Luke288 Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 rozjetý jak bejk. leden je docela daleko, takže víkend asi jo. třeba bude i sníh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 ještě pár návštěvníků a je naplánováno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 No já se snad taky urvu, hlavně to bude muset bejt o veekendu, jinak je mi to fuk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 to je snad jasný všem, že o víkendu Zdendo, budeš o víkendu doma? když budu mít čas, budu měnit kliky, tak kdybych si nevěděl rady, že bych zašel pro radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 Klíďo, doma budu, nějak to tam nandáme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 Super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 se zase odbočilo od tématu co?sem tu dlouho nebyl a hele,něo se chystá tak dávám tedy když né prosinec tak leden a to hned první víkend po novém roce nadruhou stranu sejít se mezi svátky mi nedělá potíže,aspon se budu moct zvednout od televize a od žrádla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 jofree supermišo už se nám to tu začíná rozjíždet rozjetý jak bejk. leden je docela daleko, takže víkend asi jo. třeba bude i sníh Jo to je rozjezd Napsal jsem to sem v půlce listopadu a my plánujeme na leden To snad ne e, ne? Viděl bych to na začátek prosince, nebo v čem je problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 (editace) už psali že jsou nabitý ne?ikdyž mně je to pumpička,já mohem i v týdnu jo a mj. ty si uprav první příspěvek na první stránce jo?a nekybicuj Editováno: 21. Listopad 2008, autor: octaviaman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 Akce bude v létě, na chatě, a nejmenovaný mischicka prohlásil, že si každý může dát panáka. Ne, to tam musí zůstat, prt. ta akce ještě neproběhla :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 22. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 to by nebyl mischa aby si nevedl svou tak by mne tedy zajímalo které léto to asi bude co oggy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 Mě taky :-D Ale snad to stihne ještě letos, mám stále zabalou batožinu na letní pobyt v JČ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 hm,letošní léto už ale asi nestihneme,nehledě na to že už je zimní čas pro jistotu zabal do své malé polní kožich, rukavice, kulicha a nezapomen kamna a dříví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 A ještě bych to mohl uspořádat, ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 chytrej kluk, ale myslím, že nemusíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 7. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2008 to tu zasejc nějak zdochlo ne?????? jaký byly čerti co?nebo že by vás všechny odnesly?snad ne! a jak probíhají předvánoční nákupy?toto šílenství jako každoročně zvládám v absolutním klidu s nohama na stole vyrazím volně poslední dny a něco koupím,moc toho není jen něco pro děcka zbytek mi odpadá no a co ten srázek tedy?letos už nee?no moc jich nebylo,měli bychom se stydět že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 já už koukal tuhle, že je tu mrtvo, ale co se dá dělat u mě vánoční šílenství probíhá jako u tebe, ještě čas, tak proč se vzrušovat dopředu srázek letos vidím špatně,Míša určitě na vysočině zamrz s tou svojí letní batožinou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 Ale prd, jsem na týden v matičce měst (ne, nejsou to ČB ) a navíc už za 10 dní mám nezávislé topení, takže zamrznutí nehrozí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 to se někdo má,nt a určo na dálku,to fakt zamrznutí nehrozí otázka je jestli se to vyplatí no nic,tak snad se sejdeme aspon v roce 2009 když to v 2008 nevyšlo,pokud se nepletu tak jsem se zdrcnul akorát s Dolim na kávě,s Lískym na pokecu u přestavby na face,s Olem v posledním jeho okamžiku v P....e v Č.B.,s Mihou krátce na ulici kdy přijel se svým žabožroutem Tak aspon nezapomente na pokec here,už nás tu moc není,první záchvěvy byly silnější ale snad se to zlepší a možná se někdo ještě přidá tak zatím zduř Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofree Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 s lednem počítám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofree Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 (editace) nebo někdy pozdějc... Editováno: 9. Prosinec 2008, autor: jofree Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 jako bejvalo tady víc živo, já taky počítám, že by jsme se mohli v lednu sejít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 jojo,živějc tu bylo,to jo,mám takovej pocit že to tu nikoho nebaví,ani hlavní bavič jako je oggy se tu vyskytuje jen zřídka,netvrdím že tu musíme být denně,ale když jednou za týden,tak by tu mohli zanechat aspon stopy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 chtělo by to udělat nějakej průzkum kolik nás tady na fóru vůbec je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 ani hlavní bavič jako je oggy se tu vyskytuje jen zřídka,netvrdím že tu musíme být denně,ale když jednou za týden,tak by tu mohli zanechat aspon stopy Tak já tady teda nějakou stopu zanechám Na Mikuláše jsem trochu vystrašil našeho prcka, ale držel se celkem statečně. já byl samosebou za čerta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.