Listopad 12, 200816 r Za chvilku už to začne bejt zase náročný, to bude těch spiknutí zase plno, samý vánoční besídky a tak. už bych měl pomalu začvitovat játra
Listopad 16, 200816 r To by šlo kluku ušatá, vyhovoval by mi víkend, jen nevím jak budu mít čas během prosince
Listopad 17, 200816 r To by šlo kluku ušatá, vyhovoval by mi víkend, jen nevím jak budu mít čas během prosince Mě taky asi spíš víkend, přes týden jsem jasnej, to se můžem scházet tak v Praze nebo třeba na Kladně, to je napůl cesty :-D
Listopad 17, 200816 r Nějaká akce v Kameňákově? No Kameňákov je ještě asi o 10 km dál, ale není to špatný nápad sejít se tam
Listopad 17, 200816 r kdybyste tam něco o víkendu páchali, rád bych se přidal, pokud teda Kameňák myslíte Kamenný Újezd snad krom dvou příštích sobot- sraz základky po 11letech a Nokia Freestyle
Listopad 17, 200816 r Těsně vedle, Ty nevíš, kde se natáčel kameňák? Týn nad Vltavou, ale zas tak daleko to není a beztak to spíš zas budou Budějky, i když u Týna - Bech máme letiště :-)
Listopad 18, 200816 r Tak počkáme až se tady rozjede diskuze a bude nás víc a můžeme zkusit něco malýho naplánovat
Listopad 19, 200816 r Jj, v domově důchodců toho moc stihneme aneb jsem zvědav kdy se to tu rozjede :-D
Listopad 19, 200816 r Možná tak grupáč Asi bychom měli dát dohromady jeden až dva termíny a pak začít řešit kdo kdy může a nemůže, hm?
Listopad 19, 200816 r Jsem pro. Určete termín, at se máme od něčeho odpíchnout. I když mám teď nabito, třeba to někam vmáčknu...
Listopad 19, 200816 r u mě je plný prosinec, to už sraz nikam nenarvu a pak mi je to jedno. tak nadhazuji leden
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.