multipas Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 tak sa mi zda ze dvere na soferovej strane sa podstatne lahsie otvaraju ako ine, myslim to tialho dole co by malo obmedzovat pohyb dveri a drzat ich v otvorenej polohe. Toto sa mi celkom nepaci, pretoze staci aj mierny kopcek kde sa tieto dvere otvaraju do kopca a to tiahlo ich neudrzi. otazka znie ci sa to cele obmedzovacie zariadenie musi vymenit, alebo sa tam da nieco "opravit" a zase to bude ok. daka mato Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 Snad to pujde vymenit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
multipas Vloženo 4. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 noo, len ja mam taky iny system, mne sa dovnutra predneho stlpika zasuva taky defacto zvlneny plech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 U fabie je to jinak než dal Octavka z Octavie. musíš koupit a vyměnit Omezovač dveří 1Y0 837 249E stojí asi 280,-Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
multipas Vloženo 4. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 ok uz vela veci som si porobil sam,tak hadam zvladnem aj toto. treba rozoberat pri tom aj dvere, ci staci vymenit iba tu cast v prednom stlpiku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.