honza72 Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Mam dotaz, co vse je treba vymenit a doplnit pro dodatecnou montaz PC do auta? Jde mi konkretne o Passata RV 98, ale myslim, ze to bude jako u Octavie I.. Je mi jasne, ze je jina prava packa steracu, budiky, ktere musi PC obsahovat .. Takze mi vlsstne jde o to, jestli v aute chybi nebo nechybi nejaka elektroinstalace??? Da se nekde koupit nejaky pridavny svazek? Nebo se to musi dobastlit podle zapojeni v dilenskych priruckach? Moc dekuji za reakce. Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 7. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Fakt mi nikdo neporadi? 22 lidi tu bylo a nikdo ani carku ( Skoda.. Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 já dodělával musí to podporovat budíky dodělat kabeláž sehnat páčku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal9 Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Jo jo Vaša umí, teď si furt hraju za jízdy z PC a čumím jak to pěkně baští - nevědět je někdy lepší. CLASSIK s PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.