krysarr Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 Časem zrcadlovku koupím, teda snad , proto ten foťák co pořídím teď beru jako kompromis a v budoucnu by měl být druhým foťákem v rodině, tím pádem menší rozměry a hmotnost a ultra zoom, no a hlavně abych si polepšil oproti Olympusu 765...Teď nějak nestíhám a proto je zrcadlovky pro mne škoda, jsem poslední dobou mentoš, dnes jsem lil u pumpy do nádrže Natural, do TDI , a i jiné věci dělám více či méně kvalitně... No tak to potom jooo, to je zbytecny to zrcadlo kupovat, to je recht No vidis, konecne si prisel na to, co patri do auta a co do kamen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 11. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 Časem zrcadlovku koupím, teda snad , proto ten foťák co pořídím teď beru jako kompromis a v budoucnu by měl být druhým foťákem v rodině, tím pádem menší rozměry a hmotnost a ultra zoom, no a hlavně abych si polepšil oproti Olympusu 765...Teď nějak nestíhám a proto je zrcadlovky pro mne škoda, jsem poslední dobou mentoš, dnes jsem lil u pumpy do nádrže Natural, do TDI , a i jiné věci dělám více či méně kvalitně... No tak to potom jooo, to je zbytecny to zrcadlo kupovat, to je recht No vidis, konecne si prisel na to, co patri do auta a co do kamen Jo jo, co do auta a co do kamen, ale já byl fakt v tranzu a divil jsem se, že ta nafta do těch kamen stojí 29,40 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 Časem zrcadlovku koupím, teda snad , proto ten foťák co pořídím teď beru jako kompromis a v budoucnu by měl být druhým foťákem v rodině, tím pádem menší rozměry a hmotnost a ultra zoom, no a hlavně abych si polepšil oproti Olympusu 765...Teď nějak nestíhám a proto je zrcadlovky pro mne škoda, jsem poslední dobou mentoš, dnes jsem lil u pumpy do nádrže Natural, do TDI , a i jiné věci dělám více či méně kvalitně... No tak to potom jooo, to je zbytecny to zrcadlo kupovat, to je recht No vidis, konecne si prisel na to, co patri do auta a co do kamen Jo jo, co do auta a co do kamen, ale já byl fakt v tranzu a divil jsem se, že ta nafta do těch kamen stojí 29,40 Ja jednou hrozne unavenej vzal u OMV v Brne taky spatnou pistoli, ale meli to tam blbe popsany, nebyl sem zjevne prvni. Kdyz mi to 2x vystriklo a divne to smrdelo, tak mi to doslo. Nastesti do benzina naftu nenalejes. Btw, co tohle http://www.digineff.cz/art/titulka/070507canon_s5.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 16. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 (editace) Časem zrcadlovku koupím, teda snad , proto ten foťák co pořídím teď beru jako kompromis a v budoucnu by měl být druhým foťákem v rodině, tím pádem menší rozměry a hmotnost a ultra zoom, no a hlavně abych si polepšil oproti Olympusu 765...Teď nějak nestíhám a proto je zrcadlovky pro mne škoda, jsem poslední dobou mentoš, dnes jsem lil u pumpy do nádrže Natural, do TDI , a i jiné věci dělám více či méně kvalitně... No tak to potom jooo, to je zbytecny to zrcadlo kupovat, to je recht No vidis, konecne si prisel na to, co patri do auta a co do kamen Jo jo, co do auta a co do kamen, ale já byl fakt v tranzu a divil jsem se, že ta nafta do těch kamen stojí 29,40 Ja jednou hrozne unavenej vzal u OMV v Brne taky spatnou pistoli, ale meli to tam blbe popsany, nebyl sem zjevne prvni. Kdyz mi to 2x vystriklo a divne to smrdelo, tak mi to doslo. Nastesti do benzina naftu nenalejes. Btw, co tohle http://www.digineff.cz/art/titulka/070507canon_s5.html Koukal jsem na to, ale 8miliónů a snímač jen 1/2.5 ", to bude šumět jak prase a softem to bude doostřovat, nemá to RAW... Ty Fujiny mají větší plochu snímače, asi pořídím Fuji S9600. Ideální by bylo zrcadlo Canon 400D či Pentax K100D a nejlíp Pentax K10D. Už mně ti výrobci digi serou, zmenšují plochu snímače, pixely přidávají a přitom většina by raději brala 6mega a plochu snímače aspoň 2/3", aby bylo použitelné ISO 400 a 800.... Editováno: 16. Květen 2007, autor: Peterer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 Koukam, ze mi opravdu nechodi vetsina upozorneni, co ma Jj, asi mas pravdu, ze ta Fuji bude lepsi. A jak pises, cpou tam milionu pixlu zbytecne, honej to softem a skutek utek. Az to bude vymakanejsi, budiz, ale ted je to akorat kdo vic, ale taky kdo min. Jenze asi ty fotaky prodava mpix, ne kvalita snimku a recenze. Proto sem rad za to, co mam, sum neznam a tech 6mpix staczi do aleluja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 Tak ja se taky pridam, mezi muj konicek je konicek, a pak taky tenis. Obcas si neco vyfotim, na to mam sumaka Lumixe. To je asi tak vse kdyz nebudu pocitat Octu. Na nic vic bohuzel nemam cas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 28. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Tak ja se taky pridam, mezi muj konicek je konicek, a pak taky tenis. Obcas si neco vyfotim, na to mam sumaka Lumixe. To je asi tak vse kdyz nebudu pocitat Octu. Na nic vic bohuzel nemam cas... Koníci jsou ušlechtilí, doufám, že ty také... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Tak ja se taky pridam, mezi muj konicek je konicek, a pak taky tenis. Obcas si neco vyfotim, na to mam sumaka Lumixe. To je asi tak vse kdyz nebudu pocitat Octu. Na nic vic bohuzel nemam cas... Koníci jsou ušlechtilí, doufám, že ty také... No jasne, teda alespon doufam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maja19 Vloženo 3. Červen 2007 Sdílet Vloženo 3. Červen 2007 (editace) Tak i já se přidám se svými koníčky. Občas si zalítám (s modelama letadel), kolo, běh, PCa a rodina. Není to v pořadí, jen jsem to tak napsal. Editováno: 3. Červen 2007, autor: maja19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 5. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 Po dlouhé době jsem se dostal s pejskem do lesa, rád pózuje.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 30. Červen 2007 Sdílet Vloženo 30. Červen 2007 (editace) Tak ja sem taky neco pridam...Krom auta,ktery uz asi znate, sou moje dalsi konicky proste porad spojeny s kolama a motorama, a tak si treba sem tam neco slepim..I kdyz ted na to hoooodne dlouho nebyl cas... Tak tady neco malo z toho,co mam doma. Jinak,neni to jedinej konicek.. Editováno: 30. Červen 2007, autor: Martyp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 30. Červen 2007 Sdílet Vloženo 30. Červen 2007 Jo a taky sem si udelal poradnou zidli,aby se mi dobre sedelo u PC.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Červen 2007 Sdílet Vloženo 30. Červen 2007 Můj koníček už asi pomalu 20let je hokej,bohužel ted už jen rekreačně..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 30. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2007 Jo a taky sem si udelal poradnou zidli,aby se mi dobre sedelo u PC.. Tak to křeslo je bomba a ty modely jsou taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 30. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2007 Můj koníček už asi pomalu 20let je hokej,bohužel ted už jen rekreačně..... El Presidento je taky brankář... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 30. Červen 2007 Sdílet Vloženo 30. Červen 2007 Jo a taky sem si udelal poradnou zidli,aby se mi dobre sedelo u PC.. Tak to křeslo je bomba a ty modely jsou taky A jak je pohodlný.... Diky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 30. Červen 2007 Sdílet Vloženo 30. Červen 2007 Jeden z mejch konicku dneska, spojenej s druhym (foceni) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 30. Červen 2007 Sdílet Vloženo 30. Červen 2007 (editace) Krome aut,ktere jsou mym asi nejvetsim konickem ,docela rad fotim,rad si zahraju hokejbal a paintball s partickou,no a na konec hudba,to je neco bez ceho si normalni den asi nedovedu predstavit.. Editováno: 30. Červen 2007, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 30. Červen 2007 Sdílet Vloženo 30. Červen 2007 Tak ja sem taky neco pridam...Krom auta,ktery uz asi znate, sou moje dalsi konicky proste porad spojeny s kolama a motorama, a tak si treba sem tam neco slepim..I kdyz ted na to hoooodne dlouho nebyl cas... Tak tady neco malo z toho,co mam doma. Jinak,neni to jedinej konicek.. Uz jsem si myslel ze jsou na DO ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 30. Červen 2007 Sdílet Vloženo 30. Červen 2007 Tak ja sem taky neco pridam...Krom auta,ktery uz asi znate, sou moje dalsi konicky proste porad spojeny s kolama a motorama, a tak si treba sem tam neco slepim..I kdyz ted na to hoooodne dlouho nebyl cas... Tak tady neco malo z toho,co mam doma. Jinak,neni to jedinej konicek.. Uz jsem si myslel ze jsou na DO ;) No kez by... Porad si rikam,ze az jednou budu mit navic 20 litru,tak si koupim naky pekny RCcko,ale porad je nemam...Na druhou stranu pred chvili sem videl,na co vsechno to muze bejt obry krom radosti z jezdeni.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 30. Červen 2007 Sdílet Vloženo 30. Červen 2007 Abych taky nebyl pozadu s koníčkama, tak největším koníčkem je elektrotechnike/mechanika, prostě všechno, kde jsou drátky, odpory, jističe atd., pak počítač, auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 30. Červen 2007 Sdílet Vloženo 30. Červen 2007 Tak ja sem taky neco pridam...Krom auta,ktery uz asi znate, sou moje dalsi konicky proste porad spojeny s kolama a motorama, a tak si treba sem tam neco slepim..I kdyz ted na to hoooodne dlouho nebyl cas... Tak tady neco malo z toho,co mam doma. Jinak,neni to jedinej konicek.. Uz jsem si myslel ze jsou na DO ;) No kez by... Porad si rikam,ze az jednou budu mit navic 20 litru,tak si koupim naky pekny RCcko,ale porad je nemam...Na druhou stranu pred chvili sem videl,na co vsechno to muze bejt obry krom radosti z jezdeni.. ale to je taky radost z "ježdění" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 30. Červen 2007 Sdílet Vloženo 30. Červen 2007 (editace) ale to je taky radost z "ježdění" neboli vjezd dovnitr a zpet na vytycene trase!! Editováno: 30. Červen 2007, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 30. Červen 2007 Sdílet Vloženo 30. Červen 2007 (editace) ale to je taky radost z "ježdění"neboli vjezd dovnitr a zpet na vytycene trase!! a započítávají se jenom dojeté trasy Editováno: 30. Červen 2007, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 1. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Červenec 2007 Focení je fajn, vemu psa a foťák a pak se jen tak touláme po lese, louce a mozek vypínám na vše ostatní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.