Standis Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 teda ty jsi sportovec. hodně zdaru po ránu, budu na tebe ráno myslet, až budu klepat kosu na MHD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 No ráno to bude asi krušný. Už teď mám na teploměru - 8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 a hele hele kdo se tu probral,oggysem netušil že patříš k zimním kyklistům On je antimedvídek - celé léto spal a teď se probral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 prde V létě je moc práce. V zimě se nic moc neděje. Už třetí den v kuse čumim v práci do interfernetu, celkem je to už nuda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Hrůza, můžeme Ti nějak pomoct? Co by za to děti v Africe nebo nezaměstnaný díky ekonomické krizi dali... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 No ráno to bude asi krušný. Už teď mám na teploměru - 8 tak jaký bylo ráno??? Hrůza, můžeme Ti nějak pomoct? Co by za to děti v Africe nebo nezaměstnaný díky ekonomické krizi dali... přesně, ale třeba se to změní a pak nebude vědět co dřív dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Ráno bylo v pohodě, těch - 8 vydrželo celou noc, takže se jelo krásně S prací to mám tak, že se třeba tři dny kopu do zadku a další den už nevim co dělat dřív. Mám to takový nárazový a hlavně časově omezený, páč při zpoždění by mohli bejt penále. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 tak to zas taková zima v noci nebyla. s tou prací to máš takový blbý, to by mi moc nevyhovovalo.. to raději dělám od po-pá a pak ležet doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Neboj, o víkendu nemakám, nejsem blázen. To bych musel mít na výplatnici drobet jinou cifru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 posledni víkend v lednu, tj. 24-54 už mám plno :-( to posunem,to byla orientace,mě taky vlezlo něco nutnýho a nedá se s tím pohnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Posunem posunem a bude z toho zas prd V úterý se vidím se Zdendou, kdo se přidá?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Ahoj Mišo.To píšeš ze zákopu nebo jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Posunem posunem a bude z toho zas prd V úterý se vidím se Zdendou, kdo se přidá?? Přesně tak, jak neni pevnej termín tak je to zase v řiti. Známe se (teda hlavně já ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 navrhuji 31.ledna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofree Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 mischicka: kdy, kde, jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 V Plzni...to nejak zapomnel rict. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofree Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 tak tam pánové za váma nepojedu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Ahoj Mišo.To píšeš ze zákopu nebo jak? Ne, z EU přece Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 V Plzni...to nejak zapomnel rict. tak tam pánové za váma nepojedu... To se nikdo neptal, až jofree :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofree Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 jakým způsobem si srázek představujete? Odpoledne, večer...ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Dal bych odpoledne nebo k veceru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofree Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Pokud se bavíme o tom 31.1, tak jsem pro odpoledne, večer musím na ples. Nemůžu už manželce zrušit druhý a poslední naplánovaný ples v letošní sezoně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 tak já musím 31 odříct, včera jsem se dozvěděl, že musím být v 7 hodin na školení v Příbrami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Dnes jsem měl opravdu dobrej den. Do práce jsem si to frčel na kole a cca 1 kilometr před cílem koukám že mám pořádně měkký zadní kolo. U mě nic neobvyklého, píchnu asi tak 10x do roka. Tak jsem zavolal manželce, ať pro mě přijede po práci autem, hodim kolo do kufru a pofrčíme domu. Když odpoledne přijela, tak mi řekla, že mě nepotěší, někde po cestě píchla levý přední kolo. Ujela po něm taky tak cca kilák. Naštěstí máme hned vedle pneuservis. Takže jsem nahodil rezervu (samo sebou s letním obutím) a vydal se s kolem do servisu. V pneu se po tý jízdě zbortily výztuhy, takže je to na novou. Rovnou přezuje i druhou přední, páč už jsem je chtěl po zimě stejně vyhodit. Na všechny 4 ale zrovna teď nemám prachy, takže zadní dokoupim až našetřim. Návíc budu ještě zejtra lepit to jízdní kolo. Takže dnešní cesta do práce se mi opravdu vyplatila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Jste oba píchali, každej zvlášť Mi to připomíná historku když mi voják přišel do práce pozdě asi o dvě hodiny s tím, že píchl na autě hned dvě kola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.