Jered Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 Tady je taky jeden prodejce http://www.jrtuning.cz/katalog/zarovky.php...e415795898e6f06 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 http://muj.edisk.cz/soubor/stahni/30741/BV1.jpg_59.66kB.htmlhttp://muj.edisk.cz/soubor/stahni/52704/BV2.jpg_75.54kB.html Tohle jsou parkovacky ze sady blue vision. Tak kdo je ma spatne Modré jsou to máš pravdu ale mě svítí (svítily) Pěkně bílým možná trošičku lehce namodralým světlem, ale určitě ne jak na pouti. A jinak ti to muze byt jedno ne? Je na nich homologace. hmm promin, ale to sviti osklive zlute, kdybyz to nerikal, tak bych si myslel, ze tam mas normalni zarovky., Na noční réžim to nikdy nevyfotíš tak aby to bylo bílé. ALe určitě to nesvítí modře a o tom tady byla řeč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 tak toto ja ta sviňucha W5 co byla v té sadě od Philipse, jak jsme se včera dohadovali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 a takhe mi to svítí, nezlobte se na mě - je to hnus, a šly ven.....tedy do osvětlení interiéru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 6. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 a takhe mi to svítí, nezlobte se na mě - je to hnus, a šly ven.....tedy do osvětlení interiéru hmm tak to je fakticky hodne modry. OII ma ty parkovacky umisteny tak ,ze to neni moc hezky. me se to libi u rumika. tam je to na kraji a mooc hezky to vypada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 a takhe mi to svítí, nezlobte se na mě - je to hnus, a šly ven.....tedy do osvětlení interiéru hmm tak to je fakticky hodne modry. OII ma ty parkovacky umisteny tak ,ze to neni moc hezky. me se to libi u rumika. tam je to na kraji a mooc hezky to vypada. to jsem rád, že jsi uznal, že je to moc modrý-ještě aby to blikalo, a byl by z toho Policejní auťák jinak stropní lampičce to už ale sluší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 6. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 hmm stropni lampicka ma stejnou zarovku? to by mohlo byt i u rumika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 hmm stropni lampicka ma stejnou zarovku? to by mohlo byt i u rumika. koukni a uvidíš, Oktula je tam má dvě + sufitku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 tak toto ja ta sviňucha W5 co byla v té sadě od Philipse, jak jsme se včera dohadovali Ty bido. Ta zarovka je nejak moc modra. Ja ji mel jenomtak lehce namodralou. To se nedivim ze to sviti jak cirkus. Skoda ze nemuzu vyndat tu zarovku z feldy. Uz jsem ji prodal. Ale byla tak o polovinu min modra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 7. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 hmm stropni lampicka ma stejnou zarovku? to by mohlo byt i u rumika. koukni a uvidíš, Oktula je tam má dvě + sufitku jj je to tka a i v kufru je takova. Tam ji ale davat nebudu, uz takhle to sviti malo. tam spis tam tu bilou LEDku. ale az me policajti dojebou za ty modry ve svetlech tak je dam do toho interieru. Beztak to mam porad zhasnuty,tka ta modra bude super.a na rosviceni pouziju to sufitku to bude stacit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 hmm stropni lampicka ma stejnou zarovku? to by mohlo byt i u rumika. koukni a uvidíš, Oktula je tam má dvě + sufitku jj je to tka a i v kufru je takova. Tam ji ale davat nebudu, uz takhle to sviti malo. tam spis tam tu bilou LEDku. ale az me policajti dojebou za ty modry ve svetlech tak je dam do toho interieru. Beztak to mam porad zhasnuty,tka ta modra bude super.a na rosviceni pouziju to sufitku to bude stacit. jj. při těch modrejch v interiéru si toho v mapě moc nepočteš efekt je to pěkný, ale uvidíš ho*no. Jinak do intoše dej klidně i ledky-tam vydrží, v parkovačkách bohužel nebudou navždy-neb tam potřebuiješ stab.nap. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 8. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 coze? ted ti nejak nerozumim. V interieru je svetlo trojity, ty krajni (cteci) dam modry, pro efekt, a tu prostredni (sufitku) necham bilou pro to cteni map. (sviceni pri otervrnych dverich mam vypnute. nechapu jaky rozdil by mel byt v kolisani napeti v parkovackach a u interieroveho svetla. kolisa to vsude stejne. Jedine co by mohlo mit vliv, je ,ze ty interierovky nesvitej tak casto. A navic LE dioda ma mnohonasobne desi zivotnost nez zarovka a nejaky mensi kolisani napeti snese. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 coze? ted ti nejak nerozumim. V interieru je svetlo trojity, ty krajni (cteci) dam modry, pro efekt, a tu prostredni (sufitku) necham bilou pro to cteni map. (sviceni pri otervrnych dverich mam vypnute.nechapu jaky rozdil by mel byt v kolisani napeti v parkovackach a u interieroveho svetla. kolisa to vsude stejne. Jedine co by mohlo mit vliv, je ,ze ty interierovky nesvitej tak casto. A navic LE dioda ma mnohonasobne desi zivotnost nez zarovka a nejaky mensi kolisani napeti snese. jj. tak jsem to myslel, svítí-resp. jejich použití je min. takže je předpoklad, že to vydrží-však si rozumíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 8. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 jj jasny. ale to bych fakt neresil, pri cca 100 000 hodinach zivotnosti LE diody je to ireleva ntni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 11. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Tak sem se dneska zase pustil do zkoumani rumika, vrtalo mi hlavou jak se meni zarovny vzadu. Tak sem to rozebral. Teda proste se vysroubujou dva hvezdickovy srouby( velikost hvezdicky 15) a cely svetlo se vytahne. dejte bacha zadny vyvraceni, pekne rovne dozadu. Nehtama to odmacknete. Pak opatrne odjistete pojistku konektoru a je to. Parkovacky jdou vymenit lehce, zbytek se musi jeste dal rozsroubovat. Oprava na miste, kdyz vas zastavej policajti je prakticky nemozna, teda ja uz bych to zvladnul, ale to asi neni zamerem konstrukteru ve Skodovce. Pri vraceni dejte pozor, at neskripnente kabelaz, jinak to tam nepujde, nebo Vam potece do blatniku. viz foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 11. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 foto 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 11. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 (editace) dalsi 3 4 5 6 7 Editováno: 11. Březen 2007, autor: Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Tak se jeste pust do prahů, budu chtit totiz tahat signalove a napajeci kabelo pro zesilovac do kufru tak a vim jak se to rozebírá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Tak sem se dneska zase pustil do zkoumani rumika, vrtalo mi hlavou jak se meni zarovny vzadu. Tak sem to rozebral. Teda proste se vysroubujou dva hvezdickovy srouby( velikost hvezdicky 15) a cely svetlo se vytahne. dejte bacha zadny vyvraceni, pekne rovne dozadu. Nehtama to odmacknete. Pak opatrne odjistete pojistku konektoru a je to. Parkovacky jdou vymenit lehce, zbytek se musi jeste dal rozsroubovat. Oprava na miste, kdyz vas zastavej policajti je prakticky nemozna, teda ja uz bych to zvladnul, ale to asi neni zamerem konstrukteru ve Skodovce. Pri vraceni dejte pozor, at neskripnente kabelaz, jinak to tam nepujde, nebo Vam potece do blatniku. viz foto. No zas tak složitý to není, taky jsem zkoumal už v létě, jak se to vyndavá, když jsem si všiml, že je zapojená jen levá zadní mlhovka a do pravýho nejde vůbec kabel. Měl jsem to rozebraný za chvilku. A navíc, u rezervy je na to ta hvězdička už z výroby jako výbava. Ze začátku jsem nevěděl, na co to tam je. kus kulatiny ve tvaru "L", ale pak jsem zjistil, že to je na ty zadní světla. a jde to rychle. Pravdu máš s těma skříplejma kabelama, to by byl problém potom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jey-r Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 tak okrem svetiel je ta "hvězdička" aj na podblatniky ;-). Ozaj - a na pravej strane ta hmlovka nie je, ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 12. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 hvezdicky jsou na ton aute skoro vsude. I treban a sedackach, kdyz sem daval schranky pod sedadla, tak sem na ni taky narazil. velkou hvezdou jsou i prisroubovany pojezdy sedacek. Proste je to ted vsude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 škoda že nejsou mlhovky dvě že? Vypadalo by to pěkněji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 12. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 škoda že nejsou mlhovky dvě že? Vypadalo by to pěkněji no to sem resil uz u OII, njdriv sem myslel, ze je praskal zarovka, tka sme to rozebral a ono houby. u OII jsou obestrany stejny, koncovky jsou dve, a jsou podzhaveny, ty horni jsou zaroven brzdovky, a leva zadni je mlhovka. Az v mavodu sem nasel ze sviti jen vlevo. sice to vypada blbe, ale zase se to neda tolik plest s brzdovkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 Tak v dnesni dobe uz snad si to ani splest nejde ne? Temer vsechny azta maji 3brzdove svetlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 12. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 hmm, pravda., tak nevim proc to tak delaj, ze by chteli setrit energií?., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.