honza.cz Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 Ahoj, omlouvám se relativní blbost, ale nemá někdo ten plastový rámeček s nápisem Octavia kolem tlačítka výstražnýh světel (červ. trojúhelník) na palubní desce uprostřed? Je to na model 2002. Nebo neviděli jste to nekde prodávat? Dál bych potřeboval takový plastový kryt (na perku) ocelového oka zámku dveří ve spodní části kufru na Octavia Combi. Také to nikde nemůžu sehnat. Díky za tip, nebo nabídku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 Ahoj, omlouvám se relativní blbost, ale nemá někdo ten plastový rámeček s nápisem Octavia kolem tlačítka výstražnýh světel (červ. trojúhelník) na palubní desce uprostřed? Je to na model 2002. Nebo neviděli jste to nekde prodávat?Dál bych potřeboval takový plastový kryt (na perku) ocelového oka zámku dveří ve spodní části kufru na Octavia Combi. Také to nikde nemůžu sehnat. Díky za tip, nebo nabídku. jj ten napis octavia bych taky chtel, ale myslim, ze to ve skodovce hrave objednaj za par kacek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 Ten plastovej kryt na pružince bych měl,je to v celku na tom plastu pod pátýma dveřma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza.cz Vloženo 9. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 jj ten napis octavia bych taky chtel, ale myslim, ze to ve skodovce hrave objednaj za par kacek!! Ty jsi někdy zažil, že by jsi si něco objednal ve Škodovce za pár kaček?? Já jsem se spíš setkal s pravidlem - čím menší kus, nebo větší prkotina, tím vyšší cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 jj ten napis octavia bych taky chtel, ale myslim, ze to ve skodovce hrave objednaj za par kacek!! Ty jsi někdy zažil, že by jsi si něco objednal ve Škodovce za pár kaček?? Já jsem se spíš setkal s pravidlem - čím menší kus, nebo větší prkotina, tím vyšší cena no jasne, ale myslim, ze za takovejdle kousek nemuzou chtit nejaky nesmyslny penize, mrknu do etky, melo by to tam bejt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza.cz Vloženo 9. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 no jasne, ale myslim, ze za takovejdle kousek nemuzou chtit nejaky nesmyslny penize, mrknu do etky, melo by to tam bejt... Super, Díky moc. Pošli mi pak prosím zprávu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomci Vloženo 27. Červen 2007 Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 no jasne, ale myslim, ze za takovejdle kousek nemuzou chtit nejaky nesmyslny penize, mrknu do etky, melo by to tam bejt... Super, Díky moc. Pošli mi pak prosím zprávu. Ahoj. Můžu poprosit taky o číslo toho dílu? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 Jo ...taky by mě to číslo tohoto dílu zajímalo ...a dokonce mylsím že by se dala objednat octavia i bez toho rámečku kolem výstražných světel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritchie Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 Ten trojúhelníček kolem výstr. světel s nápisem octavia jsem kupoval před půl rokem u prod. škoda za 295 kč.To je palba,co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 Jo ...taky by mě to číslo tohoto dílu zajímalo ...a dokonce mylsím že by se dala objednat octavia i bez toho rámečku kolem výstražných světel No na Škoda origo díl je to pár kaček, teda asi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 U BMW to bude levnejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.