octaviaman Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Tohle fasujou jen uznávaný kaliči ( teda v mém případě hlavně poblíči ) ikdyž se umím také řádně spít a to i do němoty,a zblejt celou álej,nevím jestli jsem až tak uznávaný kalič ikdyž pozvánek je dost,ale s tímto bych v knajpě mezi těma spitihněvama zabodoval,těžce zabodoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Když mi hodíš potřebné iniciále a nějakou fotos, tak neni problem ti to udělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 oggy pokud by by možnost, vzal bych si taky jeden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Jasný, jen mi hoďte potřebný info + fotky na radim.klima@pro22.cz Až budu mít tak 4 žádosti tak to sfouknu, abych zbytečně neplácal fólie na laminovačku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 ok. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Tak to Ti to tam taky napíšu Jen mám jinou specializaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofree Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Tak co ta sobota? Kdy? Kde? Jak? Házejte návrhy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Taky bych rád věděl. Hlavní svolavatel se nějak nehlásí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 (editace) no v sobotu se řeklo u cinestaru ne?třeba dopoledne nebo odpoledne,ale autí kvůli vám mejt nebudu hlavně abych z bytný vytřískal aspon náký love vo*le kolik čítáš za pičák?já jen že bratři by chtěli též Editováno: 4. Únor 2009, autor: octaviaman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 (editace) No v sobotu, to je jasný, ale chce to nějakej přesnej čas. Pičáky pro lidi tady z fóra dám zadarmíko, pro ostatní ať nežeru tak za dvacku. Jestli je chcete v sobotu přinést, tak mi tu fotku s údajema musíte hodit do mejlíku nejpozdějc zítra do 15.00 (tzn. ve čtvrtek) Editováno: 5. Únor 2009, autor: oggy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Sobota 14:00 u Cinestaru na parkovisku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 tak čásek jasnej ale něco na mně leze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Tak jí řekni ať na tebe vleze až v sobotu večer, teď nemáš čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 já zase nemůžu, mladá přijede v pátek do Práglu a v sobotu jde na kurz a nevím kdy skončí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 No neke, nepřeložíme ten sraz do Prahy? Já tu jsem i s přítelkyní taky na víkend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 to by šlo, přidá se někdo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Doli: kdyžtak se ti ozvu, máme v Praze zejtra večer akci v hospodě, takže pojedu do Budějc až v sobotu, záleží jak rychle vystřízlivim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 bolí mně v krku,nevím jak ráno,kdyžtak se ozvu! dal někdo vědět Marcelovi,Mírovi a Ondrovi?ještě cinknu Lískimu ten tu taky 100 let nebyl! sraz je jihočechů a může být kdekoliv ale do Práglu mezi Pepany se mi fakt nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofree Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 jj, bylo to fajn, jen škoda, že jsme byli jen tří... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Klucka omlouvám se, ale včera slavil kámoš narozky a rozjelo se to trochu víc než jsem čekal. Probral jsem se až dneska odpoledne. V peněžence prázdno a mobil v pr ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 ale když jsem ti volal tak to zvonilo,tak bude nejspíš někde u kámošů nebo v knajpě,kdyby ho někdo čornul tak by ho vypnul,doufám že jsem do tebe aspon vložil malou naději na vrácení phonu,tak at to dopadne dobře! Jinak my půjdem taky příště kalit a necháme Vás ostatní čekat hodku na parkingu (dělám si srandu) Takovej mischa se raději ani neozval. Pro příště bychom se měli aspon domluvit že pokud bude problém tak si pošlem aspon sms at se nečeká donekonečna. Jinak pro mně dobrý,poznal jsem nového kolegu,dali jsme nějakej ten pokec,jak jinak než o autech,Zdenda ukázal že je v něm i drobet mehanika o čemž svědčí i foto ! Zdendo už svítí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Tak telefon se naštěstí našel. Měl jsem ho u kámoše. ale vítr v peněžence zůstal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 to se občas stane, když se slaví narozky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Takovej mischa se raději ani neozval. Takovej mischa psal už před týdnem, že je v Praze na plese... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.