Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

To jo! Zako je mazec! Ten nas je tedka v puberte, tak vyda za dva caparty... ;)

Jojo Zaka bych jednou taky rad ! Sou nadherny !

dalsi zako...

post-12248-1228232270_thumb.jpg

post-12248-1228232308_thumb.jpg

To je tvuj chov, nebo foto odnekud ?

je to muj chov....mam jeden par zaku,jednoho samce ochoceneho a ted jsem prodal ochocenou samici,mam par alexandru velkych,par rosela penant modra,rosela rubino,rosela lutino a par rosela cervena

Já zbírám angličáky sem tam si udělám radost. :kol-135:

post-25320-1228408609_thumb.jpg

post-25320-1228408619_thumb.jpg

No ja mam velkou RC bugynu E-Savage.Dobry relax je to 4-kolka,uz se tesim na zimu....post-11824-1228411233_thumb.jpg

Toz ja mam objednano :

Já si hraji s vláčky. Velikost 0. A čím starší, tím lepší.

post-2553-1228565691_thumb.jpg

Já si hraji s vláčky. Velikost 0. A čím starší, tím lepší.

To je parádička pane. :palec2:

Pokud by se někdo chtěl podívat na fotky z výstavy kterou jsme pořádali letos v létě v divadle Gong v Praze, zde je odkaz. http://vds2008.euweb.cz/

Toz ja mam objednano :

Na kolik te ta srandicka prijde?Kdy ji asi budes mit? Jezdim Jablonec a mozna bych ji chtel videt,kdyby byla moznost.Dik

No RC soupravu maj skladem a letadlo snad nekdy pristi tyden, kazdopadne ale nejdriv bude letani na simulatoru na PC, pak az live. Ale pak nebude problem se domluvit, budu tu informovat jak to pujde.

taky by me zajimalo kolik za to letadlo chteji :) , jak dlouho vydrzi ve vzduchu?

No bez RC soupravy to vyjde na 2200,- komplet RTF tusim 3200,-. Kolik vydrzi ve vzduchu asi hodne zavisi na termice atp, ale to Vam nepovim pac sem s tim nelital, ale jakmile budu dam vedet. ;)

No a abych si to trosku vyzkousel a hned prvni let to nerozsekal tak je tu pkenej soft :

Jinak lidi osu fakt silenci :

27.jpg

joo tak tohle je velka parada

Jojo obdivuju lidi jak si s tim dokazou vyhrat a vypiplat to k dokonalosti. Doufam, ze nekde objevim videjko jak s tim leta.

Aaaaa ted mi napsali, ze letadlo uz je skladem ;) Takze si ho asi dnes vyzvednu, pokud tedy stiham ;)

bacha dnes nejsou priznive podminky pro letani :-)

Kdyz je cas tak si take zajezdim, pristi rok planuji nejake letadlo (WILD HAWK nebo EASYSTAR).

madtruck03rx4.th.jpg madtruck04yc9.th.jpg madtruck06ee9.th.jpg

A takhle to dopada kdyz se brzdi o obrubnik! :kol-14:

mad01ht6.th.jpg mad02ay2.th.jpg mad03if4.th.jpg

Upraveno od sejvi

Slusne urvany !!!

sejvi: easystara mam a na začátky je to asi fakt nejlepší.. je to z EPPčka, nakej spešl "nezničitelnej" polistiren.. takže když s tim praštíš do země, meli by bejt minimální škody.. oprava tak max. na 2minuty.. (lepidlo a aktivátor) a lítáš dál :p

post-12118-1229023324_thumb.jpg

Jojo to je presne vono ... co mas za dalsi letadla, pokud si tedy u ES neskoncil ?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...
[[Template core/front/widgets/relatedContent is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.