zdemar Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 Jj, to jsou kamarádi, co? Ale třeba jednou znova budeme mít vojáky základní služby a dojde i na dolíka :p Jo, a ty bys mu velel, to by byla sranda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 Jj, to jsou kamarádi, co? Ale třeba jednou znova budeme mít vojáky základní služby a dojde i na dolíka :p Ani nahodou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 Jj, to jsou kamarádi, co? Ale třeba jednou znova budeme mít vojáky základní služby a dojde i na dolíka :p bud rád že nás máš a co se týče vojny,tak třeba já už to mám za sebou,a můžu říct že to byl zbytečně promrdanej čas,nic víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 Jo, a ty bys mu velel, to by byla sranda. Ani nahodou... To by nedal chudák malej, vždyť nemá ani příjmač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 To by nedal chudák malej, vždyť nemá ani příjmač když jsem čuměl v Bechyni do jeho RS tak tam nějakej příjmač byl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 když jsem čuměl v Bechyni do jeho RS tak tam nějakej příjmač byl Tak to potom jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 Tak ta oslava v pátek byla fakt prda. Mischicka nebyl daleko od pravdy s tim, že zase bude nějaká ostuda ten budvarskej kroužek je fakt síla. Dokonce jsem si musel po dlouhý době odskočit za roh zatelefonovat Ale na to že sem byl na kole, jsem dojel domu celkem v pořádku a brzo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 Jo, kroužkovanej je kroužkovanej. Voni byly ty "kroužky" potom asi všude, viď oggy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Tak ta oslava v pátek byla fakt prda. Mischicka nebyl daleko od pravdy s tim, že zase bude nějaká ostuda ten budvarskej kroužek je fakt síla. Dokonce jsem si musel po dlouhý době odskočit za roh zatelefonovat Ale na to že sem byl na kole, jsem dojel domu celkem v pořádku a brzo. kol7 Vidíš to? A s tímhle materiálem mám pracovat.. No hlavně že sis to užil.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 To by nedal chudák malej, vždyť nemá ani příjmač Hele nebud drzej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Tak ta oslava v pátek byla fakt prda. Mischicka nebyl daleko od pravdy s tim, že zase bude nějaká ostuda ten budvarskej kroužek je fakt síla. Dokonce jsem si musel po dlouhý době odskočit za roh zatelefonovat Ale na to že sem byl na kole, jsem dojel domu celkem v pořádku a brzo. A ja proc je v Budejcich na kazdym rohu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 A ja proc je v Budejcich na kazdym rohu . Ale neee, já blinkám kultivovaně Do kanálu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Ale neee, já blinkám kultivovaně Do kanálu. Doufám, že řádně platíš stočné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 kura tady to zasejc jednou žije cóóóó????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 kura tady to zasejc jednou žije cóóóó????????? Uděluji členu octaviaman ústní varování za použití slova kujva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 Uděluji členu octaviaman ústní varování za použití slova kujva kura ne kujva,to sis vyložil po svém! takže ústní varování mischickovi za použití slova kujva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Únor 2008 Sdílet Vloženo 9. Únor 2008 kura ne kujva,to sis vyložil po svém! takže ústní varování mischickovi za použití slova kujva Čéče, omlouvám se, já to tam fakt viděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 9. Únor 2008 Sdílet Vloženo 9. Únor 2008 Zdravicko, delsi dobu jsem tu nebyl, a ted ani neni moc casu to procitat, ale prepadla me ted posldni dobou takova hrisna myslenka na RC fabii WRC na podvozku TT-01(D) od tamiye kdyby nekdo chtel do toho jit tak at se ozve, ale pokud nekdo o tom neco vi tak bych uvidal par rad ... PS : zejtra (nedele 10.2.2oo8) jedu do CK se mrknou na jednu RC rally Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 9. Únor 2008 Sdílet Vloženo 9. Únor 2008 Zdravicko, delsi dobu jsem tu nebyl, a ted ani neni moc casu to procitat, ale prepadla me ted posldni dobou takova hrisna myslenka na RC fabii WRC na podvozku TT-01(D) od tamiye kdyby nekdo chtel do toho jit tak at se ozve, ale pokud nekdo o tom neco vi tak bych uvidal par rad ... PS : zejtra (nedele 10.2.2oo8) jedu do CK se mrknou na jednu RC rally Kam, kam? Kamos ma taky RC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 9. Únor 2008 Sdílet Vloženo 9. Únor 2008 Zdravicko, delsi dobu jsem tu nebyl, a ted ani neni moc casu to procitat, ale prepadla me ted posldni dobou takova hrisna myslenka na RC fabii WRC na podvozku TT-01(D) od tamiye kdyby nekdo chtel do toho jit tak at se ozve, ale pokud nekdo o tom neco vi tak bych uvidal par rad ... PS : zejtra (nedele 10.2.2oo8) jedu do CK se mrknou na jednu RC rally My jí máme doma. Origo od škodovky. Tak se ptej brůdra. :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Únor 2008 Sdílet Vloženo 10. Únor 2008 Jj, máme jí doma, takže jestli chceš něco vědět, ptej se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 Jj, máme jí doma, takže jestli chceš něco vědět, ptej se na jakym podvozku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 (editace) Ja reknu kamosovi at mi posle nejaky fotky. Ma to v benzinu. RC modely se prodavaji u Borsova co je prodejna Contur okna. Editováno: 11. Únor 2008, autor: Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 na jakym podvozku? TT-01... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.