Únor 2, 200817 r Jj, to jsou kamarádi, co? Ale třeba jednou znova budeme mít vojáky základní služby a dojde i na dolíka :p Jo, a ty bys mu velel, to by byla sranda.
Únor 2, 200817 r Jj, to jsou kamarádi, co? Ale třeba jednou znova budeme mít vojáky základní služby a dojde i na dolíka :p Ani nahodou...
Únor 2, 200817 r Jj, to jsou kamarádi, co? Ale třeba jednou znova budeme mít vojáky základní služby a dojde i na dolíka :p bud rád že nás máš a co se týče vojny,tak třeba já už to mám za sebou,a můžu říct že to byl zbytečně promrdanej čas,nic víc
Únor 2, 200817 r Jo, a ty bys mu velel, to by byla sranda. Ani nahodou... To by nedal chudák malej, vždyť nemá ani příjmač
Únor 2, 200817 r To by nedal chudák malej, vždyť nemá ani příjmač když jsem čuměl v Bechyni do jeho RS tak tam nějakej příjmač byl
Únor 3, 200817 r Tak ta oslava v pátek byla fakt prda. Mischicka nebyl daleko od pravdy s tim, že zase bude nějaká ostuda ten budvarskej kroužek je fakt síla. Dokonce jsem si musel po dlouhý době odskočit za roh zatelefonovat Ale na to že sem byl na kole, jsem dojel domu celkem v pořádku a brzo.
Únor 4, 200817 r Tak ta oslava v pátek byla fakt prda. Mischicka nebyl daleko od pravdy s tim, že zase bude nějaká ostuda ten budvarskej kroužek je fakt síla. Dokonce jsem si musel po dlouhý době odskočit za roh zatelefonovat Ale na to že sem byl na kole, jsem dojel domu celkem v pořádku a brzo. kol7 Vidíš to? A s tímhle materiálem mám pracovat.. No hlavně že sis to užil..
Únor 4, 200817 r Tak ta oslava v pátek byla fakt prda. Mischicka nebyl daleko od pravdy s tim, že zase bude nějaká ostuda ten budvarskej kroužek je fakt síla. Dokonce jsem si musel po dlouhý době odskočit za roh zatelefonovat Ale na to že sem byl na kole, jsem dojel domu celkem v pořádku a brzo. A ja proc je v Budejcich na kazdym rohu .
Únor 4, 200817 r A ja proc je v Budejcich na kazdym rohu . Ale neee, já blinkám kultivovaně Do kanálu.
Únor 7, 200817 r kura tady to zasejc jednou žije cóóóó????????? Uděluji členu octaviaman ústní varování za použití slova kujva
Únor 7, 200817 r Uděluji členu octaviaman ústní varování za použití slova kujva kura ne kujva,to sis vyložil po svém! takže ústní varování mischickovi za použití slova kujva
Únor 9, 200817 r kura ne kujva,to sis vyložil po svém! takže ústní varování mischickovi za použití slova kujva Čéče, omlouvám se, já to tam fakt viděl
Únor 9, 200817 r Zdravicko, delsi dobu jsem tu nebyl, a ted ani neni moc casu to procitat, ale prepadla me ted posldni dobou takova hrisna myslenka na RC fabii WRC na podvozku TT-01(D) od tamiye kdyby nekdo chtel do toho jit tak at se ozve, ale pokud nekdo o tom neco vi tak bych uvidal par rad ... PS : zejtra (nedele 10.2.2oo8) jedu do CK se mrknou na jednu RC rally
Únor 9, 200817 r Zdravicko, delsi dobu jsem tu nebyl, a ted ani neni moc casu to procitat, ale prepadla me ted posldni dobou takova hrisna myslenka na RC fabii WRC na podvozku TT-01(D) od tamiye kdyby nekdo chtel do toho jit tak at se ozve, ale pokud nekdo o tom neco vi tak bych uvidal par rad ... PS : zejtra (nedele 10.2.2oo8) jedu do CK se mrknou na jednu RC rally Kam, kam? Kamos ma taky RC.
Únor 9, 200817 r Zdravicko, delsi dobu jsem tu nebyl, a ted ani neni moc casu to procitat, ale prepadla me ted posldni dobou takova hrisna myslenka na RC fabii WRC na podvozku TT-01(D) od tamiye kdyby nekdo chtel do toho jit tak at se ozve, ale pokud nekdo o tom neco vi tak bych uvidal par rad ... PS : zejtra (nedele 10.2.2oo8) jedu do CK se mrknou na jednu RC rally My jí máme doma. Origo od škodovky. Tak se ptej brůdra. :-D
Únor 11, 200817 r Ja reknu kamosovi at mi posle nejaky fotky. Ma to v benzinu. RC modely se prodavaji u Borsova co je prodejna Contur okna. Upraveno Únor 11, 200817 r od Doli
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.