Únor 11, 200916 r Bando třeste se, zdá se, že celý příští týden, resp. Po až Čt budu na Boletkách, ubytování v Krumlově, takže konečně ti věční stěžovatelé nebudou mít co vymýšlet
Únor 11, 200916 r Boletice zapadaly sněhem a to komplet v Krumlově budeš mít nocleh u medvědů na zámku to zařídíme nejdřív tam budu ale o víkendu,takže se asi nepotkáme mj. prohlídni si Kájov,od tama pocházím
Únor 17, 200916 r hm,aktivisti,podle toho vypadají i srazy mám takovej dojem,že je to trochu zapomenutý,nebo jihočeši nechtějí být jihočechama,nebo nechtějí být s námi nebo.... mi to hlava nebere myslím Peto že tu zbydem sami,teda pokud mně tu nenecháš tlachat samotného ale jako ne že by hošíci neměli čas,jo,jen na nás prostě se***ou hele,co sníh,jel by sis sklouznout?někdy?třeba v neděli?
Únor 19, 200916 r já bych šel a rád,už ani nevím jaký to je jít na hokej na zimák, ale jsem v práci v Praze a na jih jezdím jen na víkend
Únor 19, 200916 r octaviaman: kde by si se chtel klouzat? u naší fa by to drobet šlo,máme tam 2 slušný parkingy pro X aut stará modelárna ve slévárně
Únor 19, 200916 r právě ´koukám na netu na sport on-line a dnešní zápas musí být luxusní, to je zaván před brankou Liberce
Únor 19, 200916 r škoda, škoda. Nakonec o všem rozhodne takovej ušmudlanej gól. Ten zápas Vítky - Třinec vůbec nevypadal, že by byl prodanej
Únor 19, 200916 r Dobře vám tak Nikdy jsem Budějkám nefandil a nebudu , patří do první ligy kam je kdysi poslala Dukla
Únor 19, 200916 r jj, byl to pešek. Ale můžou si za to sami. O tolik bodů zbytečně přišli, škoda mluvit. Ten gól Třince byl pěkně štastnej, vlastní od brusle :-(
Únor 20, 200916 r Dobře vám tak Nikdy jsem Budějkám nefandil a nebudu , patří do první ligy kam je kdysi poslala Dukla Pozor Mišáku, máš u mě podmínku s výstrahou
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.