Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

o jojoj to je špatný světlo , to chce blesk a a trochu lepší postoj

Jirko pekny fotky... Co to mas za mashinku ? ...

kdo je Jirka ?

kdo je Jirka ?

Nejak se mi to asi popletlo ,, otazka byla mirena tobe ...,

jsem si to myslel ? Mam Olympus E-510 tělo + objektivy EZ-1442 a EZ-4015-2 + sklo 50-200 F 2,8 - 3,5 + blesk FL-36

tady je vLašák :p , ba ne pro mě je to pan golmán . byla to pecka ,je to vidět na levém betonu :palec2:

post-326-1203286314_thumb.jpg

post-326-1203286427_thumb.jpg

no tak ja nevim jaky je svetlo v letnanech :D

jeeeeee ten spartan ma betony presne jako ja :)

No a to je chlapče také vše, co máš společného s prvoligovým brankářem v hokeji, no vlastně ve všem co chytáš, že? lol:plol:plol

Tý wole já chtěl vtip a mám zase navrch lol Sorry Vitto, ale tohle se mi povedlo nechtěně. Ale jseš o hoodně mladší než já, třeba mne předeženeš ;) a nebo aspoň doženeš :palec2:

Kua nefoti to spatne! Jakoby se Olyk polepsil, nebo je Culda kua talent a mel by poridit A700 a bude se tim razem zivit :)

díky , to já ale chci jedno z toho - Canon EOS 40D nebo Nikon D300 a zatím je na prvním místě Olympus E-3 . To už by se dalo něco nafotit

• Autor

Kanón je zatím taky můj favorit. EOS40D by měl v brzké době stát 25.000,- (tělo).

Oly E3... nevím, raději ten Nikon D300, EOS40D, nebo jak píše krysar, tak Sony A700.

Kanón je zatím taky můj favorit. EOS40D by měl v brzké době stát 25.000,- (tělo).

Oly E3... nevím, raději ten Nikon D300, EOS40D, nebo jak píše krysar, tak Sony A700.

za 25 tis. už je http://canon.novefoto.cz/ ,ale já to pořešim až tak v říjnu ,na novou sezonu hokeje :palec2:

• Autor
za 25 tis. už je http://canon.novefoto.cz/ ,ale já to pořešim až tak v říjnu ,na novou sezonu hokeje :palec2:

Jo tam jo, ale já myslel oficiálně, což by u novefoto.cz mohlo být ještě méně. Stejně to jsou mrchy, u fototechniky se počítá při stanovení ceny dolar dle kurzu eura. Takže 1dolar vynásobí 26kč a ne 17kč. No a není to jen u foto... fuck

No, ale stejně u těch fotek se rapidně zlepšuješ, to zachycení letícího puku... :palec2:

Upraveno od Peterer

tak díky za varování . Jinak koukni na tento puk .Jinak fotky zatím nijak neupravuju tak kvalita nic moc

tak díky za varování . Jinak koukni na tento puk .Jinak fotky zatím nijak neupravuju tak kvalita nic moc

post-326-1203370021_thumb.jpg

Vyfoťte radši Duklu :kol-70:

Vyfoťte radši Duklu :kol-70:

Dukla ? Co to je ? lol

• 2 týdny později...

Já sbírám modely 1:43 v rally verzích. Spíše ty dražší od IXO , Auto Art , Trofeu.....

post-59-1204321473_thumb.jpg

post-59-1204321481_thumb.jpg

post-59-1204321493_thumb.jpg

• 2 týdny později...

...cawte...hodim sem brantrankovu zbierku?..hned hej? .... :t

Upraveno od ozzy

...cawte...hodim sem brantrankovu zbierku?..hned hej? .... :t

Házej házej...

...vlastne to je jeho konicek aj praca ........

post-10078-1205442155_thumb.jpg

..a troska moja skromna pracicka :-)

post-10078-1205442471_thumb.jpg

Upraveno od ozzy

...vlastne to je jeho konicek aj praca ........

Pěkné, pěkné. Jak to, že koníček i práce?

Pěkné, pěkné. Jak to, že koníček i práce?

..no robi to už od dectva....nevidel som este takeho maniaka :-) ,vlastne k vam chodi do ciech pre krabicky na auticka :)...robi auticka na objednavku ...presne take ake si žela zakaznik...doma odliva ,farby proste od kolesa a po sklo vsetko!

..taka mensia zbierka jeho :)

post-10078-1205442768_thumb.jpg

..no robi to už od dectva....nevidel som este takeho maniaka :-) ,vlastne k vam chodi do ciech pre krabicky na auticka :)...robi auticka na objednavku ...presne take ake si žela zakaznik...doma odliva ,farby proste od kolesa a po sklo vsetko!

Tak to chci svou OII :p

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...
[[Template core/front/widgets/relatedContent is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.