočišný druh... Ale jak se tak dívám na našeho lumpa, tak to někdy není špatné Jo to je fakt .. nepral bych ti byt cvrckem co sem pred chvili dal Julii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 ty kokslo! hezkej chamík mít ho na autě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Nemám rád zvířátka, ještě k tomu škaredá, já rád autíčka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 ja mam tohle .. nic moc no ale je to hajzl ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Víc fotek tadyyy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 dlaší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 ja mam tohle .. nic moc no ale je to hajzl ... Jakej pán.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 mno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 11. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 ja mam tohle .. nic moc no ale je to hajzl ... Ty brďo, to je,ale hláška Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 a to mám ještě jednu ale to je ona,ne on Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 11. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 a to mám ještě jednu ale to je ona,ne on Ty ksichty trénujete spolu před zrcadlem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 (editace) Peterer : ee edit:mel sem i krecka ale ten mi spad do výtahový šachty .. Editováno: 11. Březen 2007, autor: kodemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 11. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Víc fotek tadyyy Už to pročítám, dobrý... Syn má žlutýho sedana... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 12. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 Umíte jezdit na koloběžce? I na této? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 12. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 Detail převodu řízení, točíte vlevo a jedete vpravo, kolečka šišaté... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Víc fotek tadyyy Už to pročítám, dobrý... Syn má žlutýho sedana... Vím vím, viděl jsem tu fotky, libové autíčko, kam se na něj hrabu-bylo to moje první pohrávání si s lexanem, navíc se to tu už řešilo, je to origo kastle od Škoda=už bílá, takže jsem stříkal zvenku, ale výsledek mě samotného těší i když to není na žádnou soutěž. Jinak lepím spíš kamiony (1:24) a voj. techniku 1:35, o víkendu kdyžtak hodím nějaké fotečky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kokeš Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Detail převodu řízení, točíte vlevo a jedete vpravo, kolečka šišaté... To chcu,bych se přerazil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Detail převodu řízení, točíte vlevo a jedete vpravo, kolečka šišaté... Hezký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 25. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 Nemáte někdo zkušenosti s pájecí odporovou stanicí? Mám vyhlídlou tuhle: HQ-SOLDER/30 Stolní odporová pájecí stanice. Teplota nastavitelná potenciometrem, LED displej. Teplotní rozsah: 160°C až 480°C. Výst.napětí pro pájedlo: 24V. Výst.výkon: 48W. Cena 1.250,- Je to dobrá volba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 Nemáte někdo zkušenosti s pájecí odporovou stanicí?Mám vyhlídlou tuhle: HQ-SOLDER/30 Stolní odporová pájecí stanice. Teplota nastavitelná potenciometrem, LED displej. Teplotní rozsah: 160°C až 480°C. Výst.napětí pro pájedlo: 24V. Výst.výkon: 48W. Cena 1.250,- Je to dobrá volba? je dobra. mam ji x-let a no problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 25. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 Nemáte někdo zkušenosti s pájecí odporovou stanicí?Mám vyhlídlou tuhle: HQ-SOLDER/30 Stolní odporová pájecí stanice. Teplota nastavitelná potenciometrem, LED displej. Teplotní rozsah: 160°C až 480°C. Výst.napětí pro pájedlo: 24V. Výst.výkon: 48W. Cena 1.250,- Je to dobrá volba? je dobra. mam ji x-let a no problem. Má cenu koupit nějaké pájecí hroty navíc ? Jaký cín používáš,...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 Nemáte někdo zkušenosti s pájecí odporovou stanicí?Mám vyhlídlou tuhle: HQ-SOLDER/30 Stolní odporová pájecí stanice. Teplota nastavitelná potenciometrem, LED displej. Teplotní rozsah: 160°C až 480°C. Výst.napětí pro pájedlo: 24V. Výst.výkon: 48W. Cena 1.250,- Je to dobrá volba? je dobra. mam ji x-let a no problem. Má cenu koupit nějaké pájecí hroty navíc ? Jaký cín používáš,...? koupil jsem pred casem na aukru 0,5kg cookson el. 1mm. , takovej lepsi cin. jinak stannol 0,50- 1,5mm sn60. Hrot asi podle toho co s tim budes pajet.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 25. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 ...koupil jsem pred casem na aukru 0,5kg cookson el. 1mm. , takovej lepsi cin. jinak stannol 0,50- 1,5mm sn60. Hrot asi podle toho co s tim budes pajet.. No syn bude pájet na RC auta akupaky, vypínače, drátky... Já sem tam vyměním na základovce buchlý kondenzátor - povrchová montáž součástek na cuprextitu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 31. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 Tak odporová pájka vyzkoušena, je to boží oproti pistolové trafopájce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.