Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

teda ty jsi sportovec. hodně zdaru po ránu, budu na tebe ráno myslet, až budu klepat kosu na MHD

No ráno to bude asi krušný. Už teď mám na teploměru - 8 :kol-66:

a hele hele kdo se tu probral,oggy

sem netušil že patříš k zimním kyklistům :prc:

On je antimedvídek - celé léto spal a teď se probral :smich:

prde lol V létě je moc práce. V zimě se nic moc neděje. Už třetí den v kuse čumim v práci do interfernetu, celkem je to už nuda <_<

Hrůza, můžeme Ti nějak pomoct? :p

Co by za to děti v Africe nebo nezaměstnaný díky ekonomické krizi dali...

No ráno to bude asi krušný. Už teď mám na teploměru - 8 :kol-66:

tak jaký bylo ráno???

Hrůza, můžeme Ti nějak pomoct? :p

Co by za to děti v Africe nebo nezaměstnaný díky ekonomické krizi dali...

přesně, ale třeba se to změní a pak nebude vědět co dřív dělat

Ráno bylo v pohodě, těch - 8 vydrželo celou noc, takže se jelo krásně :) S prací to mám tak, že se třeba tři dny kopu do zadku a další den už nevim co dělat dřív. Mám to takový nárazový a hlavně časově omezený, páč při zpoždění by mohli bejt penále.

tak to zas taková zima v noci nebyla. s tou prací to máš takový blbý, to by mi moc nevyhovovalo.. to raději dělám od po-pá a pak ležet doma

Neboj, o víkendu nemakám, nejsem blázen. To bych musel mít na výplatnici drobet jinou cifru :)

posledni víkend v lednu, tj. 24-54 už mám plno :-(

to posunem,to byla orientace,mě taky vlezlo něco nutnýho a nedá se s tím pohnout :(

Posunem posunem a bude z toho zas prd :p

V úterý se vidím se Zdendou, kdo se přidá??

Ahoj Mišo.To píšeš ze zákopu nebo jak? :smich:

Posunem posunem a bude z toho zas prd :p

V úterý se vidím se Zdendou, kdo se přidá??

Přesně tak, jak neni pevnej termín tak je to zase v řiti. Známe se (teda hlavně já lol )

mischicka: kdy, kde, jak?

V Plzni...to nejak zapomnel rict. lol

tak tam pánové za váma nepojedu...

Ahoj Mišo.To píšeš ze zákopu nebo jak? :smich:

Ne, z EU přece :p

V Plzni...to nejak zapomnel rict. lol
tak tam pánové za váma nepojedu...

To se nikdo neptal, až jofree :-)

jakým způsobem si srázek představujete? Odpoledne, večer...ráno

Dal bych odpoledne nebo k veceru. :)

Pokud se bavíme o tom 31.1, tak jsem pro odpoledne, večer musím na ples. Nemůžu už manželce zrušit druhý a poslední naplánovaný ples v letošní sezoně...

tak já musím 31 odříct, včera jsem se dozvěděl, že musím být v 7 hodin na školení v Příbrami

Dnes jsem měl opravdu dobrej den. Do práce jsem si to frčel na kole a cca 1 kilometr před cílem koukám že mám pořádně měkký zadní kolo. U mě nic neobvyklého, píchnu asi tak 10x do roka. Tak jsem zavolal manželce, ať pro mě přijede po práci autem, hodim kolo do kufru a pofrčíme domu. Když odpoledne přijela, tak mi řekla, že mě nepotěší, někde po cestě píchla levý přední kolo. Ujela po něm taky tak cca kilák. Naštěstí máme hned vedle pneuservis. Takže jsem nahodil rezervu (samo sebou s letním obutím) a vydal se s kolem do servisu. V pneu se po tý jízdě zbortily výztuhy, takže je to na novou. Rovnou přezuje i druhou přední, páč už jsem je chtěl po zimě stejně vyhodit. Na všechny 4 ale zrovna teď nemám prachy, takže zadní dokoupim až našetřim. Návíc budu ještě zejtra lepit to jízdní kolo. Takže dnešní cesta do práce se mi opravdu vyplatila :wacko::wallbash:

Jste oba píchali, každej zvlášť :smich:

Mi to připomíná historku když mi voják přišel do práce pozdě asi o dvě hodiny s tím, že píchl na autě hned dvě kola :smich:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.