Bageta Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 Nevim jestli to nepatří spíš do audia,ale snad to nebude tak vadit.Namontoval jsem navi /ne DX/ ze superba /dovoz SRN/ do octavie,v Supu normálně fungovala,změnil jsem na ní podsvícení a dal jí do auta,ale vše chodí jen nevydá ani hlásku.Zkusil jsem ji dát do jiného auta kde navi chodí normálně a totéž.Myslím,že jsem při podsvěcování nic nepoškodil a všechny tlačítka fungujou.Musí se nějak překodovat,nebo máte nějaký nápad nebo zkušenost??Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 pokud jde v jiném autě,je to divné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bageta Vloženo 4. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 No to právě nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 pokud nejde ani v jiném autě tak ji máš nakódovanou na DSP procesor.Překóduj ji na 405,ale pozor,překóduj Rádio,né navi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bageta Vloženo 4. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 (editace) Díky ,vyzkoušim Editováno: 4. Únor 2007, autor: Bageta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bageta Vloženo 6. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 (editace) Nechce mi to to překodování vzít.Můžu dělat něco špatně??Asi jo.můžeš mi prosím napsat postup??Jo a ještě dotaz,že prý se s tím už jeden známý setkal,že to nešlo překodovat a byla to prý navi taky ze supa se soround systemem,takže může být problém i v tom??Díky Editováno: 6. Únor 2007, autor: Bageta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bageta Vloženo 6. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Nebo koupím DX v češtině a s kodem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.