culda Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 o jojoj to je špatný světlo , to chce blesk a a trochu lepší postoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 Jirko pekny fotky... Co to mas za mashinku ? ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 kdo je Jirka ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 kdo je Jirka ? Nejak se mi to asi popletlo ,, otazka byla mirena tobe ..., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 jsem si to myslel ? Mam Olympus E-510 tělo + objektivy EZ-1442 a EZ-4015-2 + sklo 50-200 F 2,8 - 3,5 + blesk FL-36 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 tady je vLašák , ba ne pro mě je to pan golmán . byla to pecka ,je to vidět na levém betonu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 no tak ja nevim jaky je svetlo v letnanech jeeeeee ten spartan ma betony presne jako ja No a to je chlapče také vše, co máš společného s prvoligovým brankářem v hokeji, no vlastně ve všem co chytáš, že? Tý wole já chtěl vtip a mám zase navrch Sorry Vitto, ale tohle se mi povedlo nechtěně. Ale jseš o hoodně mladší než já, třeba mne předeženeš a nebo aspoň doženeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 Kua nefoti to spatne! Jakoby se Olyk polepsil, nebo je Culda kua talent a mel by poridit A700 a bude se tim razem zivit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 díky , to já ale chci jedno z toho - Canon EOS 40D nebo Nikon D300 a zatím je na prvním místě Olympus E-3 . To už by se dalo něco nafotit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 18. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 Kanón je zatím taky můj favorit. EOS40D by měl v brzké době stát 25.000,- (tělo). Oly E3... nevím, raději ten Nikon D300, EOS40D, nebo jak píše krysar, tak Sony A700. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 Kanón je zatím taky můj favorit. EOS40D by měl v brzké době stát 25.000,- (tělo).Oly E3... nevím, raději ten Nikon D300, EOS40D, nebo jak píše krysar, tak Sony A700. za 25 tis. už je http://canon.novefoto.cz/ ,ale já to pořešim až tak v říjnu ,na novou sezonu hokeje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 18. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 (editace) za 25 tis. už je http://canon.novefoto.cz/ ,ale já to pořešim až tak v říjnu ,na novou sezonu hokeje Jo tam jo, ale já myslel oficiálně, což by u novefoto.cz mohlo být ještě méně. Stejně to jsou mrchy, u fototechniky se počítá při stanovení ceny dolar dle kurzu eura. Takže 1dolar vynásobí 26kč a ne 17kč. No a není to jen u foto... No, ale stejně u těch fotek se rapidně zlepšuješ, to zachycení letícího puku... Editováno: 18. Únor 2008, autor: Peterer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 tak díky za varování . Jinak koukni na tento puk .Jinak fotky zatím nijak neupravuju tak kvalita nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 tak díky za varování . Jinak koukni na tento puk .Jinak fotky zatím nijak neupravuju tak kvalita nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 Vyfoťte radši Duklu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 Vyfoťte radši Duklu Dukla ? Co to je ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterka Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Já sbírám modely 1:43 v rally verzích. Spíše ty dražší od IXO , Auto Art , Trofeu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 (editace) ...cawte...hodim sem brantrankovu zbierku?..hned hej? .... Editováno: 13. Březen 2008, autor: ozzy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 ...cawte...hodim sem brantrankovu zbierku?..hned hej? .... Házej házej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 ...vlastne to je jeho konicek aj praca ........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 (editace) ..a troska moja skromna pracicka :-) Editováno: 13. Březen 2008, autor: ozzy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 ...vlastne to je jeho konicek aj praca ........ Pěkné, pěkné. Jak to, že koníček i práce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Pěkné, pěkné. Jak to, že koníček i práce? ..no robi to už od dectva....nevidel som este takeho maniaka :-) ,vlastne k vam chodi do ciech pre krabicky na auticka ...robi auticka na objednavku ...presne take ake si žela zakaznik...doma odliva ,farby proste od kolesa a po sklo vsetko! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 ..taka mensia zbierka jeho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 ..no robi to už od dectva....nevidel som este takeho maniaka :-) ,vlastne k vam chodi do ciech pre krabicky na auticka ...robi auticka na objednavku ...presne take ake si žela zakaznik...doma odliva ,farby proste od kolesa a po sklo vsetko! Tak to chci svou OII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.