dzarda Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 Nazdárek lidičky, potřebuji se zeptat, zda to jde jenom nějak opravit, či se to bude muset vyměni. Mám Škodu Octavii, r.v. 1998, 1.9 TDi a mám několik problémků. 1.) Potřebuji nainstalovat dalkový centrál, pokud možno za rozumnou cenu. 2.) Při startování a otočení klíčku se mi tento nevrátí a tudíž mi nejde vůbec žádná elektrika, zůstane vyset a ja jej musím vratit o cca 2 cm. Normálně tam má být průžinka ve spínačce,ale mě asi odešla. Potřebuji vědět zda by to někdo uměl opravit či budu muset vyměnit celou spínačku. 3.) Při nastartování mi hned trochu zachrčí startér, je to velice nepříjemný pronikavý zvuk trvající tak 2-3 vteřiny, v servise škoda mi řekli že se startér hned nevrátí a rozvěž zůstavá viset..Prý taky nějaký pružinka...tak bych chtěl vědět zda to umí někdo opravit..kdyby všechny tři věci na jednou, tak je to asi nejlepší... Dík všem za pomoc a radu...Přeji příjemný den... Moje Icq 311426144 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 že by se chtělo Cosbymu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzarda Vloženo 4. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 Taky jsem slyšel že Cosby je moc šikovný,ale nevím jestli se takovýma věcma zabýva?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 spíš jestli se mu bude chtít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzarda Vloženo 6. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Lidičky, opravdu to někdo neumíte za rozumné ceny opravit?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.